Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Κραδασμοί σε CBF-600SA

Τριζει... δονειτε... - Κραδασμοι cbf 600 SA

Η μηχανη μου εχει φτασει στα 45.000 χλμ και εχω παρατηρησει υπερβολικα πολλους κραδασμους..
    Εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο, η γενικα εχετε καποια καλλη εμπειρια / λυση για τους κραδασμους?

Συγκεκριμενα πλεον μετα τις 4.000 στροφες, γυρω στις 5 και μετα εχω πολυ κραδασμους, στο τιμονι, στι σελα στα μαρσπιε και γενικα ειναι αρκετα εκνευριστικοι για μια μοτοσυκλετα που θεωρειτε "ανετη".

τσεκαρε αρχικα τις βιδες μοτερ-σκελετου(με δυναμοκλειδο ε...) και βλεπουμε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αυτό που είπε κι ο reinmeister, επίσης Πάνο μήπως έχει τίποτα προστατευτικά καγκελάκια για το μοτέρ το CBF σου; Τσέκαρε κι αυτονών τις βίδες αν ναι.

Τα προστατευτικα καγκελα οντως τριζουν, οπως ετριζαν παντα, προσπαθω να τα σφιγγω τακτικα αν και δεν αποφευγετε ευκολα ο θορυβος τους. Απο την αλλη ομως οι συνολικοι κραδασμοι εχουν αυξηθει. Αν δοκιμασεις να σφιξεις χωρις ροποκλιδο υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψεις τη κατασταση η να παθουν προβλημα οι βιδες, φανταζομε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Τα προστατευτικα καγκελα οντως τριζουν, οπως ετριζαν παντα, προσπαθω να τα σφιγγω τακτικα αν και δεν αποφευγετε ευκολα ο θορυβος τους. Απο την αλλη ομως οι συνολικοι κραδασμοι εχουν αυξηθει. Αν δοκιμασεις να σφιξεις χωρις ροποκλιδο υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψεις τη κατασταση η να παθουν προβλημα οι βιδες, φανταζομε?
    καλα φανταζεσαι...γενικοτερα παντως καλο θα ηταν να κανεις ενα γενικο τσεκ στις βιδες της μηχανης σε αυτα τα χιλιομετρα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    καλα φανταζεσαι...γενικοτερα παντως καλο θα ηταν να κανεις ενα γενικο τσεκ στις βιδες της μηχανης σε αυτα τα χιλιομετρα...
    nten einai tzoytzoyki kardia mou.... :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Εντωμεταξυ αμα ζητησω τετια εργασια απο το μηχανικο μου (ελεγχο βιδες) θα με κθνιγαει με το ροποκλειδο..
    Οπωτε θα πρεπει να το κανω μονος μου... Που μπορω να βρω τις τιμες που θα πρεπει να ειναι σφιγμενες οι βιδες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Εντωμεταξυ αμα ζητησω τετια εργασια απο το μηχανικο μου (ελεγχο βιδες) θα με κθνιγαει με το ροποκλειδο..
    Οπωτε θα πρεπει να το κανω μονος μου... Που μπορω να βρω τις τιμες που θα πρεπει να ειναι σφιγμενες οι βιδες?
    Δεν είναι απόλυτο, δουλειά θα του ζητήσεις να σου κάνει και θα πληρωθεί γι'αυτό, αρκεί να του έχεις εμπιστοσύνη ότι θα το κάνει σωστά και δεν θ'αρχίσει να σφίγγει τις βίδες στα κουτουρού.

Αν πάλι μπορείς να το κάνεις και μόνος σου κάντο ! Και με τα λεφτά που θα σου μείνουν πιες ένα καφέ στην υγειά μας

Σωτήρη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και εμενα τριζει στα 50.000 χλμ...και ειναι σπαστκο γιατι συντονιζουν τα πλαστικα και μια κανει σαν να γρατζουναει μια σαν να ρευετε κτλ-κτλ...

anyway δουλεια δεν ειχαμε. θα ψαχνω ροποκλειδα και μ@λ@κιες τωρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    moter apo cbr 600 f3 den exei?
    An einai ayto pithanotata einai o tentotiras mias kai itan standard provlimataki pou evgene se ayta ta moter (alla kai tou f4i),sigkekrimena apo tis 4krpm+ akougete poli i kadena.
    Deite to.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 22:09
  2. Λιγότεροι κραδασμοί σε Cbf 250
    από jasper στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 18:33
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 22:34
  4. Κραδασμοί σε CBF-250
    από jasper στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 13:08
  5. Κραδασμοί.... !!! (Σε κάποιους αρέσουν...)
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 13:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF