Επιπεδος δρομος ειναι στην ευθεια της Θηβας. εκει που στριβουμε για λειβαδεια και μετα παρνασσο.
Επιπεδος δρομος ειναι στην ευθεια της Θηβας. εκει που στριβουμε για λειβαδεια και μετα παρνασσο.
Καλημέρα. Το Κ6 είναι αυτό. Δείτε και τα υπόλοιπα... Δεν ξέρω τι μετατροπές έχει κάνει ο τύπος στη Βραζιλία. Τα λέμε...
Eχω το Κ4.Αν το κρατήσεις μερικά δευτερόλεπτα το γκάζι πάει & παραπάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Το 650 Κ7![]()
Σημερα παρελαβα την εξατμιση και φυσικα την εβαλα πανω αμεσως![]()
Πρωτη εντυπωση η μεγαλη διαφορα μεγεθους μετα βαρος και τελικα ηχος.
Θαυμαστε την!
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0487.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0488.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0489.jpg
Τωρα υπομονη μεχρι την αλλη παρασκευη οπου παμε για ρυθμιση μιγματος και δυναμομετριση, να δουμε κερδιζουμε τιποτα σε δυναμη η μονο σε εμφανιση.
Πόσο πήγε το μαλλί ρε αρχοντά ? Ειναι plug and play η το πήγες σε κάνα μάστορα για ρύθμιση ψεκασμού και κάνα aftermarket φιλτρό αέρα μήπως ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Σημερα παρελαβα την εξατμιση και φυσικα την εβαλα πανω αμεσως![]()
Πρωτη εντυπωση η μεγαλη διαφορα μεγεθους μετα βαρος και τελικα ηχος.
Θαυμαστε την!
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0487.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0488.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0489.jpg
Τωρα υπομονη μεχρι την αλλη παρασκευη οπου παμε για ρυθμιση μιγματος και δυναμομετριση, να δουμε κερδιζουμε τιποτα σε δυναμη η μονο σε εμφανιση.
καλές βόλτες![]()
Modenas Kriss 125
με 'γεια, καλοφόρετη...![]()
Εχει 450 ευρα.
Δεν χρειαζετε καμια μετατροπη, εχει οτι χρειαζετε για να βιδωθει.
Απο βδομαδα εχω κλεισει ραντεβου για ρυθμισει μιγματος στην suzuki. θα γινει πανω στο δυναμομετρο μαζι με ενα φιλτρο K&N.
Τωρα οσο την κοιταω νομιζω οτι κατι λειπει πανω απο την μηχανη,πραγματικα ειναι πολυ μαζεμενη σε μεγεθος, και κανει περισσοτερο θορυβο απο αυτο που περιμενα.Ασε που κανει και κατι ψιλοσκασιματακια οταν κλεινω το γκαζι.
Ως ευτυχής κάτοχος μιάς (Αφόρετης ακόμα) Leovince τιτανίου, έχοντας δει το πως μπαίνει η εξάτμιση από το service manual της μοτοσικλέτας (bandit k5) στο σημείο που ενώνει η σωλήνα που έρχεται από τους λαιμούς με αυτήν του τελικού, θέλει χημική φλάντζα permatex 1372. (Είναι αυτή εδώ ) για να σφραγίσει σωστά τα καυσαέρια. Εννοείται πως κάνει και όποια άλλη χημική φλάντζα για εξατμίσεις, λογικά. Η λογική λέει ότι το ίδιο γίνεται και στο υδρόψυκτο αλλά δεν έχω το manual. Ανεβάζω και ένα screen capture να το δείτε. Στις οδηγίες της Leovince πάντως δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο, αλλά χαζοί είναι από τη "μαμά" και ξύπνιοι οι Ιταλοί;;;
Σκεφτόμουνα να τη βάλω σήμερα να μου φύγει ο καημός...καταλαβαίνετε ότι με "καίει"... Και αύριο να πάω να ψωνίζω το υλικό και να τη βάλω σωστά. Θα δούμε...
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ελπίζω να περάσατε δηλαδή, χωρίς προβλήματα, ατυχήματα στο δρόμο, -οι λαδιές από το αρνί και το κοκορέτσι δε μετράνε ως ατυχήματα- και καλές καύσεις των καταναλωθέντων ποσοτήτων φαγητού επίσης, να μη χαλάμε την αναλογία ίππων/βάρους του εργαλείου).
![]()
Θελω να βαλω βαλιτσες στο BANDIT και δεν μπορω να αποφασισω,γι'αυτο θα ηθελα την γνωμη οσων απο εσας εχουν βαλει ,ειδικα για πλαινες ,η επιλογη ειναι μεταξυ 33 lt Η 40 lt ,πως ειναι το μηχανακι με τις μεγαλες ,ειναι πολυ μπαουλο η να παω στις μικροτερες που ειναι και πιο ομορφες οπτικα.....
Δεν ξέρω πως είναι με μεγάλες (40L) δεν έχω δει από κοντά αλλά λογικά θα είναι αρκετά ογκώδες. Έχω τις 33L και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τις χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και στη δουλεία οπότε και κινούμαι μέσα στην πόλη. Ελάχιστες φορές με έχουν προβληματίσει για τον όγκο τους. Βέβαια έχουν και ένα μείον. Πέρα από τον μικρό χώρο που έχουν δεν είναι και ομοιόμορφα κατανεμημένος . Κάτω είναι πιο φαρδιές και πάνω πιο στενές γιατί ουσιαστικά αγκαλιάζουν το φτερό. Αν δεν θέλεις να κουβαλάς πάρα πολλά πράγματα τότε οι 33 θα σε βολέψουν αρκετά. Εξάλλου τα κάγκελα τους είναι πιο συμπαθητικά χωρίς τις βαλίτσες. Μπορείς να δεις φώτο από τις βαλίτσες και τις σχάρες που έχω στις σελίδες 32 και 33
Καλοριζικη!! Στην MIVV παντως δεν δινει φλατζα και ο σωληνας ειναι ισα ισα για να μπει στο λαιμο.Αναφερει μαλιστα στις οδηγιες τοποθετησης οτι μικρη διαροη καυσαεριων ειναι φυσιολογικη.Αυριο που θα την βαλω στην suzuki θα μου πουνε αν χρειαζετε η οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ως ευτυχής κάτοχος μιάς (Αφόρετης ακόμα) Leovince τιτανίου, έχοντας δει το πως μπαίνει η εξάτμιση από το service manual της μοτοσικλέτας (bandit k5) στο σημείο που ενώνει η σωλήνα που έρχεται από τους λαιμούς με αυτήν του τελικού, θέλει χημική φλάντζα permatex 1372. (Είναι αυτή εδώ ) για να σφραγίσει σωστά τα καυσαέρια. Εννοείται πως κάνει και όποια άλλη χημική φλάντζα για εξατμίσεις, λογικά. Η λογική λέει ότι το ίδιο γίνεται και στο υδρόψυκτο αλλά δεν έχω το manual. Ανεβάζω και ένα screen capture να το δείτε. Στις οδηγίες της Leovince πάντως δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο, αλλά χαζοί είναι από τη "μαμά" και ξύπνιοι οι Ιταλοί;;;
Σκεφτόμουνα να τη βάλω σήμερα να μου φύγει ο καημός...καταλαβαίνετε ότι με "καίει"... Και αύριο να πάω να ψωνίζω το υλικό και να τη βάλω σωστά. Θα δούμε...
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ελπίζω να περάσατε δηλαδή, χωρίς προβλήματα, ατυχήματα στο δρόμο, -οι λαδιές από το αρνί και το κοκορέτσι δε μετράνε ως ατυχήματα- και καλές καύσεις των καταναλωθέντων ποσοτήτων φαγητού επίσης, να μη χαλάμε την αναλογία ίππων/βάρους του εργαλείου).
Αυτό ακριβώς λένε και από τη Leovince, ότι στο στρώσιμο της εξάτμισης (ναι, θέλει και αυτή...) ίσως να παρατηρηθούν μικρές διαρροές καυσαερίων που όμως θα "κλείσουν" μόνες τους, το πως άγνωστο. Ε λοιπόν, πάω στο γκαράζ. Τώρα. Φωτογραφίες σε καμμιά ωρίτσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Καλοριζικη!! Στην MIVV παντως δεν δινει φλατζα και ο σωληνας ειναι ισα ισα για να μπει στο λαιμο.Αναφερει μαλιστα στις οδηγιες τοποθετησης οτι μικρη διαροη καυσαεριων ειναι φυσιολογικη.Αυριο που θα την βαλω στην suzuki θα μου πουνε αν χρειαζετε η οχι.
Με παίδεψε το βάλσιμο. Η παλιά βγήκε πανεύκολα. Η καινούρια...Έβαλα πρώτα τη σωλήνα όπως φαίνεται στις φωτό και μετά το τελικό. Το πρόβλημα ήταν ότι η σωλήνα της, την οδηγεί αρκετά χαμηλά και ήθελε σχετικό ζόρι για να πιάσει το στήριγμα στο μαρσπιέ... Επίσης, η παλιά εξάτμιση ήταν στερεωμένη με βίδα που έπιανε σε λαστιχένια βάση για να μη μεταφέρει κραδασμούς μάλλον, αλλά η καινούρια έχει μεταλλική βάση. Ελπίζω να μη μου κάνει μασαζ στα ευαίσθητα σημεία!
ΟΚ, αυτό ίσως δεν είναι και πολύ κακό... :rotflmao: Ασχετο με την εξάτμιση, όταν σήκωσα τη σέλα, είδα ότι κάπου ξεσφίχτηκαν και έπεσαν οι βίδες που στηρίζουν τα 2 από τα 4 "μαξιλαράκια" που στηρίζουν τη σέλα στο πλαίσιο... Και τα στερέωσα με ταινία μέχρι να πάρω άλλες.
Η παλιά "μαμίσια".
Χωρίς καθόλου εξάτμιση. Ρε δεν είναι κακό... Να πάρω μία από hornet '08 και να τη βάλω εκεί κάτω;
Ο παλιός και ο νέος. Σχεδόν ίδιο μήκος, ίδιο ύψος αλλά η καινούρια αρκετά πιο λεπτή.
Η σωλήνα σύνδεσης με το στοπ του διπλού σταντ.
Η τοποθέτηση ολοκληρώθηκε.
Ο ήχος είναι "κακός"...Που να ανεβάσω το βιντεάκι από το κινητο όμως...
Και μετά την οδήγηση, να σας πω και εντυπώσεις. Xώνω ξερογκαζιές χωρίς λόγο, έτσι απλά για να την ακούω, φτιάχνομαι. Tο γκάζι έχει καλύτερη απόκριση και δείχνει πιο γλυκό στο άνοιγμα/κλείσιμο. Ανεβάζει λίγο πιο άνετα και έχει αλλάξει και ο ήχος του μοτέρ, ή ίσως ο συνδυασμός κινητήρα/εξάτμισης που ακούγεται. Είναι πιο μπάσος, πιο δυνατός ήχος στα χαμηλά αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται λιγότερο "θορυβώδες" ψηλά. Πάντως πλέον η μοτοσικλέτα κάνει εντύπωση, πήγα λαική χτες (μη γελάτε!) και ενώ τόσο καιρό πρέπει να φτάσεις κολλητά στους πεζούς για να κάνουν άκρη, τώρα με το που πλησίαζα, σταματούσαν, έκαναν στο πλάι να περάσει το "θεριό".Το άλλο που παρατήρησα είναι πως ακόμα και μετά από αρκετή ώρα οδήγηση, η εξάτμιση δε ζεσταίνεται τόσο πολύ, μπορείς να την αγγίξεις χωρίς να καείς. Με την παλιά... Δε το σηζητάμε. Έχω μια περιέργεια να δω τι γίνεται με την κατανάλωση.
Δείξε και τη MIVV συνάδελφε!!! Περιμένουμε όλοι!
Γειά χαρά σε όλους! Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να παραγγείλω το Bandit 650 ABS 2008 σε μαύρο χρώμα από το Βυνιό στην Αχαρνών 347. Έχετε υπόψη σας τίποτα για το συγκεκριμένο κατάστημα; Μου δίνει δώρο σχάρα, βαλίτσα και συναγερμό στα 6395 ?. Επίσης μου είπε ότι η πινακίδα μαζί με τα τέλη στοιχίζει 130 ?. Ισχύει; Τί άλλο πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθηειά σας!![]()
το επιτοκιο αν το παρεις με δοσεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από creperistas
Γειά χαρά σε όλους! Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να παραγγείλω το Bandit 650 ABS 2008 σε μαύρο χρώμα από το Βυνιό στην Αχαρνών 347. Έχετε υπόψη σας τίποτα για το συγκεκριμένο κατάστημα; Μου δίνει δώρο σχάρα, βαλίτσα και συναγερμό στα 6395 ?. Επίσης μου είπε ότι η πινακίδα μαζί με τα τέλη στοιχίζει 130 ?. Ισχύει; Τί άλλο πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθηειά σας!![]()