ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μέχρι να βρεθεί ο χειρότερος, τελευταίος, βλαξ, ανεπρόκοπος, δίχως τρόπους και να πάει μαζί του..![]()
![]()
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μέχρι να βρεθεί ο χειρότερος, τελευταίος, βλαξ, ανεπρόκοπος, δίχως τρόπους και να πάει μαζί του..![]()
![]()
αφού η πλειονότητα των γυναικών έτσι λειτουργεί,Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ![]()
δεν χρειαζόντουσαν 13 σελ...
![]()
ΑΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αφού η πλειονότητα των γυναικών έτσι λειτουργεί,
δεν χρειαζόντουσαν 13 σελ...
![]()
ΤΩΡΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΞΕΣΦΗΧΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΨΥΝΑΚΗ Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ
:rotflmao:
1. χειραφέτηση
2. κάθετη αύξηση γλυκών και τρέντυ αγοριών
3. ανάλογη καθοδήγηση από καταπιεσμένες μαμάδες (μην κάνεις παιδί μου ότι έκανα εγώ)
4. το δώρο του μπαμπα πλέον είναι αμάξι (και όχι μια μπλούζα ή φόρεμα)
5. 100-200€ χαρτζηλίκι
6. κατάλοιπα κακής εμπειρίας 1ης σχέσης (και 2ης)
και μπορεί ο κατάλογος να πάει εύκολα μέχρι το 20...
Κατάλογος;![]()
Να κάμνω μία ερώτηξη; Αφού δεν τις αντέχετε τις γυναίκες, γιατί τις κάνετε "παρέα"; :hypnotize
κατάλογος=ο κατά των (γυναικών) λόγος.
γιατί γουρλώνεις το ματάκι?
και δεν είναι οτι δεν μπορούμε εμείς χωρίς αυτές, αλλά εκείνες χωρίς εμάς...![]()
Εγω παντως βλεπω κατι 20αρες-30αρες κοπελες στον δρομο,ειδικα μεσα στα Mini Cooper και τα λοιπα trendy αμαξακια/τζιποειδη,με υφος του στυλ εχω 5 κιλα @@ και απογοητευομαι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν είναι οτι δεν μπορούμε εμείς χωρίς αυτές, αλλά εκείνες χωρίς εμάς![]()
![]()
![]()
Το τι βλέπουμε στον δρόμο, δεν σχετίζεται με την δική μας πραγματικότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω παντως βλεπω κατι 20αρες-30αρες κοπελες στον δρομο![]()
Τι να σου πω....Κοπελα και να ειναι λιγο χαμογελαστη ή να φαινεται να εχει καλη διαθεση εχω να δω πολυ καιρο στον δρομο....Δεν μιλαω για προσωπικους κυκλους και κοινωνικες μαζωξεις...Μιλαω για το τι βλεπω εξω....
EINAIΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΒ....Γ..Μ....ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Τι να σου πω....Κοπελα και να ειναι λιγο χαμογελαστη ή να φαινεται να εχει καλη διαθεση εχω να δω πολυ καιρο στον δρομο....Δεν μιλαω για προσωπικους κυκλους και κοινωνικες μαζωξεις...Μιλαω για το τι βλεπω εξω....![]()
Παιδάκιαμπας και έχετε δει και τα αγοράκια εκεί έξω που κυκλοφορείτε;
![]()
![]()
Πάμε για ΨΑΡΕΜΑ;![]()
Παιδες χθες παρκαρε ενας τυπος TRIKE ολο χρωμια κ νικελ,το τι εγινε δεν περιγραφεται,ολος ο γυναικειος πλυθησμος μαζευτικε εκει.Αρα οι γυναικες θελουν TRIKE:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ(ME ΣΤΡΟΦΕΣ)H ME ΛΑΣΠΗ