Μοζ βαλε το μηχανακι σου μια φωτο να λιωσουμε απ΄τα γελια, το καινουργιο οχι το παλιο , με το παλιο αρκετα γελασαμε ,βαλε το καινουργιο ρε να γελασει ο καθε πικραμενος.:a029:![]()
Μοζ βαλε το μηχανακι σου μια φωτο να λιωσουμε απ΄τα γελια, το καινουργιο οχι το παλιο , με το παλιο αρκετα γελασαμε ,βαλε το καινουργιο ρε να γελασει ο καθε πικραμενος.:a029:![]()
+1.000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μονο εγώ δε βλέπω κατι που να μη με κάνει να γελάω μεχρι δακρύων;
![]()
Αυτος ειναι και ο λογος που γελαει...γιατι αυτος πια δεν βρεχετεΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
με τι μπαινεις με opera ή με μπουζουκτσιδικο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
εσυ απεχεις απο τα χιλια 750 κυβικα και απο το τουμπανο μου 150 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
+1.000
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Φοβερο το υφακι σου ρε παλικαρι, μπραβο εισαι και πολυ μαγκας και αλανιΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ωχ τωρα το ειδα αυτο
ευτυχως φιλε δεν λες τιποτα :rotflmao: :rotflmao:
θα εκανε και γκουχου γκουχου θα ειχε και μηξουλες :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γίναμε τρείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Φοβερο το υφακι σου ρε παλικαρι, μπραβο εισαι και πολυ μαγκας και αλανι![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
4 εισαστε με τον apav.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γίναμε τρείς.
αλλα ρε παιδια δε σας καταλαβαινω ειλικρινα και τους 4 !!!
σιγα το στραβο και το αναποδο....εφαγε μιση ωρα βροχη και κατι τρεχει στα γυφτικα....ΗΜΑΡΤΟΝ πια....ε μπηκε ο ΜΟΖ και τον αρχισε στο δουλεμα...τι επρεπε να κανει???ειλικρινα τωρα...ε με το δουλεμα γελασαμε.δε βλεπω στραβο, δε βλεπω αναποδο και δε βλεπω και τπτ κακο στη πλακα του ΜΟΖ.
πολυ ευαισθητουληδες μου εχετε γινει...να το κοιταξετε !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Και εγω σου ελεγα, μην παρεις triumph
:a029:
Θελω tiger
5 είμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
4 εισαστε με τον apav.
αλλα ρε παιδια δε σας καταλαβαινω ειλικρινα και τους 4 !!!
σιγα το στραβο και το αναποδο....εφαγε μιση ωρα βροχη και κατι τρεχει στα γυφτικα....ΗΜΑΡΤΟΝ πια....ε μπηκε ο ΜΟΖ και τον αρχισε στο δουλεμα...τι επρεπε να κανει???ειλικρινα τωρα...ε με το δουλεμα γελασαμε.δε βλεπω στραβο, δε βλεπω αναποδο και δε βλεπω και τπτ κακο στη πλακα του ΜΟΖ.
πολυ ευαισθητουληδες μου εχετε γινει...να το κοιταξετε !!!!
![]()
ξεχειλίζει το χιούμορ Γιώργη μου :a31:
ΥΓ αν έγραφες εσύ ότι έφαγες πολύ βροχή θα 'βγαινε άραγε κανείς να ειρωνευτεί![]()
![]()
γιατι? βαραει ο τροοπερ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν έγραφες εσύ ότι έφαγες πολύ βροχή θα 'βγαινε άραγε κανείς να ειρωνευτεί![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δεν είπα αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιατι? βαραει ο τροοπερ?![]()
![]()
εγω να πω την αλήθεια δεν γέλασα
αλλα μπορεί να μην εχω κέφια
αλλα το να με πιάσει βροχή στο δρόμο και να το γράφω στα στραβα και ανάποδα, δίπλα σε θέματα με τράκους, σπασίματα και σκοτωμούς....
Ε βγάζει γέλιο, πικρό μεν, αλλα ειναι για γέλια
σε λίγο θα γράφουμε οτι
"μου έκατσε μια στραβή ρε παιδιά!! φταρνίστηκε ο διπλανός μου και μιλάμε χέστηκα!! πήγα να μείνω"
Η
"βρέθηκα σε ένα σταυροδρόμι και μπερδεύτηκα ΓΜΤ 10 λεφτά έφαγα για να το βρω !!! "
προς θεού δλδ!!
ετσι ειναι οι μοτοσυκλετιστές???
στραβό και ανάποδο που μ'επιασε βροχή??
στην μαμά γρήγορα να παρηγορηθούμε![]()