ε τωρα μεταξυ μας δεν ειναι και ο πιο συμπαθητικος συλλογος που υπαρχει στον κοσμο, αλλα τι να λεμε τωρα.... οφειλουμε ολοι να παραδεχθουμε πως ανηκει στς μεγαλυτερες ομαδες της υδρογειου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να σού πω Κώστα.Κατ' αρχήν,σαν οπαδός τής Bayern,είμαι μεροληπτικός.Όμως ρε φίλε μού τη σπάει που πολλοί(ίσως το 80%) Έλληνες,τρέφουν τόση απέχθεια γι' αυτή την ομάδα.
,Ξέρω γω;Απωθημένα από την κατοχή-ναζί κι έτσι-όπως και νά'χει είναι απαράδεκτο ν' ακούς τον εκφωνητή να τάσσεται τόσο παθιασμένα εναντίον της(πρόσεξε...δεν είναι υπέρ τής Χετάφε,είναι υπέρ κάθε αντιπάλου τής Μπάγερν).
Στη φάση δηλαδή που έκανε τσαφ ο τελευταίος αμυντικός και βρέθηκε ο φορ τής Χετάφε φάτσα κάρτα με τον Καν,εκεί που πάει να τον περάσει γλυστράει και πέφτει.
Σπήκερ....Όχιιιιι γλύστρησε λες και τού σκοτώσανε τη μάνα ρε παιδί μου.Και να οι διθύραμβοι για τη Χετάφε,τι να πρωτοθυμηθώ...ώσπου στο 120,που έγινε το 3-3,θυμήθηκε ότι απ' αυτή την ομάδα βγήκαν οι Μπεκενμπάουερ,Μύλερ,Μάγερ,Χένες κλπ.
Απ' αυτήν ακριβώς τη Μπάγερν αγάπησα κι εγώ το ποδόσφαιρο.Την ΑΕΚ την έμαθα μετά....![]()
αλλωστε υπαρχουν και οι Αγγλικες ομαδες που χαιρεσαι να τις μισεις ρε παιδι μου...ειδικα την Μαντσεστερ...τι να σου πω...μεγαλη λατρεια της εχωοχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες παντως...
![]()