Επιτέλους, μηχανάκι και γόνατο δουλεύουν!!!
Ψήνεται κανείς για προπόνηση βαρυμπόμπη αύριο ή παρασκευή απόγευμα κατα τις 18.30?
Μην το κάνεις παραμονές αγώνα....Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
Επιτέλους, μηχανάκι και γόνατο δουλεύουν!!!
Ψήνεται κανείς για προπόνηση βαρυμπόμπη αύριο ή παρασκευή απόγευμα κατα τις 18.30?
You BETA believe...
Όντως πρίν τον αγώνα καλο είναι να προσέχουμε για να μήν προκύψουν τραυματισμοί ή βλάβες απο καμια τούμπα , αλλα πήγα σήμερα και αφενός κουράστικα πολύ γρήγορα ,αφετέρου δεν είχα ταχύτητα....
Επειδή το έχω αφήσει καιρό πιστε΄θω οτι με μια προπονησούλα ακόμα θα "λυθεί" το σώμα μου και θα νιώθω πιό άνετα την κυριακή!!
οΚ.
Επειδή δεν έχεις καβαλήσει πολύ τελευταία, προσπάθησε απλά να περάσεις ώρα στη σέλλα και όχι να πας γρήγορα. Επίσης στον αγώνα, προσπάθησε να μην κουραστείς στην αρχή αλλά να ζεσταθείς σταδιακά.
You BETA believe...
steve κατά τη ώρα λες να ανέβεις πάνω αύριο??Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
Όντως πρίν τον αγώνα καλο είναι να προσέχουμε για να μήν προκύψουν τραυματισμοί ή βλάβες απο καμια τούμπα , αλλα πήγα σήμερα και αφενός κουράστικα πολύ γρήγορα ,αφετέρου δεν είχα ταχύτητα....
Επειδή το έχω αφήσει καιρό πιστε΄θω οτι με μια προπονησούλα ακόμα θα "λυθεί" το σώμα μου και θα νιώθω πιό άνετα την κυριακή!!
Για πιστάκι η μονοπατάδα?![]()
και μένα δυστυχως το πόδι ακόμασυνειδητοποίησα με τη μπότα χθες..αχχχχ Υμηττέ με φαγες.....
![]()
![]()
Πολύ πέτρα ρε παιδάκι μου....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
και μένα δυστυχως το πόδι ακόμασυνειδητοποίησα με τη μπότα χθες..αχχχχ Υμηττέ με φαγες.....
![]()
![]()
![]()
Kαλημέρα Ζid, αμα είμαστε παρέα πάμε και μονοπάτι![]()
Τώρα για την ώρα πριν τις 18.30 δύσκολα αλλα τα λέμε και αργότερα γιατι είναι άγνωστο τι ώρα ακριβώς θα φύγω απο τη δουλειά![]()
Εχεις ΠΜ....Αρχικά δημιουργήθηκε από steve22
Kαλημέρα Ζid, αμα είμαστε παρέα πάμε και μονοπάτι![]()
Τώρα για την ώρα πριν τις 18.30 δύσκολα αλλα τα λέμε και αργότερα γιατι είναι άγνωστο τι ώρα ακριβώς θα φύγω απο τη δουλειά![]()
εχμμμμμμμμμμ ειδε κανείς τις φωτογραφιούλες τις καινούργιες for Loutraki by day ??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
εχμμμμμμμμμμ ειδε κανείς τις φωτογραφιούλες τις καινούργιες for Loutraki by day ??![]()
http://www.attika-enduro.gr/events/a...res/pic-p9.php
tha perasoyme kala!![]()
Φλαταδούρες-αμμουδέρες είναι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
και μην τσιμπάτε από τα σημεία που πάρκαραν ή κάρφωσαν το σήμα....![]()
You BETA believe...
den prepei να ακουμπαμε τα σηματα με τις χουφτες των τιμονιων; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μαλλον θα το μπερδεψα με το σλαλομ του σκι![]()
:rotflmao:
π.χ. 1Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
You BETA believe...