Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 80

Θέμα: για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Να προβληματίσεις και να ευαισθητοποιήσεις προς (ή ως προς) κάτι που κατά γενική παραδοχή αξίζει την προσοχή του κόσμου (ας πούμε, να κεντρίσει την προσοχή των ανθρώπων στην υπερθέρμανση του πλανήτη, είναι απόλυτα κατανοητό. Έγινε με πολλές κινήσεις και σε καμμία απολύτως δεν είδα, δεν άκουσα και δεν έμαθα το όνομα του εμπνευστή της). Στην προκειμένη περίπτωση, κατά την προσωπική μου γνώμη, πέρα από τη συζήτηση που ευελπιστεί (ο εν λόγω σκυλάς) πως θα πυροδοτήσει η πράξη του, γύρω από το όνομά του και την αιτία για την οποία την έκανε (επιτυχώς), δε νομίζω να υπήρξε άλλο κίνητρο, για να προχωρήσει σ' αυτή. Τέλος, δε νομίζω να ρώτησε το σκύλο αν συμφωνεί με την κράτηση και τη συμμετοχή του στο ανόητο παιχνίδι του.

Από τις πολλές κινήσεις που αναφέρεις, όπου πρόκειται για έργα τέχνης (γιατί οι υπόλοιπες κινήσεις είναι άσχετες με το θέμα μας), πιστεύω ότι το όνομα του δημιουργού είναι κάτω από το κάθε έργο. Απλά δεν το ξέρεις γιατί διάλεξε να μη σε προκαλέσει (ίσως είναι καλοί χριστιανοί, τι να πω..), ή γιατί δε σε ενδιέφερε γενικότερα να το κοιτάξεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, η συζήτηση που ευελπιστούσε να γίνει, έγινε και γίνεται. Πόσα ακόμα κίνητρα έπρεπε να έχει... κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον, αλλά τέλος πάντων.. για μένα, μια ακόμα προέκταση της κίνησής του είναι ότι κάθομαι και σου γράφω ακόμα, λες και είναι ξάδερφος μου και μου τον θίγεις. Αν κατάλαβα καλά, τον θεωρείς ψωνάρα. No problem..

Τον σκύλο ναι, προφανώς δεν τον ρώτησε.. αλλά αν πέρασε καλά εκεί μέσα, δεν είναι περισσότερο κατακριτέα η πράξη του από τον καθένα που αγοράζει έναν σκύλο για το σπίτι του χωρίς να τον ρωτήσει αν θέλει να πάει.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Πέραν του αν η τέχνη πρέπει να έχει όρια και αν ο συγκεκριμένος πρέπει να αποκαλείται καλλιτέχνης.Αν ο τρόπος του ήταν ο καλύτερος ή ο σωστότερος.Το πόστ μπήκε για το σημείο του μηνύματος σου
    περίπου δηλαδή...

Έκανε κάτι που προκάλεσε ντόρο.Που συζητήθηκε πολύ και που ίσως σε κάποιες συζητήσεις η σκέψη και το μυαλό κάποιων να πήγε σε μονοπάτια διαφορετικά απ οτι συνήθως.Οχι όλων.
    Είναι ενα κέρδος αυτό.
    Δεν υπάρχει ανιδιοτελής άνθρωπος.Και γιατί θα έπρεπε?
    Στερεί αυτό απο τις πράξεις του?Η προσδίδει σε αντίθετη περίπτωση?
    Τι αλλάζει λοιπόν αν το έκανε για δικό του όφελος?Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι,γιατί κι εκείνος δεν είναι καλύτερος απο μας?
    Πες μας πράγματα ουσίας vandiemen,Οχι άνευ σημασίας.

