Σελίδα 145 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 4595135140141142143144145146147148149150155195 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.161 έως 2.175 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Θες να μας πεις οτι δεν ηταν με ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιριες ανετα το 8-0 ε?Και λιγα λεω...Τις μισες να βαζαν ηταν τοσο...

Α ναι....Αντε βρε 8-2 το πεναλτι και η κεφαλια του Στολτιδη....

Οσο για αυτο που λεω για του χρονου πιστευω φετος(08-09) ειναι απολυτα εφικτο βαση της υπαρχουσας ομαδας...Πιστευω εχουν δειξει τι μπορουν να κανουν τις τελευταιες αγωνιστικες και οτι ο Φερερ ηταν 90% υπευθυνος για την απωλεια βαθμων και την απαραδεκτη εικονα της ομαδας...

Δεν με ξερεις και απο χθες να γενικευεις(καθε χρονο τα ιδια λετε)....Το τι ελεγα εγω καθε χρονο ασε να το ξερω καλυτερα

Και μιλαω για την ΑΕΚ και μονο....Μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας αλλα εσεις φετος και νταμπλ να κανετε δεν πρεπει να μιλατε.Εισασταν απαραδεκτοι και περνατε τους βαθμους με την φανελα και μονο στο πρωταθλημα...Και οποιος καταλαβε καταλαβε :wacko:
    ρε φιλε δεν ειναι δυνατον οποτε χανεται κλασσικη ευκαιρια να λεμε οτι ΑΝ ηταν γκολ, ε τοτε κι εσεις θα επρεπε να εχετε φαει 10 και 15 γκολ καποιες χρονιες, τωρα τι πρεπει να πουμε κι εμεις οι γαυροι, οτι κριμα που σταματουσαμε στα 6 και δεν σας βαλαμε 12?

ασε που οταν χανει καποιος κλασσικες ευκαιριες δεν ειναι να τον κολακευει και πολυ αυτο...

μαλλον κακο ειναι αν δεν γινεται γκολ...

Δεν με ξερεις και απο χθες να γενικευεις(καθε χρονο τα ιδια λετε)....Το τι ελεγα εγω καθε χρονο ασε να το ξερω καλυτερα

δεν μιλαω για σενα προσωπικα ρε μαστορα, μια ταση ρε π@@στη μου που εχετε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    O Δώνης σε αυτή τη συνέντευξη τύπου ήπιε το αμίλητο νερό.

Μιλαει μονο κατα παραγγελια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    ρε φιλε δεν ειναι δυνατον οποτε χανεται κλασσικη ευκαιρια να λεμε οτι ΑΝ ηταν γκολ, ε τοτε κι εσεις θα επρεπε να εχετε φαει 10 και 15 γκολ καποιες χρονιες, τωρα τι πρεπει να πουμε κι εμεις οι γαυροι, οτι κριμα που σταματουσαμε στα 6 και δεν σας βαλαμε 12?

ασε που οταν χανει καποιος κλασσικες ευκαιριες δεν ειναι να τον κολακευει και πολυ αυτο...

μαλλον κακο ειναι αν δεν γινεται γκολ...

Απο οτι ειχα δει το μαλακισανε,ειδικα ο Ριμπο,με κατι λομπες και κατι κολπακια να βαλουνε γκολ ενω ανοιγεται ο συμπαικτης μονος του...Και δεν ειναι μονο οι ευκαιριες...Δεν μπηκατε ποτε στο γηπεδο...Αντι να λετε καποιοι και παλι καλα μην πατε να το περασετε στο ντουκου

Και εγω νομισα οτι εκανες quote εμενα οποτε μιλαγες προσωπικα

Απο οτι ειχα δει το μαλακισανε,ειδικα ο Ριμπο,με κατι λομπες και κατι κολπακια να βαλουνε γκολ ενω ανοιγεται ο συμπαικτης μονος του...Και δεν ειναι μονο οι ευκαιριες...Δεν μπηκατε ποτε στο γηπεδο...Αντι να λετε καποιοι και παλι καλα μην πατε να το περασετε στο ντουκου

Aμα το παμε ετσι......

Στο κοντινο παρελθον.......Εχεις ιδεα με ποσα γκολ...... σε ΠΟΣΟΥΣ αγωνες πρεπει να ειχατε φυγει και να ετρεχαν τα κουφετα και απο τις τσεπες σας...????

Για να μην τρελαθουμε στο τελος......

Και βγηκε κανενας την αλλη μερα να σας μειωσει μετα απο τετοια επιτυχια και να πει ιστοριες?

Προσωπικα αμα φαω 4 και ειμουνα για 8 θα ελεγα παλι καλα δεν θα πηγαινα να το σπρωξω κατω απο το χαλι και να λεω δεν εγινε ποτε....

Αληθεια σε ποσους αγωνες?Εγω δεν θυμαμαι ποτε τετοια εμφανιση καμμιας ομαδας σε ντερμπυ...Να ειναι για 8 γκολ δηλαδη....Καλοπιστα το λεω δεν ειρωνευομαι...

ΥΓ Και το πρωταθλημα δεν κρινεται σε παλιους αγωνες...Στους φετινους κρινεται....Οπως και οι ομαδες...Και το κατα ποσο αξιζουν κατι...

Και βγηκε κανενας την αλλη μερα να σας μειωσει μετα απο τετοια επιτυχια και να πει ιστοριες?

Προσωπικα αμα φαω 4 και ειμουνα για 8 θα ελεγα παλι καλα δεν θα πηγαινα να το σπρωξω κατω απο το χαλι και να λεω δεν εγινε ποτε....

Αληθεια σε ποσους αγωνες?Εγω δεν θυμαμαι ποτε τετοια εμφανιση καμμιας ομαδας σε ντερμπυ...Να ειναι για 8 γκολ δηλαδη....Καλοπιστα το λεω δεν ειρωνευομαι...

ΥΓ Και το πρωταθλημα δεν κρινεται σε παλιους αγωνες...Στους φετινους κρινεται....Οπως και οι ομαδες...Και το κατα ποσο αξιζουν κατι...
    Γιατι...??? Μειωσε κανεις την επιτυχια σας.... ???

Τωρα για τα υπολοιπα δεν μπορω να κανω κατι αν δεν θυμασαι (καλοπιστα το λεω και εγω και δεν ειρωνευομαι...)

Υγ... Τοτε κακως δεν ριξατε αλλα τεσσερα στον μεταξυ μας αγωνα του πρωτου γυρου.....

Σκεψου απλα που θα ησασταν τωρα.....

αυτα ξερεις τα λενε πολλοι αεκτσηδες, δεν εχεις την αποκλειστικοτητα

οποτε μαλλον στους αλλους πηγαινε μιας κι εσυ δεν το εχεις ξαναπει...

ισα ισα φιλε που ειπαμε οτι κερδισατε δικαια...

βεβαια ισχυουν και τα αλλα, οτι παιζατε μονοι σας, οποτε η μεγαλη σε εκταση νικη δεν οφειλεται μονο στην εξαιρετικη σας εμφανιση αλλα και στην δικη μας χαλια εμφανιση, συμφωνουμε πιστευω σε αυτο...

δεν νομιζω αν ειμασταν σε καλη κατασταση να μας ριχνατε τεσσερα, μαλλον το αντιθετο θα γινοταν...

αν οχι με τεσσερα τουλαχιστον νικη σιγουρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    RE LALAKI DE SOY PA NA MH MILAS OSO THN EXEIS STO STOMA AKOMA???
    BGALTH PROTA..KAI META MILA...

ELA STA 4 PALI....
    XEXASES???
    TOY XRONOY PALI LEME..
    PERNEIS FETOS ENA KALPIKO AKOMA..KAI SAN KALPIKOS PANIGYRIZEIS.!
    καλα εσυ τζουτζουκο παρε την αλλη τη μπομπουκα (idi) και καντε γυρο θριαμβου την κυριακη επειδη μας εριξες 4
    εγω επρεπε να να εχω πεσει κατω απο το γυρω-γυρω ολοι που σας κανω τοσα χρονια.

α και μη ξεχνας....την εβγαλα απο το στομα στο ξαναπα....απλα κολλαει λιγο αλλα ολα οκ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕ !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. και επειδη εσυ ξερεις και απο που ειμαι αν ηθελα μονο πρωταθληματα,θα δηλωνα οτι ειμαι μονο Μιλαν και παπαλα...
    ψιτ...και εκει looser εισαι !!!

ακου ρομα !!!! χαχαχαχαχααχαχαχχαχααχααχαχαχχ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι...??? Μειωσε κανεις την επιτυχια σας.... ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    προσπάθησε να μπεί σφήνα το αεκάκι βλέποντας την κατάντια των 2 μεγάλων... σε ένα μεγάλο βαθμότ το κατάφερε να εχει ελπίδες μέχρι τελευταία αγωνιστική να αρπάξει απο το πουθενά ένα πρωτάθλημα...

Και ηταν αυτο το σχολιο που αρχισε τη διαμαχη και μειωσε την επιτυχια

Οπως και την συνολικα καλυτερη και των δυο σας,ΠΑΟ+ΟΣΦΠ,παρουσια μας στο πρωταθλημα...Οχι και απο το πουθενα...Τι να κανουμε...Τα σκατωσε ο Φερερ....Ξεκινησε με 6χ6 αλλα απο μπαλα γιοκ...Και καποια στιγμη ξεφουσκωσαμε....Μονοι μας το χασαμε το ξαναλεω....Καλυτερη αμυνα και επιθεση αλλα δεν παιξαμε μπαλα τον χειμωνα....Και ειχαμε αρκετα 4-0 και 4-1...Οποτε τα 1-0 και τα 0-1 με την ψυχη στο στομα και κατι φαλτσοσφυριγματα ηταν αναμενομενα....Ακριβως οπως και οι αλλοι 2....

Και κλεινω το θεμα απο την πλευρα μου με την δηλωση οτι μετα απο χρονια ειμαι αισιοδοξος για το επομενο πρωταθλημα...Οτι θα παιξουμε μπαλα τουλαχιστον....Σε αυτο διαψευστηκαμε απο τον Ποδηλατακια....Αν και ειμασταν αισιοδοξοι στην αρχη οι αεκτζηδες ουτε μπαλα ειδαμε ουτε κουπα θα παρουμε λογικα....

ΥΓ Φοβου τον Ηρακλη και δωρα φεροντα
    ΥΓ2 Πολυ ντορος με το CAS γινεται στα πρωτοσελιδα σημερα...Αλλος λεει για συμπραξη Τζιγγερ και Ντεμη και ανακατεμα στην υποθεση και των δυο....Αλλος λεει για πουλημα του πρωταθληματος απο τον Ντεμη στον Σωκρατη επειδη δεν εκδηλωσε εννομο συμφερον στην υποθεση μεχρι τις 11 Απριλιου...Αλλος εχει δηλωση του Δαμηλου οτι συνεχιζει την προσπαθεια η Καλαμαρια....Ο Γκαγκατσης λεει οτι χωρις αποφαση δεν αρχιζουν τα playoffs...Οτι να ναι...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ας μπούμε και λιγο στα μεταγραφικά της ομάδος ... ρε παιδιά ενα υποθετικό σενάριο, γιατί αρκετά ονόματα παίζουν και νομίζω οτι κάτι μπορεί να γίνει...

Καταρχάς δανεικοί όπως Μανού και Μορέτο μάλλον γυρνάνε απο εκεί που ήρθαν.
    ΄Σέζαρ μάλλον τελείωσε απο την ΑΕΚ.
    Καπετάνος , Παππάς.... δεν ξέρω αν θα δοθούν δανεικοί ή θα δοθούν γενικά.
    Αρουαμπαρένα και αυτός δεν έπεισε και δεν είναι και σίγουρος για του χρόνου , ειδικά με το συμβόλαιο που κουβαλάει.
    Σίγουρα πώληση και του Σορεντίνο.

Τώρα έχουμε επιστροφές του Τσιρίλο και Αλεξόπουλου ... (χεχεχε... ο πρώτος μαζί με τον Παπασταθόπουλο θα σας ρίξουν κλωτσιά που θα πάει σύννεφο...:rotflmao: :rotflmao: )

Επίσης απο φημολογία μεταγραφών έχουμε τους ..

- Κλέυτον
    - Κατσουράνης
    - Μπασινάς
    - Κυριάκος

... προσοχή ... οι παραπάνω είναι μόνο φήμες και οχι δεσμεύσεις υπογραφές.

Δέσμευση υπογραφής έχει μόνο ο Μπλάνκο και πιθανόν ο Καλόν αν συνεχίσει να δείχνει καλά δείγματα.

Για προπονητή κατά πως είναι ορατό πλέον έχουμε τον Δώνη. Εκτός και αν προκύψει κάποια θεαματική αλλαγή.

Για μένα το ιδανικό (δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι;... να συνεννοούμαστε! ).

Θα είναι υπογραφή των Μπασινά , Κατσουράνη και σίγουρα του Κλέυτον.

Έτσι θα συμπληρώσει ενα καλό άξονα και με αιχμή τους Λυμπερόπουλο (όσο αντέξει πλέον στα 33-34 του) και τους Μπλάνκο - Εντίνιο - καλόν θα κάνουν αρκετά πράγματα.

Σημειώστε οτι για μένα ο Ρίμπο δίνει "ρέστα" φέτος. Του χρόνου δύσκολα θα μπορεί να ανταπεξέρθει σε πλήρη παιχνίδια και είναι σχεδόν σίγουρο οτι όποιος και να έρθει θα τον θέλει για ενα πλήρες ημίχρονο αλλά δεν βλέπω νόημα σε παραπάνω συμμετοχή του.

Αν η ΑΕΚ φτιάξει αυτό τον άξονα , θα μπορεί να σταθεί σε ταχύτητα - ποιότητα και συνοχή. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ,να δέσει η ομάδα με Ελληνικό στοιχείο στην καρδιά ανάπτυξης και άμυνας. Αυτό ίσως να παίξει καθοριστικότατο ρόλο του χρόνου.

Ίδωμεν...

Για το θέμα με το CAS... ποτέ δεν είπα οτι έκανε ένσταση η ΑΕΚ... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το πάρει ουσιαστικά στα χαρτιά αν αφαιρεθουν οι βαθμοί απο ΟΣΦΠ (το δίκαια άδικα δεν το κρίνω) ... το ίδιο θα έλεγα αν ήταν και ο ΠΑΟ ή ο ΑΡΗΣ δεύτερος. Το ίδιο βέβαια ισχύει αν τελικά το πάρει ο ΟΣΦΠ και δεν του αφαιρεθούν βαθμοί.

Όπως είπαν κάποιοι μεγαλύτεροι απο μένα... τα παιχνίδια παίζονται εντός χώρων....

α... και μην ξεχνιόμαστε .. η απόφαση του CAS είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ και υποχρεώνει τόσο την ΕΠΟ όσο και την όποια ΠΑΕ να παραδώσει βαθμούς και σκήπτρα (αν τα κατέχει) καθώς αν δεν το κάνουν θα πέσει μια καμπάνα διαστάσεων big ben στα κεφάλια τους απο την FIFA. Το CAS απο την άλλη έχει δεσμευτεί για απόφαση μέχρι τις 20/4... ε ρε γλέντια...

Οι δικαστές είναι ξένοι εκτός του προτεινόμενου απο ΟΣΦΠ που είναι Κύπριος. Για να δούμε ποιά θα είναι τα κριτήρια και η απόφαση τους τελικά... μιας και μην ξεχνάτε οτι κάθε απόφαση στο δικαστήριο αυτό δημιουργεί προδεδικασμένο... άρα θα πέσει χοντρό "¨φιλτράρισμα" πριν πουν το οτιδήποτε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Οι δικαστές είναι ξένοι εκτός του προτεινόμενου απο ΟΣΦΠ που είναι Κύπριος.

Gandalf
    σορυ για το αλλα κι ο Κυπριος ξένος ειναι. Καποτε πρέπει να απογαλακτιστεί αυτή η χώρα απο τη "μαμα" Ελλάδα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    σορυ για το αλλα κι ο Κυπριος ξένος ειναι. Καποτε πρέπει να απογαλακτιστεί αυτή η χώρα απο τη "μαμα" Ελλάδα

Ρε ασαπερα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20