Είμαι κάτοχος ενός Fazer600 S2 μοντέλο 2007 που έχω βγάλει προς πώληση. Ο λόγος πώλησης είναι η αγορά νέας μηχανής (ελαφρά μεταχειρισμένης) άλλης κατηγορίας.
Τα μηχανάκια που έχω στο μυαλό μου προς αγορά είναι βασικά δύο. Το ένα είναι το GSXR 600 ή 750 (Κ6 ή Κ7) και το δεύτερο είναι η Hayabusa λίγο παλιαότερο μάλλον Κ5 (αυτα τα μηχανάκια παίζουν στα ίδια λεφτά περίπου). Επίσης μου αρέσει και εμφανισιακά το ZX636 ή το CBR RR.
Η χρήση που κάνω στα μηχανάκια που έχω γενικά είναι η καθημερινή μου μετακίνηση από το σπίτι στην δουλειά και πίσω μέσο περιφεριακού Θεσσαλονίκης όπου συνολικά κάνω κάθε μέρα 60 χλμ και φυσικά καμία βόλτα με φίλους μία φορά το μήνα ή και με την γυναίκα μου άμα έχει καλό καιρό και μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά.(είμαι 39 χρονών με 2 παιδιά).
Ξέρω ότι τα μηχανάκια που ανέφερα δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το αλλο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχω στο μυαλό μου.
Να τονήσω ότι δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω. Μόνο το CBR XX του φίλου Atsatsos έχω οδηγήση (που μάλλον είναι παρόμιο στυλ με την Hayabusa) και με βόλεψε πάρα πολύ.
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ!!!