Θέλω να μεταβώ απο το παπακι (Χονταρα σκυλι) που εχω σε κατι σοβαροτερο (εως αρκετα σοβαροτερο) τύπου kawa z750 κλπ κλπ κλπ. Επειδη όμως θεωρω το παραπανω εκτός απο διάολο κανονικο και λιγο ακριβουτσικο, υπαρχει καποια προταση?
Θέλω να μεταβώ απο το παπακι (Χονταρα σκυλι) που εχω σε κατι σοβαροτερο (εως αρκετα σοβαροτερο) τύπου kawa z750 κλπ κλπ κλπ. Επειδη όμως θεωρω το παραπανω εκτός απο διάολο κανονικο και λιγο ακριβουτσικο, υπαρχει καποια προταση?
spyrus the virus
παρε καποιο <<enduraki>> του στυλ τttr 600, xr400, dr 400 που βρισκεις σχετικα φτηνα, εχουν γκαζι, αλλα δεν σε σκοτωνουν κιολας(σχετικο αυτο), ειναι σχολεια για να πας μετα σε οτι κυβικα θελεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrusx
Θέλω να μεταβώ απο το παπακι (Χονταρα σκυλι) που εχω σε κατι σοβαροτερο (εως αρκετα σοβαροτερο) τύπου kawa z750 κλπ κλπ κλπ. Επειδη όμως θεωρω το παραπανω εκτός απο διάολο κανονικο και λιγο ακριβουτσικο, υπαρχει καποια προταση?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το ζ 750 για να μαθεις μια χαρα ειναι![]()
και ακριβω δε θα το ελεγα για αυτα που προσφερει
θα προτεινα σε κατι πιο φθηνο το gsr 600![]()
θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου (και το κέφι σου) με ένα μεταχείρω χόρνετ 600, γύρω στις 4000Ε
τόσο καλά που ίσως ξεχάσεις και το Ζ750
το ίδιο ισχυει και για fazer 600 που θα το βρεις και με φέρινγκ για να βολεύεσαι και σε μεγαλύτερες ταχύτητες εκτός πόλης
Παρε κανα μικρο Ντουκατι, ενα Τερατακι 600 με τα 52 αλογακια (οχι το 620, το πριν απο αυτο) μεταχειρω με κανα 3αρι χιλιαρικακια... εξαιρετικο κρατημα, οδηγικη ικανοτητα, φρενα κλπ... να μαθεις πρωτα καλα να διαχειριζεσαι μια μοτοσυκλετα, να στριβεις, να φρεναρεις και αλλα πολλα χωρις να μαζευεις πολλα χιλιομετρα και παραπανισιες για αρχη επιταχυνσεις ενω το κρατημα, πλαισιο, φρενα, προβλεψιμοτητα θα περισσευουν... με δυνατοτητες και ικανοτητες για τα διπλασια αλογα απο αυτα που εχει αυτη η μικρη μοτοσυκλετα ειναι απιστευτο σχολειο... μετα απο κανα χρονο το δινεις σχεδον τα ιδια λεφτα που το πηρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrusx
Θέλω να μεταβώ απο το παπακι (Χονταρα σκυλι) που εχω σε κατι σοβαροτερο (εως αρκετα σοβαροτερο) τύπου kawa z750 κλπ κλπ κλπ. Επειδη όμως θεωρω το παραπανω εκτός απο διάολο κανονικο και λιγο ακριβουτσικο, υπαρχει καποια προταση?
για να το λεω κατι ξερω...![]()
![]()
Θα συμφωνήσω με τους απο πάνω.. δεν νομίζω ότι να ξεκινήσεις με ένα z είναι αυτό που θες τώρα.. για το δικό σου το καλό.. δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι ένα τετρακύλινδρο 110 ίππων..δεν είναι αυτοκίνητο που ακόμα και 200 άλογα να έχει είναι προβλέψιμο.. είναι πάρα πολλά τα άλογα.. επειδή και εγώ έχω δύο μικρού κυβισμού μηχανές και οδηγάω και ένα cb400 super four(ερωτεύτηκα) σου λέω ότι η διαφορά είναι χαώδης, τα λάθη έρχονται πιο γρήγορα σε σχέση με το 125, δεν διορθώνονται εξίσου έυκολα κτλπ. φυσικά τώρα θα πεταχτούν τύποι και θα αρχίσουν τα εγώ ξεκίνησα με R6 και ήμουν μια χαρά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.. τέλος πάντων, πίσω στο θέμα μας, υπάρχουν ένα κάρο μοτοσυκλέτες που θα ήταν ιδανικές ανάλογα με το τι έχεις αποφασίσει ότι θες εσύ να κάνεις. αν θες κάτι σε σχετικά όρθια στάση για μικρά ταξίδια μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε μεταχειρισμένα yamaha xt που παίζουν σε πολύ καλές τιμές, όπως επίσης και τα susuki freewind και aprilia pegaso..από την άλλη μεριά αν θες κάτι με street προσανατολισμό θα πρότεινα cb400 sf αλλά δυστηχώς είναι παλιά όσα υπάρχουν και είναι δύσκολο να βρεις σε άριστη κατάσταση, αν και φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις(δες παίζει ένα πολύ ωραίο στις αγγελίες). το hornet που είναι ο άξιος διάδοχος νομίζω ότι είναι υπερβολικά δυνατός πάντως είναι και αυτό ένα καλό μηχανάκι. fazer επίσης και όπως είπαν και τα παιδιά βοηθάει πολύ στον αέρα το fairing. ότι και να αποφασίσεις καλή αγορά, και καλή αγορά νέου εξοπλισμού γιατί σίγουρα ο εξοπλισμός που έχεις για το παπί(αν έχεις) δεν θα σου αρκεί..μπουφανάκι, γάντια, μπότες και προπαντώς ένα καλό κράνος όπου δεν θα σου παίρνει τα αυτιά ο άνεμος από τα 120..(παθών)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Παρε κανα μικρο Ντουκατι, ενα Τερατακι 600 με τα 52 αλογακια (οχι το 620, το πριν απο αυτο) μεταχειρω με κανα 3αρι χιλιαρικακια... εξαιρετικο κρατημα, οδηγικη ικανοτητα, φρενα κλπ... να μαθεις πρωτα καλα να διαχειριζεσαι μια μοτοσυκλετα, να στριβεις, να φρεναρεις και αλλα πολλα χωρις να μαζευεις πολλα χιλιομετρα και παραπανισιες για αρχη επιταχυνσεις ενω το κρατημα, πλαισιο, φρενα, προβλεψιμοτητα θα περισσευουν... με δυνατοτητες και ικανοτητες για τα διπλασια αλογα απο αυτα που εχει αυτη η μικρη μοτοσυκλετα ειναι απιστευτο σχολειο... μετα απο κανα χρονο το δινεις σχεδον τα ιδια λεφτα που το πηρες...
για να το λεω κατι ξερω...![]()
![]()
+1
"8ysiase"merika xrhmata gia prostateytiko eksoplismo(kranos,mpoyfan,gantia,mpotakia),kane kapoio sxoleio asfaloys odhghshs.
Kales boltes!
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Πάρε κάνα 250 εντουράκι να μπείς στα κόλπα κ να το στίβεις για κανά δυό χρόνια,κ μετα σταδιακά θα ανεβαίνεις κατηγορία ....Το μέλλον κ η ζωή ειναι μπροστά σου....!