Ρε είμαι πολύ μπροστά λέμε....... Λύτης προβλημάτων.
Ο μάντης Κάλχας!!!![]()
:a44:
![]()
Ρε είμαι πολύ μπροστά λέμε....... Λύτης προβλημάτων.
Ο μάντης Κάλχας!!!![]()
:a44:
![]()
![]()
Αμα ενοχλαω να φυγω!
όχι, κάτσε, έχει γέλιοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αμα ενοχλαω να φυγω!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι, κάτσε, έχει γέλιο![]()
![]()
![]()
κι εγω γελαω αν κι εχει καταντησει λιγο χαζο!
την βλεπω εγω την δουλεια να καταληγει με κανα Morbidelli 125...
υπαρχει και η Montessa ossa ως οπσιον...:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Εχει καταντήσει λιγο (έως πολύ) χαζό γιατι ΔΕΝ διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που σου γράφουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κι εγω γελαω αν κι εχει καταντησει λιγο χαζο!
Σε ότι σου προτεινουμε απαντάς "ναι εχετε δίκιο, αλλά..." και το "αλλά" συνήθως αναιρεί ότι έχεις πει εσύ ο ίδιος πιο πριν
Δες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και προβληματίσου απ' αυτό
Δεν ειναι η μηχανή το πρόβλημα![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχει καταντήσει λιγο (έως πολύ) χαζό γιατι ΔΕΝ διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που σου γράφουμε...
Σε ότι σου προτεινουμε απαντάς "ναι εχετε δίκιο, αλλά..." και το "αλλά" συνήθως αναιρεί ότι έχεις πει εσύ ο ίδιος πιο πριν
Δες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και προβληματίσου απ' αυτό
Δεν ειναι η μηχανή το πρόβλημα![]()
![]()
Εχω αφησει χωρις απαντηση πολλα ποστ γιατι καποια εχουν γινει ενοχλητικα, καποια τα επεξεργαζομαι, καποια τα θεωρω "κολημενα" (οπως κι εγω ισως), καποια λενε αλλα ντι αλλων...
Εγω ακουω και διαβαζω τι λετε, και παραδεχομαι καποια πραγματα, τη λογικη και το δικο μου συναισθημα ομως λιγοι το εχουν καταλαβει!
Δεν ειναι κακο... οταν ομως ακουω μαλακιες (κατα την αποψη μου που μπορει και να ναι λαθος) ελα εσυ που εισαι σωστος (ο καθε "εσυ") και πες το μου!
Θα σε γραψω οπως καταλαβαινεις κανονικα!
Ειπα, ζηταω γνωμες, κουβεντα, αποψεις απο κει και περα δε σημαινει οτι θα παρω κατι που υποχρεωτικα ολοι θα το βρισκουν ομορφο και σωστη επιλογη!
Ουτε θα πουλησω κατι επειδη το βρισκουν καποιοι ασχημο και αχρηστο!
Τεσπα, σε αυτο το επιπεδο αν συνεχισουμε δε θα βγαλουμε ακρη...αν θελετε και οσοι θελετε, οσοι δε βαριεστε και δε σας πρηζονται τα @@δια, μπορειτε να συμμετασχετε!
Για τους αλλους λυπαμαι αλλα ισως να αργισω να αποφασισω...ισως να μη παρω και τπτ! Στη τελικη ο,τι μου κοψει θα παρω και θα κανω...αν καταλαμβανω ασκοπο χωρο στο φορουμ το ειπα και πριν, πειτε το να φυγω!
ΥΓ, δεν ψαρωσα, για αλλη μια φορα εξηγω τι νιωθω και σκεφτομαι!
![]()
το χοντραινεις ρε δημητρη και δεν υπαρχει λογος...απλως εχε υπ οψιν οτι οταν μια κουβεντα τραβαει τοσο πολυ ειναι αξιωμα οτι θα γραφτουν και πολλα εκτος θεματος ,ειτε ως χαβαλες ειτε ως οτιδηποτε αλλο...πες το blowing off steam η οπως αλλιως θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχω αφησει χωρις απαντηση πολλα ποστ γιατι καποια εχουν γινει ενοχλητικα, καποια τα επεξεργαζομαι, καποια τα θεωρω "κολημενα" (οπως κι εγω ισως), καποια λενε αλλα ντι αλλων...
Εγω ακουω και διαβαζω τι λετε, και παραδεχομαι καποια πραγματα, τη λογικη και το δικο μου συναισθημα ομως λιγοι το εχουν καταλαβει!
Δεν ειναι κακο... οταν ομως ακουω μαλακιες (κατα την αποψη μου που μπορει και να ναι λαθος) ελα εσυ που εισαι σωστος (ο καθε "εσυ") και πες το μου!
Θα σε γραψω οπως καταλαβαινεις κανονικα!
Ειπα, ζηταω γνωμες, κουβεντα, αποψεις απο κει και περα δε σημαινει οτι θα παρω κατι που υποχρεωτικα ολοι θα το βρισκουν ομορφο και σωστη επιλογη!
Ουτε θα πουλησω κατι επειδη το βρισκουν καποιοι ασχημο και αχρηστο!
Τεσπα, σε αυτο το επιπεδο αν συνεχισουμε δε θα βγαλουμε ακρη...αν θελετε και οσοι θελετε, οσοι δε βαριεστε και δε σας πρηζονται τα @@δια, μπορειτε να συμμετασχετε!
Για τους αλλους λυπαμαι αλλα ισως να αργισω να αποφασισω...ισως να μη παρω και τπτ! Στη τελικη ο,τι μου κοψει θα παρω και θα κανω...αν καταλαμβανω ασκοπο χωρο στο φορουμ το ειπα και πριν, πειτε το να φυγω!
ΥΓ, δεν ψαρωσα, για αλλη μια φορα εξηγω τι νιωθω και σκεφτομαι!
![]()
ομως μην το θετεις ετσι...
αποψη μου αυτη φυσικα και εντελως καλοπροαιρετη μια και μιλαμε απολυτως σοβαρα πλεον...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το χοντραινεις ρε δημητρη και δεν υπαρχει λογος...απλως εχε υπ οψιν οτι οταν μια κουβεντα τραβαει τοσο πολυ ειναι αξιωμα οτι θα γραφτουν και πολλα εκτος θεματος ,ειτε ως χαβαλες ειτε ως οτιδηποτε αλλο...πες το blowing off steam η οπως αλλιως θες...
ομως μην το θετεις ετσι...
αποψη μου αυτη φυσικα και εντελως καλοπροαιρετη μια και μιλαμε απολυτως σοβαρα πλεον...
δε μιλησα για το χαβαλε ρε Αντωνη και δεν εχω και με κανενα τπτ!
Ξερω οτι ειμαι ασχετος σε πολλα και θα ρωτησω και μλκιες οποτε θα παρω και αναλογες απαντησεις!
Απορω ομως που ακουω καποια πραγματα "κουφα" εντελως και στη τελικη δε δεχονται καποιοι τον παραγοντα "γουστο μου και καπελο μου" να το κανω ετσι ή αλλιως και να μη δινω τοση αναφορα στο τι θα κρατησω και γιατι!
Πειτε οτι θελετε αλλα δεν μπορειτε να αποφασισετε εσεις για μενα!
Δεν ειναι απλο και κατανοητο αυτο?
Και παλι λεω, δεν κραταω κακιες ή κατι σε κανενα και ο πλυθηντικός μπαινει "ετσι" για να μη διαχωρισω κανενα...
Υπαρχουν ατομα που ασπαζονται την αποψη μου, αλλοι παλι οχι... τι να κανουμε δλδ?
![]()
ο παράγοντας "γουστο μου και καπέλο μου" δεκτός και απόλυτα σεβαστός, θα είχε νόημα αν δεν είχες ανοίξει το θρεντ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Απορω ομως που ακουω καποια πραγματα "κουφα" εντελως και στη τελικη δε δεχονται καποιοι τον παραγοντα "γουστο μου και καπελο μου" να το κανω ετσι ή αλλιως και να μη δινω τοση αναφορα στο τι θα κρατησω και γιατι!
Η αν έλεγες "Μαγκες πουλάω τα δυο μοτορια, τι supersport παιρνω με 6 χιλιαρικα και τι να κανω με τα υπόλοιπα"
Κοινώς, αν είχες κατι στο μυαλό σου. Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε αλλα κι εσύ ψάχνεσαι με αποτέλεσμα να αναιρείς καθε πρόταση που σου κάνουμε
Απο εκεί και περα τι άλλο θες να κανουμε; Λεμε ιδέες, μας λες γιατι σου τις λέμε...
οκ, αποφάσισε μονος σου
Μια τελευταία γνώμη: Για κάτι που ειναι πρωτιστως κ@υλα μας, μην το ψυρίζεις κι ιδιαίτερα
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δημήτρη ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που συζητήσαμε για το BMW και σε ρώτησα για τη γνώμη σου μεταξύ GS 1200 και KTM 990. Αυτό που πιστεύω είναι οτι αν ερχόταν η ώρα να αλλάξεις το BMW θα ήταν μόνο γιατί θα ήθελες πλέον το ΚΤΜ!
