χωρις πλακα, τηλ θα μπορει καποιος να σας παρει?
στα νουμερα που εχουμε?
στα νουμερα που εχουμε?
Η λίστα είναι πάνω στο τραπέζι, τα πράγματα είναι διασκρπισμένα σε όλο το σπίτι, η μπεμπούλα έκανε το service της, της αλλάξαμε βαλβολίνες, λαδάκια, τακάκια κλπ, της κάναμε update στο software, την πλύναμε (κούκλα έγινε!!!), οι μπαγαζίερες χάσκουν ανοικτές και άδειες και εγώ είμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!! Ποιός τα ετοιμάζει τώρα όλα αυτά;
Μήπως να φεύγαμε την Τρίτη;:![]()
όπως βλέπω τον καιρό.... πήπως θα έχει ακόμα πάγο?, να πάρουμε και πατίνια?
Υ.Γ. για την λίμνη που προτείνει ο Θωμάς [τρίζουνε τα δόντια εκεί?]
Υ.Γ.2 εξάλλου ....παραείναι κοντά στην Πόλη... βρες κάτι πιο κοντά στην Αγκυρα....χαχαχα
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
θα εκπλαγείς όταν σου πώ ότι θα έχουμε πέντε SIM κάρτες συμβολαίου free of charge ενεργές στο δηλωθέν διάστημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ετησια φανταζομαι κ με προνομιακες χρεωσεις για κλησεις απο/προς ιραν!!!
ο οτε μας σκλαβωνει!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχμ, τρεις θέλω να πώ, γιατί ο Βασίλης και ο Μάκης δεν πρόλαβαν το τραίνο, ξέρουνε αυτοί...
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Κανα happening την ημέρα της αναχώρησης θα κάνετε, να ρθούμε να γουστάρουμε ή προτιμάτε αναχώρηση low profile;![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
θα εκπλαγείς όταν σου πώ ότι θα έχουμε πέντε SIM κάρτες συμβολαίου free of charge ενεργές στο δηλωθέν διάστημα?
Εχμ, τρεις θέλω να πώ, γιατί ο Βασίλης και ο Μάκης δεν πρόλαβαν το τραίνο, ξέρουνε αυτοί...
Τα καταφέρνω να ...επιβιώνω και χωρίς χορηγούς.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
στα νουμερα που εχουμε?
ακόμα δεν ξέρουμε να νέα μας νούμερα![]()
Κάντε μαλακίες ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
της κάναμε update στο software,![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Βγήκε και η ΑΝΑΚΛΗΣΗ. :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κάντε μαλακίες ....![]()
Αυτό ακριβώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Βγήκε και η ΑΝΑΚΛΗΣΗ. :a13:
έγινε χθές αλλαγή λαδιών και βαλβολίνες, last check μηχανής στα πλαίσια προσφοράς αντιπροσωπείας BMW Βαγιανέλης για όλες τις μπέμπες τις εκδρομής μας
προμηθευτήκαμε κάποια ανταλακτικά και αναλώσιμα, παρέλαβα χθές
χαρτούρα έτοιμη
πέρασα και από την Μακαν σήμερα, να πάρω ένα camelbag [μάλλον απλή τρίλιτρη φούσκα πρέπει να πώ, αφού ενσωματώνεται στις στολές μας από μέσα], γιατί ζήλεψα κάποια πιο σωστά προσαρμοσμένα ζώα
![]()