Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Σβήσιμο μηχανής: Kill Switch ή κλειδί ??

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Επιπρόσθετα, υπάρχει και η all time classic μέθοδος, με ταχύτητα και μπροστινό φρένο ή τοίχος/πεζοδρόμιο/στύλος κ.λ.π.

a.diplwse kai to solinaki ths benzinhs (gia na mhn perasei kafsimo)..

b. afhneis na teleiwsei h venzinh ..... opote sigoura 8a zvhsei ...

h' telos :

Tipota apo ola osa ksereis .... den xreiazete oute kill sw oute klidi mias kai den xreiazete na zvhnei h mhxanh .... einai monima etimopolemh
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

xwris plaka twra :

Ta service manual (3 suzuki pou eixa mexri twra) anaferoun :

KIll Sw : se periptwsh anaghs (diavazeis parapanw post)
    Main key Sw On - Off : Gia na ksekinhseis - kleishs mhxanh

Stho manual tou Gsxr 1000k4 akomh kai gia na thn ksekinhseis to kill sw an den einai sthn 8esh run den pernaei revma oute sthn trompa venzinhs me minhma sto LCD : Check !!

Pi8anologw omws oti kanei thn idia doulia ..(apomonosh tou revmatos sthn hlektronikh)..

8a dw kai to electrical cirquit to vrady gia na sto pw 100%

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Γιαννη πιθανολογω πως ειναι ξεχωριστο σημειο γιατι η ελεκτρονικη ελεγχει τη θεση του killswitch...πχ στο δικο μου εχει σημασια που ειναι το kill switch για να δουλεψουν τα διαγνωστικα!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Στάθη και Νίκε, νομίζω ότι είναι καλό να ανακυκλώνονται τα θέματα. Αλλιώς θα γράφαμε μόνο για τις βόλτες μας Καλό το search, αλλά εδώ είναι ένα δραστήριο *forum* και όχι στεγνή database, ούτε εγκυκλοπαίδεια.

Μάλιστα στα 2 threads που ποστάρισες κυριαρχεί νομίζω η άποψη ότι το kill switch είναι ΟΚ!

Anyway... αφού το λένε κι όλα τα manuals, γιατί το ψάχνουμε?

---
    ΥΓ. Όποιος έχει service manual, μπορεί να κοιτάξει το circuit diagram...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    να και κάτι καινούριο που έμαθα σήμερα.............

εγώ μέχρι σήμερα τουλάχιστον το έκλεινα από το κόκκινο κουμπάκι......που σήμερα έμαθα ότι λέγεται και kill switch!!!!!!

ουάου!!!!!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Στάθη και Νίκε, νομίζω ότι είναι καλό να ανακυκλώνονται τα θέματα. Αλλιώς θα γράφαμε μόνο για τις βόλτες μας Καλό το search, αλλά εδώ είναι ένα δραστήριο *forum* και όχι στεγνή database, ούτε εγκυκλοπαίδεια.

Μάλιστα στα 2 threads που ποστάρισες κυριαρχεί νομίζω η άποψη ότι το kill switch είναι ΟΚ!

Anyway... αφού το λένε κι όλα τα manuals, γιατί το ψάχνουμε?

---
    ΥΓ. Όποιος έχει service manual, μπορεί να κοιτάξει το circuit diagram...
    Ναι δεν διαφωνω αλλα μπορεις να φερεις το ιδιο στην επιφανεια και να κανεις διορθωσεις παρατηρησεις επι του κειμενου...εδω ειναι η ενσταση!
    Γιατι βλεποντας μονο αυτο βγαζεις ενα νοημα ....βλεποντας και τα τρια βγαζεις αλλο και το θεμα ειναι τεχνικη ερωτηση..!

Και ποιος ειπε αυτο!Λεει στα ποστ οτι το Kill ειναι για περιπτωσεις αναγκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Γιαννη πιθανολογω πως ειναι ξεχωριστο σημειο γιατι η ελεκτρονικη ελεγχει τη θεση του killswitch...πχ στο δικο μου εχει σημασια που ειναι το kill switch για να δουλεψουν τα διαγνωστικα!!!
    Afto sou egrapsa kai egw ,, oti kai se mena otan o main diakopths einai sto on kai to kill sw einai sto stop, mou vgazei endiksh sto LCD : CHECK
    Meta pou 8a perasei to state tou diakopth sto RUN, tote anoigei:trompa venzinhs, elenxo stand, temp check. (etsi akrivos ta grafei to manual)

Ota grafw oti kovei to revma den enow oti dakoptei thn monadikh 12 v tash pou pernei h hlektronikh ... (mesw xamhlhs 12v isxyos gia na odhghsei kykloma 12v ypsiloterhs gia trompa k.o.k.)
    Etsi kai aliws den pernaei mono mia 12volth !!
    Exw omws kai to hlektriko diagrama ths prwhn (gsxr 750 98) moto mou, opote 8a to tsekarw kai 8a sou pw sta sigoura.

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο θέμα.

Ο idi ανέφερε ότι στο δικό του εγχειρίδιο λέει με το κλειδί και πως φυσικά και εμπιστεύεται τους Ιάπωνες που έχουν κατασκευάσει τη μοτοσυκλέτα, από τον οποιονδήποτε άλλο.

Και φυσικά έχει δίκιο...

Εκεί που έχει άδικο, είναι...

Στο ότι το δικό μου εγχειρίδιο, γράφει με το Kill Switch να σβήνεις τον κινητήρα και ΟΧΙ με το κλειδί...

Οπότε πιστεύω, αφού δεν είναι τα ίδια κυκλώματα σε κάθε μηχανάκι ούτε της ίδιας εταιρίας, πόσο μάλλον διαφορετικής μάρκας, καλό θα είναι να διαβάσετε το εγχειρίδιο και να κάνετε ότι λέει αυτό και όχι ο κάθε ένας που έχει μια άποψη τεκμηριωμένη μάλιστα...

Το παραπάνω δεν αφορά στα ιταλικά μηχανάκια που ότι και να κάνεις τα ηλεκτρικά τους θα τα παίξουν έτσι κι αλλιώς
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Χαχχαχα οι πληροφοριες που μπαινουν εδω μεσα ειναι σε επιπεδο εμπειριων και αν ειναι κατι συγκεκριμενο σε επιπεδο γνωσεων!

Οποτε τι να κυνηγησεις;;;;;

Ας πουμε εαν σου χαλασει ο διακοπτης απο φθορα θα κυνηγησεις τον oldman η εμενα ας πουμε;

Το θεμα του kill switch ειναι πολλα χρονια στο προσκηνιο εγω πρακτικα κλεινω οποιον διακοπτη με βολευει εκεινη τη στιγμη!

Απλα πραγματα και επειδη εχω honda!!!
    σωστος!!!! μονο που ξεχασες κατι.... τι σημασια εχει το κουμπι αφου βαζεις την honda σου για υπνο???
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF - Λέγεται KILL switch γαμώτο μου!
    Αν δεν κάνω λάθος το Τα-Πήρα-Στην-Κράνα υφάκι είναι Tradenmark μου. Για σε παρακαλώ!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγω σημερα την ωρα που γυριζα σπιτι

σκεφτομουν

απο που θα σβησω

την μηχανη μου

KILL switch η κλειδι

τελικα μεχρι να αποφασισω

ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ....

και μου εφυγε το ανχος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Afto sou egrapsa kai egw ,, oti kai se mena otan o main diakopths einai sto on kai to kill sw einai sto stop, mou vgazei endiksh sto LCD : CHECK
    Meta pou 8a perasei to state tou diakopth sto RUN, tote anoigei:trompa venzinhs, elenxo stand, temp check. (etsi akrivos ta grafei to manual)

Ota grafw oti kovei to revma den enow oti dakoptei thn monadikh 12 v tash pou pernei h hlektronikh ... (mesw xamhlhs 12v isxyos gia na odhghsei kykloma 12v ypsiloterhs gia trompa k.o.k.)
    Etsi kai aliws den pernaei mono mia 12volth !!
    Exw omws kai to hlektriko diagrama ths prwhn (gsxr 750 98) moto mou, opote 8a to tsekarw kai 8a sou pw sta sigoura.

loipon .. to diko mou vivlio odhgiwn anaferei ta eksis :
    Diakopths kinhthra: 8esh off > kyklwma anaflekshs kleisto, 8esh on > kyklwma anaflekshs anoikto.
    epepros8eta, sto kefalaio toy manual akinhtopoihsh kai sta8meysh anaferei oti afou epilekseis to shmeio sta8meyshs ... gyriste ton kentriko diakopth sthn 8esh off, gyriste to timoni kleidwste to, bgalte to kleidi apo ton kentriko diakopth.

So hlektriko diagramma twra to manual dixnei ektos apo ta proanafer8en oti ontos pernaei kai apo thn hlektronikh (se diaforetikes apafes tou diakopth) me as8enes reyma gia kyklwmata elenxou (side stand- fuel pump-data sensor-.....)

Oti anafera pio prin to anagnwsa apo to ellhniko kai agliko biblio odhgiwn kai to service book tou gsx-r1000 k4 kai tou after market service book gsx-r750 (all model)

Auta

P.S. Proswpika, edw kai kamia 15 xronia ... kleinw oti mou katsei, me megalyterh syxnothta to kill sw. Kanena moto mou (synolo 6 pou eixan kill sw >>1 honda kai 5 Suzuki) den mou emfanhse hlektriko h mhxaniko problhma apo auto

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ.ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ.ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ
    Και εγώ το ίδιο.... το ZXR 400 που είχα 7 χρόνια και, ποτέ δεν το έσβησα από το κλειδί..... και τα ηλεκτρικά του δεν πάθανε τίποτα ποτέ....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Αν δεν κάνω λάθος το Τα-Πήρα-Στην-Κράνα υφάκι είναι Tradenmark μου. Για σε παρακαλώ!!
    Δεν τα παίρνω! Ήταν η χιουμοριστική έκδοση του "γαμώτο μου"
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 16:54
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε