Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ?

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ HONDA VARADERO ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΦΛΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ HONDAS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ HONDA ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ!!!!ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΣ Η HONDA ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ HONDAS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

H HONDA δικο της συνεργειο??

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ HONDA ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ

Η Ωρολογια της ιστοσελιδας προτεινεi: Μ@λ@κ@ς η λαλακας η @#$%& η την συντομογραφια μας :a31: Για να καταλαβαινουμε βρε παιδι μου

Οσο αφορα την HONDA, τι να πω φιλε μου, επεσες στην περιπτωση. Συνηθως ολα τα ανταλλακτικα τα βρισκεις αμεσα. Αν δεν τα εχει ωστοσο ο αντιπροσωπος στην Αθηνα, τοτε σιγουρα χρειαζεται καποιο χρονο παραπανω. Δεν νομιζω ωστοσο οτι ο μηχανικος σου εχει την διαθεση να στεναχωρει του πελατες του, Μπορει να σου ειπε 25 μερες το αργοτερο... Χαλαρωσε, 24 και σημερα γι'αυτο κανε λιγη υπομονη... Φαντασου να ειχες και APRILIA...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    . Χαλαρωσε, 24 και σημερα γι'αυτο κανε λιγη υπομονη... Φαντασου να ειχες και APRILIA...
    Αν είχε aprilia, θα το είχε έτοιμο σήμερα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πολυ σωστα Η Aprilia εχει ανταλλακτικο φλας, σεξυ καθρεφτακια, αυτοκολλητα και μπουφαν με το ονομα της.... Μην μπερδευουμε τα ανταλλακτικα με τα αξεσουαρ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    ... Μην μπερδευουμε τα ανταλλακτικα με τα αξεσουαρ
    Σωστά. Μην τα μπερδεύουμε.
    Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα σε χρόνο τούμπας +2 ημέρες. Τα φλας και τα καθρεφτάκια καθυστερούν λίγο παραπάνω (τουμπα +4).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν είχε aprilia, θα το είχε έτοιμο σήμερα.
    Χωρίς να ξέρει τι του επιφυλάσσει το αύριο..... :rotflmao: :rotflmao:

είπαμε.... μου βγαίνει αυθόρμητα....

You BETA believe...

Στην Ιταλία ίσως.... Αντε, και στην Αθηνα... Αλλα στις επαρχιες...

Χωρίς να ξέρει τι του επιφυλάσσει το αύριο.....

+1000

:rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Το βλέπω για διαμάχες ολοταχώς ..............

Πάντως τα ρεκόρ καθυστέρησης ανταλλακτικών (στην περίπτωσή μου) τα έχει η HONDA !!!
    40 περίπου μέρες για γκαζόντιζα C50 και 4 μηνάκια για σετ πιστόνια CB οι οποίοι έγιναν 8 κοντά γιατί έφεραν λάθος νούμερα !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    min trelathoume pantos...25 meres gia na stin exoun etoimi tin moto den einai kai tragiko pia.An skeftei kaneis kai oti einai pasxa klp.Ara3e kai min agxonese.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σωστά. Μην τα μπερδεύουμε.
    Τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα σε χρόνο τούμπας +2 ημέρες. Τα φλας και τα καθρεφτάκια καθυστερούν λίγο παραπάνω (τουμπα +4).
    Με φωναξε καποιος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σορυ αλλα δεν κρατηθηκα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΤΕ 24 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Re: ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ HONDA VARADERO ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΦΛΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ HONDAS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ HONDA ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ!!!!ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!!!!!
    Αμα εινε 25 να εισε ευχαριστημενος

Απο τα κεντρικα Σαρακακης εμενα μου ειπαν για ανταλακτικο της st 1100 4 μηνες και το εφερα απο Γερμανια σε 10μερες.

Αυτα ακουνε καποιοι και μας την λενε σε εμας τους χοντακηδες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Τοσο κανουν, δεν σου λεει παραμυθι.. η κανονικη παραγγελια.. Βεβαια μπορει να τα βαλει και αεροπορικη αλλα υπολογιζεις + 30% περιπου στην τιμη αλλα κανει 5 μερες, μια εβδομαδα.. (με την προυποθεση οτι υπαρχουν στην ευρωπη)
    Απ'την αλη, και αεροπορικη να το κανεις τωρα, λογω ημερων.. , καννα 2 εβδομαδες θα περιμενεις παλι..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2010, 15:27
  2. "Αργούν" τα διαβασμένα μηνύματα?.
    από moutoulos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 08:44
  3. Ήταν πολύ μπροστά τα παλικάρια!
    από o_gavros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8