Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
απιστευτο γελιο!!! μου θυμισε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες που ειχαμε τα αλπουμ της panini με το μουντιαλ και ανταλαζαμε χρατακια... εχω διπλο ενα χερι, το ανταλασεις με ενα ποδι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: Tέλειο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
απιστευτο γελιο!!! μου θυμισε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες που ειχαμε τα αλπουμ της panini με το μουντιαλ και ανταλαζαμε χρατακια... εχω διπλο ενα χερι, το ανταλασεις με ενα ποδι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ?????![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΕ ΕΠΝΙΞΕΣ ΜΛΚ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ?????![]()
![]()
![]()
όχι αφεντικό!!!
![]()
![]()
Πραγματικά έλιωσα ρε στο συγκεκριμένο σημείο!!
So in her I do confide
Gives me all I need
over and out...
μετα λοιπον απο τον τραυματισμο μου, σταματησα να πηγαινω στο χωμα
το χερι μου οταν ηταν τεντωμενο δεν γυρνουσε οταν περιεστρεφα τον καρπο μου φυσιολγικα...σαν να ειχε stop ενα πραμα.
Χρειαστηκε κανα τριμηνο φυσιοθεραπειας για να υπαρξει βελτιωση και ο γιατρος μου απογορευσε ρητα την περιπτωση να φαω αλλη τουμπα, παραγμα που ηταν παραπανω απο σιγουρο αμα ξαναεμπαινα στα χωματα.
για να επανελθει πληρως μου πηρε 2 χρονια.
anyway ο τραυματισμος αλλα και ο φοβος που ειχα τσεπωσει απο την τουμπα δρουσαν ανασταλτικα για μεγαλο διαστημα...οποτε τα παρατησα...
πουλησα και το KTM και πηρα το σημερινο μου μηχανακι CBF600S.
Το KTMι ηταν μακραν το πιο διασκεδαστικο μηχανακι που ειχα ποτε. Με εμαθε πολλα, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ και το καταευχαριστηθηκα. Pure μοτοσικλετα με τα ολα της, πηγαινε στο χωμα πολυ καλα αν ειχες τα χερια, αλλα και στο στροφιλικι δεν πιανοταν παρα τα φαγωμενα χωματινα ελαστικα της...
Ως οδηγος εξελιχθηκα απιστευτα στο χωμα και η εμπειρια που αποκομισα εχει σαφεστατα αντικρυσμα και στην ασφαλτο...αν δεν ειχε υπαρξει αυτη η ερασιτεχνικη εστω ενασχοληση με το enduro θα ημουν πολυ πισω σημερα.
(παρενθεση)
Οσοι θελετε να βελτιωσετε συνολικα την αποδοση σας στην οδηγηση πηγαινετε στο χωμα!....δεν εννοω οτι μετα θα πηγαινετε ταπα στην ασφαλτο (που θα πατε...) αλλα στο οτι θα γινετε 200% τουλαχιστον πιο ασφαλεις οδηγοι για την παρτη σας αλλα και για τους γυρω σας.
ο ελεγχος της μηχανης και οι ακουσιες αντιδρασεις που καταγραφει ο εγκεφαλος στο χωμα, θα σας σωσουν απο πολλες δυσλκολες καταστασεις στην ασφαλτο εγγυημενα.
απλα πηγαινετε, ειναι το καλυτερο και το μεγαλυτερο σχολειο για την οδηγηση μοτοσικλετας, ειναι τζαμπα και ειναι και ασφαλες αφου οι ταχυτητες ειναι μικρες....σιγουρα ειναι πολυ πιο ασφαλες απο το να δοκιμαζεις τα ορια σου σε δημοσιο δρομο με τετραπλασιες ταχυτητες.
(κλεισιμο παρενθεσης)
Μερικες φορες κοιτουσα τον θωρακα και τις μποτες στην ντουλαπα και με επιανε παραγματικη νοσταλγια για την συντομη, αλλα περιεκτικοτατη σε εμπειριες και αγνη μοτοσικλετιστικη αισθηση ενασχοληση μου με τα χωματα.
Πολλες φορες δε προγραμματισα την επανεισοδο μου, αλλα αυτη απαιτει ενα καθαροαιμο μηχανακι πρωτιστως και τα οικονομικα δεν...
Συνεχεια με τρωει ομως...που θα παει...κανα διχρονακι μτχ, ισως και το καινουργιο WR250R που πολυ το ζαχαρωνω...θα μου κατσει σε καποια φαση και θα ξαναροβολησω στις πλαγιες και στα μονοπατια
once in dirt, always in dirt...
Και το Nick που κολλαει;
Το λοιπον ολο αυτον τον καιρο που ανακατευομουν με τα χωματα ενας φιλος μου ειχε βαρεθει να ακουει τις δiηγησεις μου για τις χυμες...τοτε επαιζε μια διαφημιση της tequila ''el jimador'' που ελεγε "el jimador...η δικη σου τεκιλα!" οποτε σε μια ακομα διηγηση μου για μια χυμα μου ειπε την ιστορικη ατακα:
-Μαλακα εσυ δεν πινεις el jimador....el hymador πρεπει να πινεις...el_hymador...η δικη σου τεκιλα!
![]()
Πολυ ωραία δοσμένη η ιστορία του Nick σου!![]()
![]()
Ακόμα και από πολύ δυσάρεστα συμβάντα πάντως μετά από καιρό τα βλέπουμε χιουμοριστικά τα πράγματα!
El Hymador πάντα υγιής και σύντομα ξανά μέσα στις λάσπες!!![]()
![]()
![]()
So in her I do confide
Gives me all I need
Ρε φίλε μου δεν σε ξέρω...
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
να σαι καλά!!!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Φοβερος Κωστη.........![]()
![]()
Αψογος..!!!
![]()
![]()
![]()
Οταν το ξανααποφασισεις και αποφασισεις και μπεις στα βρωμικα περιμενω πμ..![]()
( α... και ποτε δεν μιλαω για ποδοσφαιρο οταν κανω βολτα...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίο γράψιμο, φοβερό χιούμορ, απίθανες ιστορίες...
Λίγο πολύ οι χωμάτινοι έχουμε μπόλικες ιστορίες να λέμε στα παιδιά μας από χύμες και στούκες.
(με μπόλικη σάλτσα βέβαια, σα τους παλιούς ναυτικούς)
Και αν κάποιοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι...
έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να ζήσουμε τις νέες θεαματικές και λασπωμένες περιπέτειές μας... :hypnotize (και όχι μόνο).
καλογραμμενο μπραβο
καιρο ειχα να διαβασω κατι που να με βαζει κατευθειαν στο πετσι του πρωταγωνιστη
(μαλλων πρεπει να αρχισω κανα βιβλιο)
τελειωσε κιολας;
το αναγνωστικο κοινο απαιτει τη συνεχιση των ιστοριων
κ αν δεν εχεις αλλες χωματινες, μπορεις να αρχισεις να μας περιγραφεις πως περασες στο δημοτικο, την πρωτη σου κοπανα... οτι θελεις
φτανει να συνεχισεις να γραφεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε Κωστα,σαν να το εζησα εγω!
..και τωρα με το bike συνεχιζεις ακαθεκτος! (δεν ξεχνιεται η τεχνη!)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε el_hymador εσύ έγραψες ολόκληρο βιβλίο για να πεις την ιστορία του Nick σου...
Εμένα πάντως το δικό μο βγήκε από την ταινία με τον κλασσικό Παπασούζα του 80![]()
![]()
Το πρώτο φορουμ που είχα γραφτεί ήταν το off-road.gr και λίγο πριν μπω είχε το έργο στην τηλεόραση και μου ήρθε η ιδέα...
Από τότε με φωνάζουν όλοι έτσι![]()
![]()
![]()
Πάντως πέθανα στο γέλιο με την ιστορία στο ΚΑΤ:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι,
μα όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
http://www.imageshack.gr/images/mzrz...mwztdnmelh.gif