Ανιδιοτελείς άνθρωποι υπάρχουν πολλοί! Το γεγονός πως αγνοείς την ύπαρξή τους, είναι εν μέρει, μια απόδειξη. Η απάντηση στο "γιατί θα έπρεπε" είναι πως αν υπήρχε ιδιοτέλεια σε κάθε πράξη, αυτομάτως θα εκμηδένιζε (στα μάτια όλων) κάθε άλλη αιτία για την οποία θα διατείνονταν ο εμπνευστής της, πως έγινε. Δεν ισχυρίζομαι πως οι απόψεις μου είναι ουσιώδεις για όλους! Μην τις κρίνεις έτσι απόλυτα, γιατί αυτομάτως, εκφράζεις γνώμη για όλους και δε νομίζω πως σε έχουν εξουσιοδοτήσει να το κάνεις. Για άλλους μπορεί να είναι και για άλλους μπορεί να μην είναι.

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν φεύγω. Θα απαντήσω το απόγευμα. Το συμπέρασμα είναι πως έχω δίκιο και έχετε άδικο! Κορόιδα! <--Ε! Μην παρεξηγηθείτε.. τέχνη είναι αυτό!

φιρι φιρι πατε να μου γυρισει το ματι παλι...

ποια ανιδιοτελεια μωρε? η λεξη δημιουργηθηκε μονο και μονο για να υπαρξει το αντιθετο της ιδιοτελειας γραμματικα...ΔΕΝ υπαρχει ανιδιοτελεια και σαφεστατα ουτε ανιδιοτελεις μοναδες...

οταν κανεις καλο σε καποιον χωρις υλικες απολαβες δεν αισθανεσαι ομορφα?αυτο δεν ειναι ιδιοτελες?
    σαφεστατα και ειναι...και σαφεστατα ΔΕΝ ειναι κακο...ολοι την παρτη μας κοιταμε...τωρα αν τυχει και η ψυχοσυνθεση μας ειναι τετοια που κατα την διαρκεια των κινησεων μας για την βελτιωση της απολυτως εξατομικευμενης αισθησης μας του καλου, παρει η μπαλα και 5 αλλους νοματαιους ,καθισταμεθα αυτοματως "καλοι" η σωτηρες αν η προαναφερθεισα μπαλα παρει εκατομυρια...

τωρα,εαν αισθανομαστε ομορφα με το να σκοτωνουμε ,βασανιζουμε ,παταμε γενικοτερα επι πτωματων ειμαστε κακοι...

παντως και στις δυο των περιπτωσεων ειμαστε ιδιοτελεις...

αναφορικα με τον π@π@ρ@ τον "καλλιτεχνη"...εκανε μια καθαρα πιλοτικη κινηση...εδεσε το ζωντανο,το αφησε να ψοφησει απο την πεινα και περιμενε να δει τι θα παιξει...μολις απειληθηκε η ζωουλα του εκλασε μαλλι για εφτα χειμωνιατικα πουλοβερ και το επαιξε γκαντι..."ξερετε,το ταϊζαμε το σκυλακι,το φροντιζαμε ,του καναμε τα μπανια του,του κολλαγαμε ικα...απλως επειδη στηριχτηκαμε παρα πολυ στην προβλεψιμοτητα της ηλιθιοτητας της μαζας,που καθε διαφορετικο το εκθειαζει, την πατησαμε...και τωρα κοιταμε να σωσουμε οτι απομενει...παρτε συνεντευξη απο το σκυλι να ανακαλυψετε των λογων μας το αληθες,δηλαδη οτι πισω απο αυτη μας την κινηση κρυβοταν η φοβερα πιεστικη αναγκη μας να ανοιξουμε τα ματια του κοσμου και να τους δειξουμε ποσο λιγο νοιαζεται..."

το συμπερασμα? κανω quote την ατακα που ειπε η στρουμφιτα οταν ειδε τα στρουμφακια γυμνα..."π@@τσες μπλε"...

καθεστε και ασχολειστε με τον καθε τελειωμενο , ηλιθιο ,καραγκιοζη που δεν εχει στον ηλιο μοιρα και κανει οτι του κατεβει μπας και αναγνωριστει και ψαχνετε τις κοινονικοπολιτικοοικονομικες προεκτασεις της μ@λακιας που τον εχει βαρεσει...

