Υπονοείς κάτι για τον ελέυθερο χρόνο μου ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tι να πούμε? Μόνο εσυ ησουν ικανός να κάτσεις να το κάνεις!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα βρε παραπονιαρη, εχεις κανει απιστευτη δουλεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κανένα σχόλιο για τον διαχωρισμό που έχω κάνει μέχρι στιγμής δεν έχετε να κάνετε;
Καλός είναι ή όχι;![]()
5 σελίδες and counting .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε όσο ελεύθερο χρόνο και να έχει κάποιος , δεν παύει να είναι πολύ κουραστική δουλεία που βγάζει μάτια. Αλλά αφού θες να τα ακούςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Υπονοείς κάτι για τον ελέυθερο χρόνο μου ;;![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ποιόν ελεύθερο χρόνο σου? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Υπονοείς κάτι για τον ελέυθερο χρόνο μου ;;![]()
![]()
οχι οχι , εννούσα την οργανωτικότητά σου, τη θέληση σου να βοηθήσεις τους συνφορουμίτες σου κλπ κλπ
σλουρπ σλουρπ![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
της περισσότερες της έχω διαβάσει και δεν βλέπω τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε σεις δεν θέλω μπράβο κλπ.
Απλά αναρωτιόμουν αν έχει δει κάποιος τις σελίδες, μιας και δεν έγινε κανένα σχόλιο.
![]()
Υπομονή έχεις πολύ δουλειά ακόμα
Μη τσιμπάς , πλάκα κάνουμε
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!