Kawasaki...
![]()
Kawasaki...
![]()
Καλό!![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
επειδη καβαλαω ιδιο μηχανακι θα παω να κανω το ιδιο στον πρωτο μπατσακο που θα βγει μπροστα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο αλλος ομως μπορει να μην ειναι τοσο φλωρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
επειδη καβαλαω ιδιο μηχανακι θα παω να κανω το ιδιο στον πρωτο μπατσακο που θα βγει μπροστα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
οποτε ξανασκεψου το...
![]()
εσένα με την ίδιο τρόπο τον βλέπω να σου κολλάει την κλήση στο κούτελοΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσένα με την ίδιο τρόπο τον βλέπω να σου κολλάει την κλήση στο κούτελο![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος
μην ανησυχείτε για την κλήση
βρέθηκε παραλήπτης
http://www.youtube.com/watch?v=t1a7eLNNmWE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μην ανησυχείτε για την κλήση
βρέθηκε παραλήπτης
http://www.youtube.com/watch?v=t1a7eLNNmWE
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]