Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ-ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ-ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΨΑΧΝΩ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΗΝ Κ46 ΤΗΣ KAPPA!!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ GIVI (T421) ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ GIVI(E41)..... ΤΙ ΛΕΤΕ?????????????

Τώρα το είδα αυτό!

Λοιπόν, εγώ έχω σαμάρια kappa και top case givi 52 lt. Δεν έβαλα τις πλαϊνές γιατί δεν μου άρεσαν οι βάσεις και έτσι δένω τα σαμάρια μου πάνω στις εξατμίσεις! Δε θα έχεις πρόβλημα με αυτό γιατί απ'ότι θυμάμαι οι δικές σου είναι τιτανίου,ε;
    Τοp case καλύτερα να πάρεις τη 46l γιατί καλή αυτή που έχω αλλά δείχνει άσχημα επάνω στο ΧΤάκι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	02012006.jpg 
Προβολές:	762 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	129005
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	02012006(002).jpg 
Προβολές:	756 
Μέγεθος:	41,4 KB 
ID:	129007

Έχω πλαινά κάγκελα. Παίζει ρολο αν τελικά καταλήξω να πάρω σαμάρια. Τι λες για τα Τ421 της givi που σου είπα?? Μήπως είναι πολύ μεγάλα για την μηχανή?? Επηρρεάζουν οδήγηση???

Θεωρώ οτι είναι αρκετά μεγάλα για το ΧΤ. Η ευστάθεια της μηχανής θα αλλάξει και θα δείς οτι θα πρέπει να μειώσεις λίγο την ταχύτητά σου. Εγώ με όλα φορτωμένα (top case, σαμάρια,tank bag) πήγαινα maximum 120.

Μάλιστα. Παίζει ρόλο που έχω τις βάσεις αν θέλω να βάλω τα σαμάρια???

Κανονικά τα σαμάρια δένουν σε βάσεις.Οι βάσεις αυτές που έχεις για τι είναι;

οι κλασσικές βάσεις της (kappa-givi) για xt660..

Μια χαρά! Βάλε τις βάσεις δέσε επάνω τους τα σαμάρια και όλα οκ. Δεν έχει τόση σημασία ποιά σαμάρια θα πάρεις και αν θα ταιριάζουν με τις βάσεις γιατί το θέμα έγκειται στο να μπορέσει η εσωτερική μεριά των σαμαριών να ακουμπάει σε σταθερό σημείο και να δεθεί.

Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ. Έχεις και κανένα μαγαζί να μου προτείνεις για φτηνά (για σαμάρια-βαλίτσες)?????

έχεις πμ

Είσαι άρχοντας!!!! Ελπίζω να στέλνουν επαρχία και να έχουν καλές τιμές φίλε...

Και το ένα και το άλλο!

Σ' ευχαριστώ παλήκαρε!!!! Σε χαιρετώ προς το παρόν και θα σου πω νέα αύριο!!!!! Τα λέμε...

Πάρε τηλ αύριο και πες μου

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ-ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
    από gsx1400 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 02:51
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
    από necromayhem στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2006, 11:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •