Σελίδα 47 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1476

Θέμα: photo apo ta gsxrakia mas

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Το σημα της yoshimura????
    Οντως,τωρα που το λες
    Οπως και να χει δε φαινεται τιποτα,ειμαστε σε αναμονη για φωτογραφιες ποιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    εχετε δικιο , αν πρωτα ο θεος το ΣΚ κανει καλο καιρο θα παιξει τερλη φοτογραφιση με σταντ κ.λ.π ( βλεπετε εχω κολλημα με την φοτογραφια ) . Οντως αυτο πισω απ την σελα ειναι το σημα της YOSHIMURA . Aν τελικα τον πεισω τον φιλο να βγαλει τα μαμα gsxr και βαλουμε κατι κινεζικο σιγουρα θα σημαινει κατι . Εχω βρει site στο internet με κινεζικα ιδεογραμματα , παροιμιες κ.τ.λ .

Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    εχετε δικιο , αν πρωτα ο θεος το ΣΚ κανει καλο καιρο θα παιξει τερλη φοτογραφιση με σταντ κ.λ.π ( βλεπετε εχω κολλημα με την φοτογραφια ) . Οντως αυτο πισω απ την σελα ειναι το σημα της YOSHIMURA . Aν τελικα τον πεισω τον φιλο να βγαλει τα μαμα gsxr και βαλουμε κατι κινεζικο σιγουρα θα σημαινει κατι . Εχω βρει site στο internet με κινεζικα ιδεογραμματα , παροιμιες κ.τ.λ .
    Η γνωμη μου ειναι να βαλετε κατι σχετικο με suzuki η κατι τετοιο...

Οχι απλα να σημαινει κατι τυχαιο
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    καλα παλικαρια , χτες καθισαμαι και βγαλαμε τα αυτοκολλητα στα πλαγια του φερινκ ( GSXR )
    μιλαμε αλλαξε ολο το μηχανακι . suzukakia εγω λεω να βαλω κατι πιο ψαγμενο οπως μια κινεζικη παροιμια που εχει να κανει με την ταχυτητα η κατι τετοιο . Θα δουμε , αυριο θα κατσουμε να δουμε τι θα βαλουμε , τα παραγγελνουμε και το Σαββατο τα εχουμε , οποτε καπακια εχει φωτογραφιση και βολτουλα. Μολις ειναι ετοιμο θα στειλω φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας .

suzukakia......
    Εγινε...

Εδω ειμαστε και περιμενουμε......

Καλη βολτα.....

(καντε και μια σουζα,μια κωλια,μια μαλακια τελως παντων αφιερωμενη σε μενα μιας και εδω στην ξενιτια που μαι χωρις μηχανακι δεν εχω αυτη την πολυτελεια...προς το παρον)

:a19: στα suzukiα ολου του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέλος
    καλως τον , καλοριζικος φιλε μου . Πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σου , να σου κανω μια προταση ? εχεις δοκιμασει να βαλεις αντι κοκκινη ριγα στις ζαντες ασπρη ? εχω το κ7 600 στον ιδιο χρωματισμο με σενα , μολις προχτες του βάλα ασπρη ριγα και πραγματικα αλλαξε τελειως ολο το μηχανακι .
    Τελικα την εβαλα την ασπρη.Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα μια αλλαγη μετα απο ενα χρονο καλη ειναι.Φωτο απο πριν και μετα.
    http://img388.imageshack.us/img388/2880/dsc00066qo5.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/8861/dsc00503ba6.jpg
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
    Τελικα την εβαλα την ασπρη.Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα μια αλλαγη μετα απο ενα χρονο καλη ειναι.Φωτο απο πριν και μετα.
    http://img388.imageshack.us/img388/2880/dsc00066qo5.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/8861/dsc00503ba6.jpg
    Καλα δεν το σχολιαζω....

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Και ειδατε ε?

Δεν ειμαι καθετος εντελως....στο κοπελι με το μαυρο gsxr απο μονος μου του πα οτι ειναι ωραιες......

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Καλα δεν το σχολιαζω....

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Και ειδατε ε?

Δεν ειμαι καθετος εντελως....στο κοπελι με το μαυρο gsxr απο μονος μου του πα οτι ειναι ωραιες......

Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες δεν το σχολιαζεις καλυτερα,γιατι δεν καταλαβα.
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    εγω αμα δεν δω την ταινια που γυρισες...και με τα σχολια μαζι...δε.....

φιλε γιαννη Η ΤΑΙΝΙΑ <ΟΛΑ ΚΑΤΩ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ VGA ΚΑΙ Χ..ΣΙΑ ΜΕΣΑ!!!!) ειναι ready για να τη θαυμασουν οι ολοι αυτοι που δεν πιστευουν οτι εδω ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑΑΑΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ!!!!!(τελικα τα 1098 μπορουν να στριψουν!!!!!skordilis rulssss!!!και τα kawasakia βγαζουν σπιθες!!!ΤΡΙΧΑΣ POWER!!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ZUKIA ριχνουν τους χρονους ΜΑΡΚΟJOHN THE KING!!!!!!!!!!!!!!)ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΣΤΕΣ (ΟΡΧΕΩΝ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!stay tuned.........................................
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    φιλε γιαννη Η ΤΑΙΝΙΑ <ΟΛΑ ΚΑΤΩ ( ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ VGA ΚΑΙ Χ..ΣΙΑ ΜΕΣΑ!!!!) ειναι ready για να τη θαυμασουν οι ολοι αυτοι που δεν πιστευουν οτι εδω ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑΑΑΠΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ!!!!!(τελικα τα 1098 μπορουν να στριψουν!!!!!skordilis rulssss!!!και τα kawasakia βγαζουν σπιθες!!!ΤΡΙΧΑΣ POWER!!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ZUKIA ριχνουν τους χρονους ΜΑΡΚΟJOHN THE KING!!!!!!!!!!!!!!)ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΣΤΕΣ (ΟΡΧΕΩΝ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!stay tuned.........................................
    Ρε κουλαδι ξαναμπηκες στο ιντερνετ σε συγχωρω γιατι λειπεις καιρο απο το φορουμ και δικαιολογεισαι :smilea: λοιπον ρεμαλι κουλαδι ξυστη του κ.λου απο εδω και στο εξης φωτο με το χρεπει σου στη πιστα θα βαζεις εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc04383.jpg 
Προβολές:	581 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	128007
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27

δηλ παμε για χρυση σφαιρα...οσκαρ...χρυσο φοινικα...golden adult movies award
    συνεντευξεις,εξωφυλα,κυριες και κυριοι,θα ζησουμε ιστορικες στιγμες
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο καλα το βαζεις κουλαδι μπορω να πω οτι με εχεις εντυπωσιασει το χεις το χεις

Όνομα:	dsc04383.jpg 
Προβολές:	570 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	128015
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    να και μια απο το δικο μου... παλιο αλλα καλο...

Όνομα:	img_4071.jpg 
Προβολές:	477 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	128818

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    να και μια απο το δικο μου... παλιο αλλα καλο...

Μ'αρεσει το σχεδιο στην ζαντα

Η εξατμιση θελει λιιιγο κοψιμο...

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Μ'αρεσει το σχεδιο στην ζαντα

Η εξατμιση θελει λιιιγο κοψιμο...
    Την εξατμιση μου την χτυπησαν με αμαξι οταν ηταν παρκαρισμενη και θα την παω για επιδιόρθωση. το εξωτερικο φυλο τιτανιου βγαινει σε 2 μεγενθη. αυτο ειμαι το μεγαλο. αν μπορουν να κοψουν τα διαφράγματα θα βαλω το μικρο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF