Στην Ελλαδα βρισκεται αυτο το πραγμα? Αν ναι θελω και εγω ενα να μου πειτε ποιος τα φτιαχνει....
Δεν είναι Ελληνικό. Το κατασκευάζει ένας Ιταλός και το διαθέτει προς πώληση σε ενδιαφερόμενους. Max μέγεθος τα 3.5 μέτρα πολυεστερικού φουσκωτού.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ά ρε Ελλαδάρα με τις μοντιφιές σου !![]()
![]()
Το ιπτάμενο φουσκωτό είχε παρουσιαστεί σε κάποιο περιοδικό πριν λίγο καιρό.
Η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να σου κάνουν έλεγχο οι λιμενικοί, μιας και το σκάφος ανήκει στην αρμοδιότητα της ΥΠΑ. :rotflmao:
Ρε συ το είχα δει κι εγώ στην Περδικα εκείνη την Κυριακή που ήμΑνε στην Αιγινα! Πέταγε πάνω απο τα κεφάλια μας....
κ@υλ@!![]()
![]()
byr0n το σαρακι της θαλασσας το 'χεις ακομα μεσα σου μου φαινεται.
![]()
θα θλεα κι εγω ενα τετοιο γμτ![]()
![]()
![]()
Πύργους ελέγχου στη θέση των φάρων θέλουνε δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να σου κάνουν έλεγχο οι λιμενικοί, μιας και το σκάφος ανήκει στην αρμοδιότητα της ΥΠΑ. :rotflmao:![]()
:rotflmao:
Φυσικά και το έχω το σαράκι. Εχω και ένα 3,40 φουσκωτάκι στην Αίγινα και το καλοκαίρι λυσσάω. Τάπα πάει με τη 15άραΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
byr0n το σαρακι της θαλασσας το 'χεις ακομα μεσα σου μου φαινεται.
![]()
![]()
Ηθελα να ΄ξερα πως δεν συναντηθήκαμε εκείνη την ημέρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Ρε συ το είχα δει κι εγώ στην Περδικα εκείνη την Κυριακή που ήμΑνε στην Αιγινα! Πέταγε πάνω απο τα κεφάλια μας....
![]()
Καφέ έπινα στη καφετέρια που είναι δίπλα στη παραλία.![]()
κοιτα ρε κατι θαλασσόλυκοιΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φυσικά και το έχω το σαράκι. Εχω και ένα 3,40 φουσκωτάκι στην Αίγινα και το καλοκαίρι λυσσάω. Τάπα πάει με τη 15άρα![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κοιτα ρε κατι θαλασσόλυκοι![]()
![]()
ολα την κανουν τη δουλεια τους...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φυσικά και το έχω το σαράκι. Εχω και ένα 3,40 φουσκωτάκι στην Αίγινα και το καλοκαίρι λυσσάω. Τάπα πάει με τη 15άρα![]()
Μην ακους τις κακιες του καπτεν,εγω παρακαλαω το μπαμπα μου να μου παρει ενα τετοιο αλλα εκεινος με γραφει στα @@ του...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: