Καλησπέρα θα σας πω τι μου συνεβει με τη μηχανη μου v-strom 650 abs στις 11 /01/08 ξαφνικά έσβησε η μηχανή χωρις προειδοποίηση λαμπάκια θερμοκρασίες κλπ και την πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Εκέι μου είπανε οτι κολλησε το μοτερ επειδη δεν ειχε λαδι και οτι δε περναει στην εγγυηση γιατι επρεπε να κοιτάω τα λάδια καθε βδομάδα (οπως λεει το βιβλίο ) αντι για καθε 1000 χλμ που τα κοιταγα εγω. Με παραπέμψανε στα κεντρικά του σφακιανάκη και ειπαν οτι η επισκευη θα παει 3200 και μου προτειναν 30% έκπτωση. Μετα απο επιστολή μου στην ιαπωνια με πηραν τηλέφωνο και μου ειπανε οτι δεν θα περάσει η επισκευή τα 1000 ευρω και τα υπόλοιπα θα μου τα κάνουν δώρο. Μετά απο 63 μέρες έδωσε ο θεός και μου επισκευασανε το μηχανάκι και πλήρωσα 958 ευρω. Ξαναέστειλα γραμμα στους «κινέζους» με τα παράπονα μου και ξαναρώτησα γιατί δεν περνάει στην εγγύηση. Φυσικά με γραψανε...... και με πήραν απο το Σφακιανάκη και μου είπαν επι λέξη «μάλλον έπρεπε να σας αφήσουμε να τα πληρώσετε όλα για να βάλετε μυαλό».
Αυτή είναι η ιστορία μέσες άκρες, υπήρχαν και άλλα ψιλοπροβλήματα με τα συνεργεία κλπ, τα οποία τα οποια θα τα πω οσο πιο διακριτικα μπορω γιατι καποια φιλαρακια απο το forum του v-strom μου ειπαν και τους ευχαριστω να προσεχω για να μην βρεθω αντιμετοπος με καμια αγωγη.λοιπον σε επισιμο συνεργειο που βρισκετε στη λεωφορο ....... (εκει που μαζεβονται τα τρ@βεστι)ειχα κανει και το σερβις (πριν τη βλαβη στα 6000χμ)
εκτος οτι δεν μου ειπαν τι εχει η μηχανη γιατι κολησε κτλ μολις την εστρωσα και πηγα για σερβις μου ειπε ο ....... αρχιμαστορας οτι θα αλλαξουμε μονο λαδια γιατι ολες οι αλλες εργασιες γινανε 2 μηνες που ηταν η μηχανη μεσα!φιλτρο αερα καθαρισαμε μπαταρια φορτισαμε δεν θελει κατι αλλο ειπε ο μακακα εκεινη την ωρα πεταχτηκε ενας αλλος μηχανικος και του λεει ρε ..... δεν θα δουμε αμα πατησαν οι βαλβιδες και γενικα να ανοιξουν να δουν πως πηγε η επησκευη και δεν ηθελε ο μ@λ@κ@ς γιατι ειχε 3 τρακαρισμενα και 5 καινουργια για ελενχο και πουλημα.τοτε τους ειπα εγω και τα κανανε ολα και φυσικα το φιλτρο αερα (που ειχαν καθαρισει)ηταν για πεταμα η μπαταρια (η φορτισμενη) ηταν ξεφορτιστη και ολοι οι αλλοι ελενχοι ρελαντι κτλ δεν ειχαν γινει!
δικηγορο δεν μπορουσα να βαλω γιατι δεν εχω ουτε το χρονο ουτε το χρημα γι΄αυτο δεχτικα την προταση τους.
Ήδη έκανα κινήσεις και έστειλα επιστολή στο ΙΝΚΑ και στο ΕΚΠΟΙΖΩ και περιμένω εξελίξεις.ακολουθουν περιοδικα διεθνη site-forum etc.
Αυτά είχα να σας πώ και ελπίζω κανείς από σας να μην περάσει τα ίδια που πέρασα και εγώ τους τελευταίους 2 μηνες.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγνωμη που σας κουρασα..
Υ/Γ η μηχανη ηταν απο το σφακιανακη ειχε ολα τα προβλεπομενα σερβις και απο τα 12500χμ που εχω μεχρι τωρα το πολυ τα 1000χμ να ηταν στην πολη και η οδηγηση μου ειναι πολυ ιπια εσκιζα τη μηχανη μονο σε αττικη οδο κτλ