675 μακραν. Κι απο ομορφια κι απο τα υπολοιπα.Ρε αυτο δεν ειναι μηχανακι ειναι μινιατουρα.Εχεται δει ποσο πιο λεπτο ειναι σε σχεση με τ'αλλα;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ξεχασες να πεις για πια χρηση το θελεις, αν και τα SS δεν σχεδιαζονται για το δρομο πλεον, ασχετα αν εμεις για εκει τα αγοραζουμε (τουλαχιστον οι περισσοτεροι).-Αρχικά δημιουργήθηκε από krinner
yamaha yzf r6 vs daytona 675 ... paizei tetoia sigkrish??? an nai pio thewreitai ''kalytero''... kai poio travaei perissotero apo emfanish (ton kathena sas)??? kouveta panta na ginetai...Στην πιστα και ιδικα σφιχτη οπως τα Μεγαρα το 675 ειναι "μπροστα".-
![]()
Χαμηλο πολυ βρε Γιαννη. Βρισκει κατω για πλακα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και αμα το οδηγήσεις, εκεί θα δεις διαφορα!![]()
![]()
![]()
μα το γουστο ειναι να ειναι και λιγο φαρδυ το μηχανακι να δειχνει !! , να σε καλυπτει και απ τον αερα λιιιιιγο καλυτερα , να ειναι και ποιο ανετο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
675 μακραν. Κι απο ομορφια κι απο τα υπολοιπα.Ρε αυτο δεν ειναι μηχανακι ειναι μινιατουρα.Εχεται δει ποσο πιο λεπτο ειναι σε σχεση με τ'αλλα;
ποιος δεν θα ηθελε να βγαινει ακομα gsxr με το σουλουπι του Κ4 ?![]()
![]()
Εγώ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
...
![]()
![]()
...γιατι θέλω ενα δικύλινδρο πήγασο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εγώ!!!![]()
...γιατι θέλω ενα δικύλινδρο πήγασο!![]()
εσυ εισαι αργος και σου αρεσουν τα τραγικα μηχανακια ρε δεν πιανεσαι![]()
τους γληγορους ρωταω![]()
![]()
Ρωτάει ο αργός τους γρήγορους ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εσυ εισαι αργος και σου αρεσουν τα τραγικα μηχανακια ρε δεν πιανεσαι![]()
τους γληγορους ρωταω![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ρωτάει ο αργός τους γρήγορους ε?![]()
![]()
πες το κι ετσι![]()
τουλαχιστον εγω δεν ονειρευομαι πηγασους![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα να δεις...η αλήθεια είναι ότι δεν πάει τόσο γρήγορα όσο τα παρτάλια σου,Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
πες το κι ετσι![]()
τουλαχιστον εγω δεν ονειρευομαι πηγασους![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά κάποτε φτάνει..
Αλλά τα παρτάλια σου δυστυχώς ΔΕΝ πάνε εκεί που πάει η πηγασάρα! Ούτε κατά διάνοια!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πάντως, το καλύτερο και απο τα δυο παραπάνω είναι το CBR '07 ... 07 όμως... οχι 05... εχει φοβερή διαφορα σε απόδοση κινητήρα, σε γεωμετρία, σε αίσθηση μέσα στη στροφή... είναι αλλού ...
http://www.gizmag.com/go/7248/
http://triumphmotorcycles.nl/nl/nieu...ke-2007/#intro
Γιάννη, ξανασκέψου το.![]()
Αλλο θεμα το Κ4.Το προτειμω εμφανισιακα αλλα τα Κ7,8 ειναι σαφως καλητερα ssΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
μα το γουστο ειναι να ειναι και λιγο φαρδυ το μηχανακι να δειχνει !! , να σε καλυπτει και απ τον αερα λιιιιιγο καλυτερα , να ειναι και ποιο ανετο !!
![]()
Αλλο θεμα τα 1000 γενικα.
Το 675 ειναι πραγματικα μια φρεσκια προσεγγιση,εμενα με πειθει οτι ειναι σχεδιαση σε λευκο χαρτι με ενα σαφως σουπερ μοτερ.Αυτος ειναι και ο λογος που βγηκε εξ' αρχης βασιλευς στα 600.Μετα αισθητικα ειναι σχεδον σπαρτιατικο,σχεδον δεν ακολουθει την μοδα που θελει κατι μαυρα πλαστικα για να μειωσουν τον ογκο του κουστουμιου πιο λεπτο πιο επιθετικο.Κατι που δεν ειναι δηλ. "form follows fiction".
Το 675 εχει μονο αυτα που χρειαζεται το "form follows function" που λεμε στην αρχιτεκτονικη.
Μου δεινει την αισθηση οτι ο σχεδιαστης του εθεσε το ερωτημα στον εαυτο του "πως θα ηταν το ιδανικο 675;"
Αντιθετα ο γιαπωνεζος επιχειρηματιας εθεσε το θεμα στους σχεδιαστες του "θελω ενα μηχανακι ομορφο δυνατο και στειλατο που να πουλησει τρελλά"
Τα γιαπωνεζακια δεν ριψοκινδινευουν.Ειναι το mainstream που λεμε.Ριψοκινδηνευουν μονο και μονο για να δειξουν οτι ειναι τεχνολογικα ανωτεροι.
Σας επεισα;:wacko:
Οσο για το ποσο ωραιο ειναι να εχεις λεπτο μηχανακι,αν δεν ειχες ποτε τετοιο δε μπορεις να καταλαβεις την καυλα!
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ασε μας ρε Κώστα και μας μπαίνουν περίεργες ιδέες τελευταίαΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Σας επεισα;:wacko:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais