Πράγματι ρε πούστη μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να και μια απο αυτες τις φωτο που αρεσουν στον npat επειδη μπορουν να διαβαστουν σε πολλα επιπεδα
Έχω μείνει άφωνος...
![]()
![]()
Να 'ταν και λίγο καλύτερη η εκτέλεση...
αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
Φιλαράκο εμάς δεν μας γουστάρεις και δεν βάζεις φωτό μας?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νυσταξα,θα βαλω κανα 2 φωτο ακομα.
Αν εχει αλλος απο τη Στρωμη ας κανει την παλικαρια καποια στιγμη.:rotflmao:
![]()
Κι εγώ πίσω σώος και φρενοβλαβής!!! :wacko:![]()
Και κλεινουμε με μια φωτο κουιζ:
Στην παρακατω φωτο τι μας κανει εντυπωση;
Υπαρχει κατι που να αποκταει ειδικη βαρυτητα και γιατι;
Οι πιο καλογραμμενες ασυναρτησιες θα βραβευτουν αυριο στο ΔΣ![]()
![]()
![]()
Αυτα απο μενα παιδες.
Ευχομαι τετοιες βολτες, (και παρεες) ,και καλυτερες![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Φτου ξεχασα την φωτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και κλεινουμε με μια φωτο κουιζ:
Υπαρχει κατι που να αποκταει ειδικη βαρυτητα και γιατι;
Οι πιο καλογραμμενες ασυναρτησιες θα βραβευτουν αυριο στο ΔΣ![]()
![]()
![]()
Αυτα απο μενα παιδες.
Ευχομαι τετοιες βολτες, (και παρεες) ,και καλυτερες![]()
![]()
Αν και ειμαι σιγουρος,οτι και να μην την εβαζα, ολο και καποιος ανωμαλος θα εβλεπε κατι να σχολιασει..:rotflmao:
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μπράβο παίδες. Πάντα τέτοια.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
me ponai o kolos mou!eho provlima??????????????
450 κμ ποιοτητας!!!!!!!!!!!να ρχοντουσαν και νωρις τα παιδακια!!!!!!!
πρωταθλητης Ευρωπης
και δε φτιαξαμε στεφανι!!!
![]()
του ...χρονου!!!!!
πρωταθλητης Ευρωπης
ότι ήταν και ο CRS-K εκει με ρα ray-ban αλλά καθόταν ξεχωριστά το μπαλκονάκι στο μεσαίο τραπεζάκι και κρυφοκοιτούσε προς την κάμερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
μαλλον ηθελε να αποφυγει ανοιγμα χαρτων κλπ!![]()
παντα ετσι ομορφα και ορθια παιδες!![]()
όμορφα, όμορφα...
![]()
πολύ θά θέλαμε να σας ακολουθήσουμε αλλά ήταν απεργία και οργώναμε την αθήνα και τον περαία...
γης μαδιαμ...
Για να μην χαλασω τον ειρμο των φωτογραφιων του αδερφου Κρουκ, μετεφερα το προηγουμενο γλυψιματικο μου μηνυμα εδω!![]()
Ηταν μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εκδρομη, με ΤΡΕΛΟ γελιο (Κρουκη ατιμε!![]()
), απιθανες διαδρομες (Καπ respect), ομορφο και χορταστικο στροφιλικι, αλλα πανω απο ολα.... ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ για παρεα!
Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ εναν εναν απο την καρδια μου γιατι μου χαρισατε μια απο τις καλυτερες μερες που εχω περασει ποτε!![]()
Εις το επανιδειν λοιπον!![]()
Παμε τωρα για τις φωτο και μια μικρη περιγραφη για να ταξιδεψω και οσους φιλους δεν μπορεσαν να ερθουν μαζι μας!![]()
Νίκος
Open Horizons
Αν ηξερα οτι ησασταν τριγυρω στις περιοχη που γραφαμε διαδρομες θα βρισκομασταν......![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Aftermath που λενε στο χωριό μου![]()
Μια "εργατική" πρωτομαγιά, γιορτασμένη με ωραίο τρόπο, μακριά απο στημένες συγκεντρώσεις, καυγάδες "συνδικαλιστών", ξύλινες ομιλίες και καθιερωμένες πορείες
Μακριά...
Στη φύση...
Ταξιδεύοντας...
Με μια ωραία παρέα (αν και όχι πληρης αλλα αυτό ειναι άλλο καπέλο)
Η αφετηρία στα Mc έκρυβε το ξαφνιασμα 20-30 παρκαρισμένων Harley που πηγαίναν βόλτα... Άλλες ωραίες, άλλες υπερβολικες, σίγουρα όχι αδιάφορες, όπως κι οι αναβάτες τους. Το δε Buell με το μαμα τριβάλιτσο ήταν :a07:![]()
Αφού είχαμε ειρωνευτεί μεταξύ μας το αν θα πανε ως τη Χαλκίδα η θα πιουν καφε στα διόδια και πίσω, ρωτήσαμε τον "αρχηγό" (μάλλον) περι του προορισμου, για να πάρουμε την απάντηση: Πρέσπες![]()
Στα δικά μας. Βγήκαν χάρτες για διαδρομές μετάβασης κι επιστροφής, ήρθαν κι οι καθυστερημένοι :ZZZ: και δρομο. Στα διόδια πληρωσα για 12 μηχανές και το φιδάκι άρχισε να απλώνει στην ευθεία της Κωπαΐδας (το οτι ο Μπαρτ κι η Χριστίνα παρ' ολιγο να στρίψουν για Ορωπό ας το ξεχάσουμε...). Δεξιά για Θήβα, εγώ να κάνω μπρος-πίσω να περιμένω στις διασταυρώσεις να περάσουν κι οι τελευταίοι. Αλίαρτος, Αλαλκομενές, δεξια προς Ορχομενό. Οι "γρήγοροι" (κατι SV κλπ...) έχουν φύγοι μπροστά, στη Χαιρώνεια κανουμε μια στάση μπροστά στο Λέοντα. Ο Κρουκης λιαζόταν στα χόρτα. Τσιγαράκι, οι πρώτες κουβέντες, συμπαράσταση στους "νεους", χαβαλές, απόπειρα να παλέψω με τον κρούκη καταλήγει να βρίσκομαι στο χόρτο ανασκελα. Ομαδικές αλλα και ατομικές φωτό (θα τις δείτε οταν ξυπνησει ο οπερατέρ
). Αντί για Αμφίκλεια, αποφασίζουμε καφέ στην Τιθορέα λόγω χώρου (πλατεία).
Καθόμαστε, έρχεται η Λετονή σερβιτόρα με υπέροχα μπλε ματια και όλοι ξεχνάμε για ποιο λόγο έχουμε κατσει εκεί... (ευτυχώς ειχαμε και γιατρό στην παρέα).
Τηλέφωνο απο τον Παπ, έρχεται μετα Vanda(s) φορτωμένος δύο τόνους μυγάκια απο το κράνος ως τις πατούσες.
Συνέχεια προς βόρεια (αποσιωπούμε το γεγονός οτι ο Μπαρτ στην Αμφίκλεια έστριψε για χιονοδρομικο...). Εγώ έχω κανει μια παράκαμψη ως το Σταθμό Μπράλου (όχι για trainspotting -ας όψεται η απεργία), βρίκσω τους υπόλοιπΟΙ και συνεχίζουμε. Μπράλος, Οίτη, Παύλιανη.
Η φύση οργιάζει, πλαγίες φυτεμένες, κοιλάδες, βουνα, έλατα, λιβάδια...
Αρχίζουν οι ωραίες κλειστές στροφές, το φιδάκι έχει απλώσει, ο Μπαρτ σκουπα-κερβερος να φυλαει το συνδυασμό BMW-DRZ. Στους καταρράκτες μια στάση για τσιγάρο (τι καλά παιδιά αυτά που γνωρίσαμε εκεί ....), χαβαλές, φωτό. Η Στρώμη ειναι κοντά, ο Ταξιδευτής έχει ήδη φτάσει, του λέμε να πει οτι ερχόμαστε, να δώσει παραγγελίες κλπ αλλα αυτός μας αγνοεί
Μπαίνουν τα άτια στην Πλατεία πάνω που έχει πλακώσει λαός. Η κατάσταση ειναι δύσκολη και οι κοπελιες του μαγαζιου παλεύουν. Το θέμα θέλει αυτοδιάθεση, κοινοκτημοσύνη, κολχόζ. Φέρνουμε μόνοι μας τραπέζια, καρέκλες, τραπεζομαντηλα, ποτήρια ( το 'χω ο π**στης), ΜΠΥΡΕΣ, δινουμε παραγγελιες για τα πρωτα και ορντινο στο μαστορα να σφάξει το κοπάδι. Ψιλοπανικός, τρώμε, τα κρεατα αργουν αλλα οταν έρχονται η πιατέλα γυρναει στο 1:06.
Πολύ γέλιο γενικότερα, μας πονάνε τα στομάχια.
Χώνεψη, αράζω στον ήλιο σαν κροκόδειλος, το προσωπικό του καταστήματος μου κάνει μασάζ (γειά σου ρε Κρούκη με τη Στρώμη σου και τα spa της ).
Αναχώρηση, στο δρόμο βόσκουν ελεύθερα άλογα. Δεξια για Καλοσκοπή, δρόμος σε κακό χάλι, η αποθέωση της λακούβας. "Αμαξιτη" Οδός. Ο δρομος Γραβιά-Αμφισσα σε λίγο μας φαίνεται λεωφόρος, φτανουμε στον καμπο, ανασυγκρότηση στη διασταύρωση για Δελφούς. Αποφασίζουμε καφέ στον Κουρο (αν ειναι δυνατόν...) αλλα δε βόλευε κατι άλλο.... Τελευταίες κουβέντες, τελευταίες φωτό, οφθαλμόλουτρο στις ήδη τραβηγμένες (well done Φωτη και Τζο).
Doc κι εγω αναχωρούμε, βαρετή διεκπεραίωση εθνικής και κλείσιμο με μια μπύρα κι ενα ουίσκι στο Μπρίκι.
Gcrook
Bikerted
Katanas
Sober
Vanda
xrlantz
gixxerpap
stavrogin
doctor x
bartlal
chris1150
ταξιδευτής