Πως και δεν σε πέτυχα σε καμιά στροφή????
Και εγώ εκεί τριγυρνούσα την καθαρά Δευτέρα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και ελπίζω να μου επιτρέψεις να ανεβάσω και μια φώτο, από το Σάββατο πριν την ανάσταση.
Με λίγα φρέσκα χιόνια στα γύρω ορεινά![]()
http://www.imageshack.gr/view.php?fi...moji2ear63.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λογικα, συμφωνα με τον ηλιο που δυει, πρεπει να ειναι η κορφη Βίτσι (2123μ) στο Βέρνο! :wacko:
Παντα τετοια!
![]()
![]()
![]()
to vitsi einai ligo pio makria.sti foto einai to askion oros,konta sthn ptolemaida korifi siniatsiko.![]()
![]()
re fantasid meta thn edessa gia florina einai h arnissa kai oxi h aridaia![]()
![]()
Re papara,phges sto Iran gia na diabazeis tis xazomares poy grafoume sto forumΑρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
to vitsi einai ligo pio makria.sti foto einai to askion oros,konta sthn ptolemaida korifi siniatsiko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ante pies kana tsai na staniareis![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μωρη λουλου οταν θες κατι μας βρισκεις αμεσως,οταν δεν μας χρειαζεσαι ουτε ενα γεια δεν μας λες ,και ας περνας κατω απο το σπιτι μου !!!!![]()
με γυναικα θα σουνα σιγουρα !και φοβηθηκες !
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
To υψομετρο της κορυφης το συνηγαγες απο την παρατηρηση του που δυει ο ηλιος?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λογικα, συμφωνα με τον ηλιο που δυει, πρεπει να ειναι η κορφη Βίτσι (2123μ) στο Βέρνο! :wacko:
Παντα τετοια!
![]()
![]()
![]()
Χαμενε!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μωρη λουλου οταν θες κατι μας βρισκεις αμεσως,οταν δεν μας χρειαζεσαι ουτε ενα γεια δεν μας λες ,και ας περνας κατω απο το σπιτι μου !!!!![]()
με γυναικα θα σουνα σιγουρα !και φοβηθηκες !
![]()
![]()
ναι ρε χαμενε, με δυο γυναικες ημουν ....
οπως καταλαβαινεις ΕΣΕΝΑ δεν θα σε επερνα τηλ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σταση για τσιγαρο καναμε στο χωριο σου....αλλιως θα σ επερνα τηλ να ....κερασεις καφε!
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μη σου πω οτι ειναι κ η αρναια!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H