Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 96

Θέμα: Εφαγα πολύ Βροχή...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Εδω κάτω στο νησί λέμε πως "απου καεί στην κολοκύθα φυσά και το γιαούρτι". Δλδ αν την έπαθες κάποτε πολύ άσχημα με βροχή και είχες σοβαρό τραυματισμό μετά δεν το ρισκάρεις γιατί φοβάσαι.

Αν είναι έτσι +οσα θες απο εμένα αν και πιστεύω πως το θέμα ηταν πολύ κακό για το τίποτα.

Φιλικά πάντα!

Υ.Γ: Τώρα ρίξε μου και καμιά φωτο με καμιά τουρμπίνα τέρας απ' το πλοίο να γουστάρω!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Δεν ήταν από βροχή Νίκο αλλά δεν το διακιδυνεύω πλέον...

Για να μη σου χαλάσω χατήρι....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	abb.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	129022
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Δεν ήταν από βροχή Νίκο αλλά δεν το διακιδυνεύω πλέον...

Για να μη σου χαλάσω χατήρι....

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΜΟΥΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???!?!?!?!?!?!?

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕς ΒΑΛΕΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑΨΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

Υ.Γ: Είχα να μπώ πάαααρα πολύ καιρό στο forum και δεν ξέρω αλλα ελπίζω η ανάρρωση σου να έχει ολοκληρωθεί.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Είμαι πολύ καλά αλλά το "κακό" είναι οτι ξανακύλησα στην πρέζα της μηχανής!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Είμαι πολύ καλά αλλά το "κακό" είναι οτι ξανακύλησα στην πρέζα της μηχανής!
    Ομοιοπαθής φίλε Δημήτρη...

ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki ninja dragster baby.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	58,2 KB 
ID:	129023
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ να πω ότι πλάκα εις βάρος κάποιου άλλου,δεν είναι πλάκα.Το να στέλνεις στη σέντρα κάποιον άγνωστο με ένα τέτοιο ευφυολόγημα τού κώλου δεν είναι καλαμπούρι.
    Τον αποκαλείς ηλίθιο δημόσια.Είναι βέβαια κάτι που δεν συμβαίνει μέσα στο φόρουμ μόνο,αλλά σε πολλές εκδηλώσεις μας.Είναι πολύ βολικό να κάνουμε "καλαμπούρι" βρίσκοντας αρνητικά στοιχεία στούς γύρω μας.
    Από τη μιά ξεχνάμε την καμπούρα μας προβάλλοντάς την στον άλλον,από την άλλη τυγχάνουμε τού θαυμασμού τών άλλων για το πανέξυπνο καλαμπούρι μας."Αχ καλέ,έκανε μυξούλες"...Γελάσαμε!!
    Για να γελάσουμε,θα πρέπει να λέμε "χοντρέ","κεκέ" και να τη βρίσκουμε όταν οι χοντροί και οι βραδύγλωσσοι κοκκινίζουν στο άκουσμα αυτών τών λέξεων.
    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον tai στο θέμα τής υπερβολής τού θρεντ,αλλά ρε ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...αν δεν έχεις κάτι να πείς κάτι πάνω σ' αυτό,βούλωσ'το!!Η προσβολή τού άλλου δεν σε τιμά,δεν σού δίνει πόντους.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Κουλό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ να πω ότι πλάκα εις βάρος κάποιου άλλου,δεν είναι πλάκα.Το να στέλνεις στη σέντρα κάποιον άγνωστο με ένα τέτοιο ευφυολόγημα τού κώλου δεν είναι καλαμπούρι.
    Τον αποκαλείς ηλίθιο δημόσια.Είναι βέβαια κάτι που δεν συμβαίνει μέσα στο φόρουμ μόνο,αλλά σε πολλές εκδηλώσεις μας.Είναι πολύ βολικό να κάνουμε "καλαμπούρι" βρίσκοντας αρνητικά στοιχεία στούς γύρω μας.
    Από τη μιά ξεχνάμε την καμπούρα μας προβάλλοντάς την στον άλλον,από την άλλη τυγχάνουμε τού θαυμασμού τών άλλων για το πανέξυπνο καλαμπούρι μας."Αχ καλέ,έκανε μυξούλες"...Γελάσαμε!!
    Για να γελάσουμε,θα πρέπει να λέμε "χοντρέ","κεκέ" και να τη βρίσκουμε όταν οι χοντροί και οι βραδύγλωσσοι κοκκινίζουν στο άκουσμα αυτών τών λέξεων.
    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον tai στο θέμα τής υπερβολής τού θρεντ,αλλά ρε ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...αν δεν έχεις κάτι να πείς κάτι πάνω σ' αυτό,βούλωσ'το!!Η προσβολή τού άλλου δεν σε τιμά,δεν σού δίνει πόντους.
    +650
    ​The journey is the reward!

Δεν ειναι αναγκη να πουμε κατι αλλο πανω στο θεμα πιστευω

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Επειδή το θρεντ πήρε άλλη πορεία και πραγματικά με κούρασε λέω να μην το συνεχίσουμε.
    Απλά την επομένη και εγώ θα προσέχω τι γράφω και εσείς τι απαντάτε.
    Πραγματικά τα μηνύματα κάποιων ατόμων ήταν απαράδεκτα και χωρίς νόημα.
    Πουθενά δεν περιέγραψα ότι έγινε κάτι τραγικό ούτε μεγαλοποίησα τίποτα.
    Έτσι μου ήρθε και το έγραψα. Δεν βρίσκω πουθενά το κακό.
    Καθημερινά γράφονται ένα σωρό άχρηστα θρέντς, αλλά επειδή τα γράφουν γνωστά μέλη, έχουν άλλη αντιμετώπιση.

Και όσοι είπαν κάτι παραπάνω ας τα σκεφτούν... το ίδιο θα κάνω και εγώ από την μεριά μου.

Αυτά.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ο Ευαγγελος 64 τα ειπε ολα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

ΥΓ αν έγραφες εσύ ότι έφαγες πολύ βροχή θα 'βγαινε άραγε κανείς να ειρωνευτεί
    ναι και θα χε και δικιο !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εγώ να πω ότι πλάκα εις βάρος κάποιου άλλου,δεν είναι πλάκα.τι μας λες μωρε αληθεια??? Το να στέλνεις στη σέντρα κάποιον άγνωστο με ένα τέτοιο ευφυολόγημα τού κώλου δεν είναι καλαμπούρι. εγω γελασα αρα ειναι καλαμπουρι για μενα.
    Τον αποκαλείς ηλίθιο δημόσια. γιατι ρε φιλε τον αποκαλεις ηλιθιο???απλα απαξιωνεις με τον τροπο σου κατι ηδη απαξιωμενο.ξεκολλα Είναι βέβαια κάτι που δεν συμβαίνει μέσα στο φόρουμ μόνο,αλλά σε πολλές εκδηλώσεις μας.Είναι πολύ βολικό να κάνουμε "καλαμπούρι" βρίσκοντας αρνητικά στοιχεία στούς γύρω μας.ελα τωρα που δεν το εχεις κανει ποτε...μη μου απαντησεις βαγγελη...πηγαινε στον καθρεφτη και απαντησε !!!
    Από τη μιά ξεχνάμε την καμπούρα μας προβάλλοντάς την στον άλλον,από την άλλη τυγχάνουμε τού θαυμασμού τών άλλων για το πανέξυπνο καλαμπούρι μας."Αχ καλέ,έκανε μυξούλες"...Γελάσαμε!! ελα ρε...ηταν αστειο γιατι δεν το παραδεχεσαι?
    Για να γελάσουμε,θα πρέπει να λέμε "χοντρέ","κεκέ" και να τη βρίσκουμε όταν οι χοντροί και οι βραδύγλωσσοι κοκκινίζουν στο άκουσμα αυτών τών λέξεων.μην αλλαζεις θεμα!!!δεν τον χαρακτηρισε πουθενα!!!
    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον tai στο θέμα τής υπερβολής τού θρεντ,αλλά ρε ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...αν δεν έχεις κάτι να πείς κάτι πάνω σ' αυτό,βούλωσ'το!!Η προσβολή τού άλλου δεν σε τιμά,δεν σού δίνει πόντους.ε αφου θα συμφωνησεις με τον ται γιατι μας τα χεις κανει τσουρεκια?απο κει και περα,ειναι το προφανες ρε βαγγελη...κινησε στις 2 ροδες,βρεχει αρα βρεχεσαι.ε να θεωρησεις στραβο και αναποδο το προφανες ειναι για να σε παρουν στο ψιλο.ημαρτον.και στο κατω κατω απο τη στιγμη που ανοιγεις ενα θρεντ ειναι ετοιμο για να σχολιασθει απο ολους και με ολους τους τροπους.πιστευεις οτι αν ο φιλος εβαζε στραβο και αναποδο οτι εφαγα βροχη,γλιστρισα και επεσα ο οποιοσδηποτε θα του κανε πλακα?προφανως και οχι.αρα η πλακα δεν θεωρω οτι ηταν κακοπροαιρετη(π.χ.σιγα ρε ... που σου τυχε και σενα κατι) αλλα αναμενομενη (π.χ.σιγα ρε φιλε, και τι εγινε δλδ που εφαγες βροχη?).that s all.τελος απο μενα.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Ο καθένας βλέπει το στραβό κ ανάποδο διαφορετικά κ όταν δε συμβαίνει σε μας το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά μας φαίνεται μεγαλύτερο.
    Σίγουρα το να φάει κάποιος βροχή δεν είναι κάτι το τραγικό, αλλά δε νομίζω ότι ο συμφορουμίτης εννόησε κάτι τέτοιο.
    Τουλάχιστον αυτό το thread μιλάει για κάτι που αφορά μηχανή και όχι γιατί η Κ. Μαρία που τσακώθηκε με το Μήτσο..

Τρούπερ αν το είχες γράψει εσύ ή εγώ ίσως να μη δεχόμουν μια τέτοιου είδους πλάκα από κάποιον που δε γνωρίζω κ δε μπορώ να αντιληφθώ το χιούμορ του (με άτομα που ήδη ξέρουμε αν θυμηθείς κ κάποιες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε τι μας λένε κ παρεξηγούμαστε)

Μια αναφορά έκανε για το πόσο βροχή έφαγε δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ο καθένας βλέπει το στραβό κ ανάποδο διαφορετικά κ όταν δε συμβαίνει σε μας το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά μας φαίνεται μεγαλύτερο.
    Σίγουρα το να φάει κάποιος βροχή δεν είναι κάτι το τραγικό, αλλά δε νομίζω ότι ο συμφορουμίτης εννόησε κάτι τέτοιο.
    Τουλάχιστον αυτό το thread μιλάει για κάτι που αφορά μηχανή και όχι γιατί η Κ. Μαρία που τσακώθηκε με το Μήτσο..

Τρούπερ αν το είχες γράψει εσύ ή εγώ ίσως να μη δεχόμουν μια τέτοιου είδους πλάκα από κάποιον που δε γνωρίζω κ δε μπορώ να αντιληφθώ το χιούμορ του (με άτομα που ήδη ξέρουμε αν θυμηθείς κ κάποιες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε τι μας λένε κ παρεξηγούμαστε)

Μια αναφορά έκανε για το πόσο βροχή έφαγε δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά...

το θεμα λατρα μου ειναι οτι ουτε εσυ,ουτε εγω θα γραφαμε ποτε οτι βραχηκαμε.δευτερον οσες φορες και αν παρεξηγηθουμε αλλες τοσες τα βρισκουμε.(εγω τουλαχιστον με μια εξαιρεση που υπαρχει για να επιβεβαιωνει τον κανονα).
    το γεογονος του εφαγα βροχη στα στραβα και αναποδα για μενα ειναι για κραξιμο.και να σου πω και κατι...?αν αντι για τον ΜΟΖ εκραζα εγω, στοιχημα οτι δεν θα υπηρχανε αντιδρασεις γιατι με ξερετε και καταλαβαινετε πως θα τα ελεγα.
    απλα δεν γνωριζουμε τον ΜΟΖ και γι αυτο καποιοι αντεδρασαν.αντικειμενικα ομως ειχε γελιο.+-

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    .αντικειμενικα ομως ειχε γελιο.+-
    Aπλά αδιάφορ,ο ούτε γέλιο, ουτε τίποτα % $

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 12:41
  2. Πολύ βροχή λίγο χιόνι
    από xristoforos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2008, 06:24