Πάντως το άφρικα με το αλουμινένιο τριβάλιτσο είναι σούπερ... :smilea:![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μόνο αυτό μας έλλειπε!Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
βρήκαμε 5η μηχανή
Βρέστε κι έναν "ανάλογο" αναβάτη κι έδεσε το ...σιρόπι!
Οι "Village People" ...on the road to Esfahan!
Εμένα να μου επιτρέψετε μόνο, να σας ακολουθώ από ...κάποια απόσταση....
.
.
.
.
...οι κωλομπαράδες της Τουρκίας δεν αστειεύονται!!!
![]()
![]()
![]()
Διέρρευσαν πληροφορίες από την 112 Πτέρυγα Μάχης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πάντως το άφρικα με το αλουμινένιο τριβάλιτσο είναι σούπερ... :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι τέτοιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Διέρρευσαν πληροφορίες από την 112 Πτέρυγα Μάχης?
![]()
![]()
![]()
Κάνει παρέα στην δικιά μου από το πρωί...![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βασίλη, αφιερωμένη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άνοιξε η καρδιά μου!
![]()
![]()
![]()
Αύριο πάω να χτυπήσω έναν θώρακα, για να μπορώ σε περίπτωση ζέστης κοντά στο Shiraz να βάλω μόνο ενδουράδικο μπλουζάκι. Ο θώρακας πρέπει να έχει φυσικά όλα τα προβλεπόμενα προστατευτικά [ώμος, αγκώνας, πλάτη, θώρακας – συνδεδεμένα σε ένα ωραιότατο διχτυωτό...
προτάσεις?
λογικά θα πάρω evs bj22 Ballistic
http://tzortzopoulos.gr/newsite/product.php?id=1661
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
salam!ετοιμαζεστε βλεπω μπραβο.Εγω λοιπον φευγω σημερα.Αυριο απο χιο περναω Τουρκια.Επειδη εχω μερες εβγαλα βιζα για Πακισταν και θα κανω κιεκει μια βολτα.Καλο ταξιδι ναχετε και να γυρισετε καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Άνοιξε η καρδιά μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
salam!ετοιμαζεστε βλεπω μπραβο.Εγω λοιπον φευγω σημερα.Αυριο απο χιο περναω Τουρκια.Επειδη εχω μερες εβγαλα βιζα για Πακισταν και θα κανω κιεκει μια βολτα.Καλο ταξιδι ναχετε και να γυρισετε καλα.![]()
Αυτό το Πακιστάν τι τόθελες να το αναφέρεις τώρα...
Πόσες μέρες κάνει η βίζα για να εκδοθεί?
Θα σε πάρω τηλέφωνο να μΕ πεις αν είναι νόστιμο το τσάι...
Καλό δρόμο νάχετε!!!
Πολύ πιθανόν να συναντηθούμε πάντως, κάπου στη Μ. Ανατολή...
![]()
![]()
![]()
salam!ετοιμαζεστε βλεπω μπραβο.Εγω λοιπον φευγω σημερα.Αυριο απο χιο περναω Τουρκια.Επειδη εχω μερες εβγαλα βιζα για Πακισταν και θα κανω κιεκει μια βολτα.Καλο ταξιδι ναχετε και να γυρισετε καλα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την τρέλλα μου γαμώ...
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
καλο δρομο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
καλό δρόμο!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
Αύριο πάω να χτυπήσω έναν θώρακα, για να μπορώ σε περίπτωση ζέστης κοντά στο Shiraz να βάλω μόνο ενδουράδικο μπλουζάκι. Ο θώρακας πρέπει να έχει φυσικά όλα τα προβλεπόμενα προστατευτικά [ώμος, αγκώνας, πλάτη, θώρακας – συνδεδεμένα σε ένα ωραιότατο διχτυωτό...
προτάσεις?
λογικά θα πάρω evs bj22 Ballistic
http://tzortzopoulos.gr/newsite/product.php?id=1661
κώστα νομίζω καλύτερο είναι το διάτρητο μπουφάν.
καλά τα προστατευτικά αλλά με το θέμα της τριβής τι γίνετε;;;;;;;;;;
ούτος ή άλλως άσφαλτο θα κάνουμε.
εγώ πάντως θα ψάξω για μπουφάν.