Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Καλησπέρα φίλε μου , εγώ θα σου πρότεινα το REV'IT AIRFORCE το οποίο έχει και αποσπώμενη εσωτερική αφιάβροχη+αντιανεμική επένδυση , το αγόρασα πρόσφατα από το Δίκυκλο με 250 ευρώ
http://www.revit.eu/
στη σειρά Dynamic
CBF 600S - HRC
Αν δεν βαριέσαι, διάβασε πρώτα αυτό εδώ το topic στο οποίο έχει γίνει εκτενής συζήτηση για το εν λόγω θέμα. Θα βρεις διάφορες προτάσεις που έκαναν πολλά μέλη του φόρουμ
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Σκέφτηκα να πάρω κανά καλοκαιρινό μπουφανάκι αλλά προβληματίζομαι.
Μήπως παραείναι καλοκαιρινά κ το φορέσω άνοιξη κ κρυώσω;
Βρήκα λοιπόν ένα της AXO που μου άρεσε, το 2fast evo στα ?150
Το έχει κανένας; είναι πολύ καλοκαιρινό;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;
παραγγειλα το revit air απο εδω
http://www.fc-moto.com/
εντυπωσεις μολις καλοκαιριασει:rotflmao:
Το REV'IT Air φαίνεται πολύ ωραίο κ σε καλή τιμή (στο fc-moto) αλλά ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη να το δοκιμάσω διότι αν δεν ξέρω πως μου "κάθεται" δε μπορώ να το παραγγείλω online. Είναι όμως διάτρητο;
Διάβασα ολόκληρο το post για τα καλοκαιρινά μπουφάν κ κατάλαβα ότι ΔΕΝ θέλω να είναι διάτρητο. Εγώ θέλω με θερμόκρασίες ανοιξιάτικες να μπορείς να πας κανά ταξιδάκι.
Με τα διάτρητα από ότι κατάλαβα αν πέσει η θερμοκρασία κρυώνεις, σωστά; Μέσα στην πόλη λογικά δεν θα κρυώνεις αλλά αν βγεις εκτός κ με ταχύτητα γύρω στα 140 τι γίνεται;
Δεν με πειράζει να ζεσταίνομαι στις πολλές τις ζέστες ή όταν κινούμαι με μικρή ταχύτητα μέσα στον ήλιο κατακαλόκαιρο αλλά σίγουρα δεν θέλω να κρυώσω αν το φορέσω ένα ανοιξιάτικο βράδυ.
Βασικά θέλω ένα μπουφάν για χρήση απο Απρίλη μέχρι Οκτώβρη. Δεν θέλω να έχει επένδύση (άσχετα αν μπορείς να τη βγάλεις) κ δεν θέλω να δώσω πάνω από ?150.
Γίνεται;
![]()
Ρίξε και μια ματιά στο ixon carbonic...
Το έχει 139 ευρά ο σαββίδης στην καλλιθέα...
http://www.moto-accessories.gr/greek...atPosition=253
![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Ενδιαφέρων φαίνεται αλλά κάποιο μαγαζί που να το'χει στη Θεσσαλονίκη για να το δω από κοντά.
Όχι, γιατι τα θες όλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Γίνεται;
![]()
![]()
![]()
Καλοκαιρινο μπουφάν, ειδικα για τις ελληνικές θερμοκρασίες ειναι μονο το διάτρητο, απο εκεί και περα θα λιώνεις και, όσο και να λες "δε με πειράζει να ζεσταίνομαι" μην υποτιμάς τη θερμοπληξία γιατι αν σου έρθει οταν οδηγείς τότε![]()
Καλυτερα διάτρητο και να βαλεις κι ενα ισοθερμικό. Αμιγώς ανοιξιάτικα μπουφάν δεν υπάρχουν, τα revit ειδικα τα cayenne κλπ ειναι all season δλδ οριακα και καλοκαίρι (αλλα όχι ελληνικό καλοκαίρι).
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχει παρει κανεις Richa καλοκαιρινο;
Λεει τιποτα;
Καπετάνιο, το διάτρητο που ανέφερες, έχει προστασίες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι, γιατι τα θες όλα...
![]()
![]()
![]()
Καλοκαιρινο μπουφάν, ειδικα για τις ελληνικές θερμοκρασίες ειναι μονο το διάτρητο, απο εκεί και περα θα λιώνεις και, όσο και να λες "δε με πειράζει να ζεσταίνομαι" μην υποτιμάς τη θερμοπληξία γιατι αν σου έρθει οταν οδηγείς τότε![]()
Καλυτερα διάτρητο και να βαλεις κι ενα ισοθερμικό. Αμιγώς ανοιξιάτικα μπουφάν δεν υπάρχουν, τα revit ειδικα τα cayenne κλπ ειναι all season δλδ οριακα και καλοκαίρι (αλλα όχι ελληνικό καλοκαίρι).
Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα, μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ ή κάποια αναφορά σε μάρκα? :smilea:![]()
Πήρα αυτό , είναι διάτρητο και super για την πόλη.![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ναι, όλα έχουν προστασίες (ώμους, αγκώνες, πλατη), αλλά εκ φύσεως ΔΕΝ προστατεύουν το ίδιο όσο μια κορντουρα ή ένα δέρμα λογω πιο "ελαφριάς" κατασκευήςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Καπετάνιο, το διάτρητο που ανέφερες, έχει προστασίες?
Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα, μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο λινκ ή κάποια αναφορά σε μάρκα? :smilea:![]()
Όλες οι μαρκες έχουν καλά καλοκαιρινά μπουφάν. Το Spyke που έχω είναι απο τα πλεον διάτρητα σε σημείο που κρυώνεις αρκετές φορές
Και τα Bering ειναι καλά και το ixon carbonic που λέει ο συνάδελφος πιο πάνω και το revit
Δοκιμασε κι όποιο σ' αρέσει τσίμπα το
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όμορφα! Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
Σε παντελόνι υπάρχει κάτι ανάλογο ή οι κορντούρες είναι μονόδρομος?
![]()
Υπάρχουν και καλοκαιρινα παντελόνια με τους αντίστοιχους περιορισμους που ανέφερα πιο πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Όμορφα! Ευχαριστώ!
Σε παντελόνι υπάρχει κάτι ανάλογο ή οι κορντούρες είναι μονόδρομος?
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα Bering από τον Γκουντούφα στη Μιχαλακοπούλου.
Πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή, 85ευρώ από 95.
Προστατευτικά, τσέπες, διάτρητο, πολύ καλό.![]()