Μην κράξετε όσοι το διαβάσετε γιατί αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη συζήτηση.
Το δεύτερο μηχανάκι θα μπορούσε να είναι ένα γυμνό, ένα ss ή ένα motard. Δε λέω ον-οφ γιατί υποτίθεται οτι θα το κρατήσεις![]()
Αν δεν έχεις αποφασίσει την κατηγορία που απ'όσα διαβάζω θέλεις ss άρχισε τα test ride να δείς τι σου πάει περισσότερο και ανάλογα με τα χρήματα που θα διαθέτεις αποφασίζεις ποιό μηχανάκι θα είναι.
Αν θέλεις ss αποφάσισε αν θα είναι άκρως πολεμικό ή θα συμβιβαστείς με κάποιο πιό τουριστικό.
Ξέρω οτι δεν βοηθάω αλλά το τι θα πάρεις είναι δικό σου θέμα, ο δικός μας λόγος πιστεύω οτι περιορίζεται στο να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και όχι στο να αποφασίσουμε εμείς για σένα π.χ. πούλα το μπουρδέλο δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα ένα GS 1200 και ένα motard (ίσως και να κρατούσα το ΧΤΧ) για την πόλη γιατί ξέρω τι ακριβώς χρήση θα τους κάνω και τι μου αρέσει.
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
ο παράγοντας "γουστο μου και καπέλο μου" δεκτός και απόλυτα σεβαστός, θα είχε νόημα αν δεν είχες ανοίξει το θρεντ.
Η αν έλεγες "Μαγκες πουλάω τα δυο μοτορια, τι supersport παιρνω με 6 χιλιαρικα και τι να κανω με τα υπόλοιπα"
Κοινώς, αν είχες κατι στο μυαλό σου. Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε αλλα κι εσύ ψάχνεσαι με αποτέλεσμα να αναιρείς καθε πρόταση που σου κάνουμε
Απο εκεί και περα τι άλλο θες να κανουμε; Λεμε ιδέες, μας λες γιατι σου τις λέμε...
οκ, αποφάσισε μονος σου
Μια τελευταία γνώμη: Για κάτι που ειναι πρωτιστως κ@υλα μας, μην το ψυρίζεις κι ιδιαίτερα
![]()
![]()
...ναι ρε συ Ηλια, γιατι καθε προταση που γινεται απο ολους σας μπαινει στο μυαλο και επεξεργαζεται! Ειναι πραγματα που δεν τα εχω σκεφτει, ειναι αλλα που τα εχω σχεδον αποριψει, ειναι αλλα που μου ερχονται απο τις ιδεες τις οποιες ριχνεται κτλ κτλ...
Δεν υπαρχει λογος να θεωρεις οτι εφοσων αποριπτω τη προταση που εκανες π.χ σε γραφω κιολας!
Να μη πω δλδ τι βρισκω καλο ή κακο στη καθεμια!
Ξερω οτι γινομαι σπασαρχιδης καποιες φορες... αν ηξερα ομως τι θελω να παρω δε θα ρωταγα! Και βεβαιως ειπα, μηπως να μιλαμε καλυτερα για τη διασωση της καρετα καρετα?
Και αν ειδες, στα τελευται ασχετικα ποστ μου εγραψα οτι "τωρα αρχιζουμε να μιλαμε και να προβληματιζομαι σοβαρα"!
Κατι τελευταιο για να μη κανω αλλο ξεχωριστο ποστ!
Σημερα καβαλησα 2 μηχανακια! Απο αυτα που ειχα αρχισει να καταλληγω...
Αποριψα το ενα! Βασικο!
Ολοι μας ξερουμε νομιζω πως αν δεν καβαλησεις κατι, δε μπορεις να το επιλεξεις μονο με την εμφανιση ή την τιμή!
Κι επειδη ειναι κ@υλα αλλα εχουμε και μια λογικη (οτι κι αν ειναι αυτη) τουλαχιστον βλεποντας απο κοντα κατι...ολο και πλησιαζουμε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αλλα εχουμε και μια λογικη (οτι κι αν ειναι αυτη) τουλαχιστον βλεποντας απο κοντα κατι...ολο και πλησιαζουμε!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιό?Αποριψα το ενα! Βασικο!![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιό?![]()
Hornet 600S!
Εκτος κι αν...μπα... δε το βλεπω!
Αυτη τη στιγμη ξερω τι θελω αλλα δεν υπαρχει στα λεφτα που ψαχνω!![]()
Λιγο υπομονη δε με χαλαει, κατι θα βρω...![]()