περαστικα...

υ.γ. θελει κανεις χαρτογραφηση?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φιρι φιρι πατε να μου γυρισει το ματι παλι...

ποια ανιδιοτελεια μωρε? η λεξη δημιουργηθηκε μονο και μονο για να υπαρξει το αντιθετο της ιδιοτελειας γραμματικα...ΔΕΝ υπαρχει ανιδιοτελεια και σαφεστατα ουτε ανιδιοτελεις μοναδες...

οταν κανεις καλο σε καποιον χωρις υλικες απολαβες δεν αισθανεσαι ομορφα?αυτο δεν ειναι ιδιοτελες?
    σαφεστατα και ειναι...και σαφεστατα ΔΕΝ ειναι κακο...ολοι την παρτη μας κοιταμε...τωρα αν τυχει και η ψυχοσυνθεση μας ειναι τετοια που κατα την διαρκεια των κινησεων μας για την βελτιωση της απολυτως εξατομικευμενης αισθησης μας του καλου, παρει η μπαλα και 5 αλλους νοματαιους ,καθισταμεθα αυτοματως "καλοι" η σωτηρες αν η προαναφερθεισα μπαλα παρει εκατομυρια...

τωρα,εαν αισθανομαστε ομορφα με το να σκοτωνουμε ,βασανιζουμε ,παταμε γενικοτερα επι πτωματων ειμαστε κακοι...

παντως και στις δυο των περιπτωσεων ειμαστε ιδιοτελεις...

αναφορικα με τον π@π@ρ@ τον "καλλιτεχνη"...εκανε μια καθαρα πιλοτικη κινηση...εδεσε το ζωντανο,το αφησε να ψοφησει απο την πεινα και περιμενε να δει τι θα παιξει...μολις απειληθηκε η ζωουλα του εκλασε μαλλι για εφτα χειμωνιατικα πουλοβερ και το επαιξε γκαντι..."ξερετε,το ταϊζαμε το σκυλακι,το φροντιζαμε ,του καναμε τα μπανια του,του κολλαγαμε ικα...απλως επειδη στηριχτηκαμε παρα πολυ στην προβλεψιμοτητα της ηλιθιοτητας της μαζας,που καθε διαφορετικο το εκθειαζει, την πατησαμε...και τωρα κοιταμε να σωσουμε οτι απομενει...παρτε συνεντευξη απο το σκυλι να ανακαλυψετε των λογων μας το αληθες,δηλαδη οτι πισω απο αυτη μας την κινηση κρυβοταν η φοβερα πιεστικη αναγκη μας να ανοιξουμε τα ματια του κοσμου και να τους δειξουμε ποσο λιγο νοιαζεται..."

το συμπερασμα? κανω quote την ατακα που ειπε η στρουμφιτα οταν ειδε τα στρουμφακια γυμνα..."π@@τσες μπλε"...

καθεστε και ασχολειστε με τον καθε τελειωμενο , ηλιθιο ,καραγκιοζη που δεν εχει στον ηλιο μοιρα και κανει οτι του κατεβει μπας και αναγνωριστει και ψαχνετε τις κοινονικοπολιτικοοικονομικες προεκτασεις της μ@λακιας που τον εχει βαρεσει...

περαστικα...

Με αυτην την λογικη κανενας δεν θα επρεπε να κανει τιποτα για να μην θεωρειται ιδιοτελης.Σε τελικη αναλυση τι ειναι η τεχνη για εσενα?.......μαλλον μερικα ψωνια που κανουν οτι τους κατεβει στην κουτρα.Τι ειναι η γκερνικα πχ? ενα πατσγουορκ απο ασυναρτητες γραμμες και χυμενα χρωματα πανω σε ενα καμβα με σκοπο τον πλουτισμο του καλλιτεχνη.....

Α γεια σου. Να βάλουμε και κείνο το μπουρί κλπ κλπ να πατάμε τα βεστρόμ...
    safety doesn't happen by accident

Solomostrongos Το avatar του/της byron

περαστικα...

Well said

υ.γ. Φτιανς για ιταλικά;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τα γεγονοτα αυτα δεν μπορει σε καμια περιπτωση να διασταυρωθουν...

Αντε βρες τον σκυλο (αν ζει) και αντε παρτου συνεντευξη για τις συνθηκες που αντιμετωπισε κατα την "κρατηση" του στην γκαλερι ως εκθεμα.

Μπορει οντως να ειναι αληθεια, μπορει να ειναι και μια εξυπνη μανουβρα της γκαλεριστα και του "καλλιτεχνη" οταν διαπιστωσαν ποσο μαλακια ηταν αυτο που εκαναν...

Η σημειολογια του εργου και το νοημα που ηθελε να περασει ο " καλλιτεχνης" εχουν ως μοναδικους αποδεκτες οσους επισκεφθηκαν την εκθεση...τωρα που το συζηταμε βεβαια εχουν και εμας, αφου αν μη τι αλλο εχουμε μπει σε μια διαδικασια ανταλλαγης αποψεων...

δηλαδη πετυχε ο "καλλιτεχνης" τον σκοπο του, αν υποθεσουμε οτι σκοπος του ηταν βεβαια οντως να αφυπνησει τα φιλοζωϊκα αισθηματα της μπουρζουαζιας;

οχι λεω εγω...κατηγορηματικα οχι...

Γιατι φανταζομαι οτι δεν αρκει η εικονα ενος σκυλου που αργοπεθαινει σε μια γκαλερι για να σε κανει να δραστηριοποιηθεις...

Το πιθανοτερο ειναι πως θα αποτελεσε ενα πενταλεπτο θεμα συζητησης αναμεσα στου "φιλοτεχνους"... θα δηλωσαν σοκαρισμενοι για τα κακομοιρα τα σκυλακια που ψοφανε. πνιγοντας στην συνεχεια τον πονο τους με μια γουλια αρωματικου τσαγιου Κευλανης που εχουν συλλεξει ανηλικα παιδια κατω απο αππανθρωπες συνθηκες.

Εν ολιγοις αυτο που μενει ειναι η προβολη του "καλλιτεχνη" και τα μεσα με τα οποια επετευθη αυτο...

Γιατι ο τριμαλακας αυτος διαφημιστηκε με τον καλυτερο τροπο εστω και αρνητικα, ενω ειναι σιγουρο πως πολλοι πυροβολημενοι φιλοτεχνοι του εχουν αναγνωρισει <<την περα απο καθε κομφορμισμο και πολιτικα ορθη κατευθυνση δυναμικη του, που δεν εγκλωβιζει τον θεατη σε μια μονοσημαντη ερμηνεια, χρησιμοποιόντας ως μεσο την ωμη παραθεση ενος σκυλου που αργοπεθαινει>>....ειμαι σιγουρος οτι καποιος "κριτικος" τεχνης εχει γραψει μια τετοια παπατζα καπου...

φτιαχτηκε λοιπον ο τυπος, αφου πλεον στο χρηματιστηριο της τεχνης μετρανε τετοιου ειδους μαλακιες και οχι η ικανοτητα καποιου ανθρωπου να δημιουργει...

πιθανοτατα, σε μια μελλοντικη εκθεση ο τυπος θα παρουσιασει ενα εργο με κουλο και ακαταληπτο τιτλο, το οποιο και θα απεικονιζει ενα μπολ με διαρροια και corn-flakes στην επιφανεια των οποιων θα προβαλλονται ερασιτεχνικα πορνο φιλμ με αιμομικτικες περιπτυξεις...

και πλεον θα εχει κερδισει το δικαιωμα του να κανει οτι μαλακια θελει, αφου θα εχουμε πειστει ολοι οτι ειναι "αλλου" ο τυπος...και αντε ψαξε αναμεσα στα corn-flakes και τα σκατα το κρυμμενο μυνημα του εργου....

αυτο ειναι ολο!

Τι φιλοζωϊα και μαλακιες λεμε τωρα...απλα το θεμα ειναι πιασαρικο και μπορει να συγκινησει τις κυριες της υψηλης κοινωνιας....

Εξυπνος... δεν λεω, αλλα μεγιστος υποκριτης και οπορτουνιστης. Σκατα στα μουτρα του!

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    συμφωνω απολυτως με τον φιλο el hymador παραπανω

και οπως ειχα γραψει και στο αρχικο ποστ "ΑΙΣΧΟΣ" τα ξαναμεταφερω

"..σε αυτον τον κοσμο του "μακρια απτον κωλο μου κι'ας ειναι οπου να'ναι"

το οτι υπαρχουν καποιοι λιγοι που τα βλεπουν και βοηθουν-οσο μπορουν

εμενα μπορει και να μου λεει κατι

αλλα δυστυχως συνολικα ο κοσμος ειναι με την θεληση του τυφλος

και γι'αυτο δεν προκειται να αλλαξει κατι ειτε ο σκυλακος πεθανει

ειτε τελειωσει αυτη η συζητηση εδω η και σε αλλα φορουμ ανα τον κοσμο

ειτε σκασει με διακοσια μια νταλικα με εκρηκτικα στην μουρη μας

αυτοι που βοηθουσαν ,θα συνεχισουν να το κανουν μεχρι τελους

οι υπολοιποι ... ποτε"

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Α γεια σου. Να βάλουμε και κείνο το μπουρί κλπ κλπ να πατάμε τα βεστρόμ...
    A! Ωραία!! Οι V-stromάδες θα τη πληρώσουν πάλι γαμώ τη τέχνη μου!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

παλι HONDA ρε παιδια??
    καλα κρασια
    και γιατι τωρα θα πρεπει εγω να πιστεψω αυτη τη νεα εκδοχη??
    και οχι οτι μεσα στη γενικη κατακραυγη <<ανασκευασαν>> την ιστορια??
    το happy end που θελειο λαος
    τελος παντων μαλακας ηταν και παραμενει για μενα αυτος και η ...<<τεχνη>> του
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ανιδιοτελείς άνθρωποι υπάρχουν πολλοί! Το γεγονός πως αγνοείς την ύπαρξή τους, είναι εν μέρει, μια απόδειξη. Η απάντηση στο "γιατί θα έπρεπε" είναι πως αν υπήρχε ιδιοτέλεια σε κάθε πράξη, αυτομάτως θα εκμηδένιζε (στα μάτια όλων) κάθε άλλη αιτία για την οποία θα διατείνονταν ο εμπνευστής της, πως έγινε. Δεν ισχυρίζομαι πως οι απόψεις μου είναι ουσιώδεις για όλους! Μην τις κρίνεις έτσι απόλυτα, γιατί αυτομάτως, εκφράζεις γνώμη για όλους και δε νομίζω πως σε έχουν εξουσιοδοτήσει να το κάνεις. Για άλλους μπορεί να είναι και για άλλους μπορεί να μην είναι.
    Έχεις δίκιο για το ουσιώδες που είπα.Σου ζητώ συγνώμη!Δεν ειρωνεύομαι.Είναι ακριβώς όπως το λες.
    Όσο για ολα τα άλλα εξουσιοδοτώ την vanda αντί εμού,τα λέει καλύτερα και έχει και πιο καλό σαράβαλο

Τζίγγερ-τζίγγερ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Μήπως ο ανωτέρω αναφερθείς "καλλιτέχνης" καθώς και η γκαλερίστας, μετά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ και τις απειλές για το τομαράκι τους, ΑΠΛΑ κάνανε αυτές τις τελευταίες δηλώσεις για να γλυτώσουν από τους εξαγριωμένους ανά τον κόσμο ;;;
    Και δε μου λέτε το σκυλάκι στις φωτό (που ΔΕΝ είναι φωτοσοπιά) σας φαίνεται εσάς ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑΪΣΜΕΝΟ και ποτισμένο ;;;
    Ακόμα και εάν δεν πέθανε στη γκαλερί του κώλου, είναι σίγουρο ότι το ξενηστικώσανε κανονικά και το ότι για ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ τους γούσταρε, το είχαν δεμένο !!!
    Έχετε καθόλου αναρωτηθεί σε πόσους Μ@@@κες, αυτή η "έκφραση τέχνης" του παραπάνω Π@Π@Ρ@, θα δώσει ιδέες για ακόμα καλλίτερο βασανισμό των ζώων;;;
    Εγώ πάντως, πολύ θα ήθελα να τον δέσει κάποιος τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@ με τον ίδιο τρόπο σε ένα δωμάτιο και να τον αφήσει μετά να γίνει σαν τα παιδάκια του ΑΟΥΣΒΙΤΣ από την πείνα ..........
    Κατόπιν λίίίίίγο πριν τινάξει τα πέταλα, να τον αφήσει ελεύθερο ........... να δω τι θα λέει μετά ο καλλιτέχνης του κώλου !!!

παλι HONDA ρε παιδια??
    ακριβως ετσι
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Παλαιό μέλος
    Vanda,
    δεν εννοούσα αποκλειστικά κινήσεις που εκφράζονται μέσα από την τέχνη και εφόσον αυτήν την πράξη (δε θέλω να τη χαρακτηρίσω), δεν τη θεωρώ τέχνη, αναφέρθηκα γενικότερα σε κάθε είδους ανθρώπινες εκδηλώσεις που εκφράζονται ανώνυμα.
    Αν το κίνητρό του ήταν να δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από το όνομά του, όπως κι εσύ, εμμέσως, παραδέχεσαι (και όπως είναι φανερό προς όλους και το επιβεβαιώνει και ο el_hymador), τότε δε χωρά αμφιβολία πως η “προσπάθειά” του ήταν επιτυχής αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα τέτοιο κίνητρο, δεν τον τιμά καθόλου σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο.

Reinmaster,
    όσον αφορά τα όρια μεταξύ ιδιοτέλειας και ανιδιοτέλειας, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή. Νομίζω πως τα όρια μεταξύ τους δεν είναι εύκολα διακριτά. Αν μια πράξη παρακινείται από αισθήματατα αγάπης, δε μπορείς να προσάψεις ιδιοτέλεια σ’ αυτόν που την κάνει. Μη βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία, μέσα από μια κατάσταση, όπως τη βιώνεις εσύ ο ίδιος! Αυτό δεν είναι επιχείρημα, αλλά συμβουλή. Την ικανοποίηση από μια καλή πράξη, δεν μπορείς να την κατατάξεις στα ωφέλη που θα αποκομίσεις. Έχουν υπάρξει πράξεις, οι οποίες, υποκινούμενες από αγάπη, απέβησαν ιδιαίτερα βλαπτικές προς αυτούς που τις έκαναν! Όταν σε αξιώσει ο Θεός να αποκτήσεις παιδί, έλα να μας τα ξαναπείς όλα αυτά. Η αφοριστική λογική δε σε δικαιώνει σε καμμιά περίπτωση. Όλοι μπορούμε να την υιοθετήσουμε κατά το δοκούν. Αυτό δε σημαίνει πως θα έχουμε όλοι δίκιο.

Noble,
    Thanks <--(για το “έχεις δίκιο”! Αστειεύομαι.. Για τον τρόπο σου γενικά..)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για οσους περιμενουν εναγωνιως το ποστ του Idi....
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2005, 11:05
  2. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF