Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Εθνικη κορινθου πατρων.....γνωμες και αντιγνωμιες

Βασικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα τα μυνηματα,γιατι ως Ελλην.....βαριεμαι,αλλα:

Δεν υπαρχει χειροτερος αυτοκινητοδρομος(ο θεος να τον κανει) σε ολη την ΕΟΚ!

Ειναι δημοσια ντροπη και πανευρωπαικη!

Ειναι ολοκληρος κομβος δυτικης-ανατολικης ευρωπης,και βρισκεται σε αυτο το χαλι!

Συνδεει την μεγαλυτερη και την τριτη σε πλυθυσμο πολη,και ειναι ενα αισχος!

Θα ηθελα να την ανατιναξουν ολη καλυτερα!

ΑΙΣΧΟΣ,επρεπε να μας πληρωνουμε για να την χρησιμοποιουμε!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratdevel
    Xalara re pedia min treleneste. Parolo pou den amfisfito oti ise sovaros odigos simfono me viki oti den pernas sosta minimata me auto to thread pou anikses. Toulaxiston to 80% edo 8a sou epiveveosi oti pezis me tin zoi sou eki, den ine sineto na diafimizis enan toso aparadekto dromo. Filika....
    Sorry gia ta greeklish ala den exo elinika se auto to pc

ακριβώς έτσι

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Βασικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα τα μυνηματα,γιατι ως Ελλην.....βαριεμαι,αλλα:

Δεν υπαρχει χειροτερος αυτοκινητοδρομος(ο θεος να τον κανει) σε ολη την ΕΟΚ!

Ειναι δημοσια ντροπη και πανευρωπαικη!

Ειναι ολοκληρος κομβος δυτικης-ανατολικης ευρωπης,και βρισκεται σε αυτο το χαλι!

Συνδεει την μεγαλυτερη και την τριτη σε πλυθυσμο πολη,και ειναι ενα αισχος!

Θα ηθελα να την ανατιναξουν ολη καλυτερα!

ΑΙΣΧΟΣ,επρεπε να μας πληρωνουμε για να την χρησιμοποιουμε!
    na mas plhronun???? mono???? o dromos einai aparadektos re paidia.... kai me moto kai me auto opote pao aigio tremei h psyxh mu.... mporei na xano kai merika xronakia zois apo to anxos... symfono mazi su filarako....NA THN ANATHNAJOYN thn na thn kano thn piothta tis asfaltoy otan den jero apo pu kai ti tha mu rthei ana pasa stigmh....?????
    @ Pokerland

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΑΝ ΒΡΩ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟ ΟΚ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Η ΟΧΙ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΟΙ
    Ρε φίλε γιατί αγριεύεις ?

Πετάς μια χοντρομαλακία και όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί σου αμέσως το παίρνεις ότι σε θίγουν ή έχουν κανένα προηγούμενο μαζί σου ή ότι κατηγορούν τις οδηγικές σου ικανότητες....

Δηλαδή για να είσαι ευχαριστημένος πρέπει ντε και καλά να παραδεχτούμε ότι η Κορίθου-Πατρών είναι πίστα Ευρωπαικών προδιαγραφών ??? Αν είναι δυνατόν !!!

Άποψή σου φυσικά και σεβαστή όσο αφορά εσένα και μόνο εσένα.
    Μπορεί εσένα να σου αρέσει αυτός ο δρόμος, μαγκιά σου.
    Μπορεί ακόμα να κατάλαβες ότι έγραψες βλακεία και από εγωισμό να μην θέλεις να το παραδεχτείς, πάλι μαγκιά σου.
    Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένεις από όλους τους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική γνώμη να συμφωνήσουν για να μην θιγείς...

Εγώ προσωπικά δεν σε γνωρίζω ούτε έχω καμμιά όρεξη-πρόθεση να αμφισβητήσω ότι είσαι οδηγάρα και κυκλοφορείς σε αυτόν τον δρόμο-καρμανιόλα με απόλυτη ασφάλεια και γρήγορα σαν τον άνεμο. Κοντεύω όμως τα σαράντα, έχω κάνει αυτή την διαδρομή άπειρες φορές τα τελευταία 20 χρόνια, έχω δεί αρκετές φορές τον χάρο με τα μάτια μου και ήμουνα αυτόπτης μάρτυρας σε δύο βαρβάτα ατυχήματα εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο. Πως να το κάνουμε...Δεν μπορείς να με πείσεις...

Από εκεί και πέρα τι να πω...Γούστα είναι αυτά....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗ ΣΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ(ΑΝ ΚΑΙ 25ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΟΔΗΓΟΣ Ή ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ) ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΑΘΗ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Σωστη παρατηρηση για τους δρομους...νομιζω τελικα οτι καλυτερη ασφαλτο εχει στην πιστα των Σερρων και τελειωνει η κουβεντα για τους δρομους εδω για εμενα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!!

ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΤΙ ΛΕΣ?ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΑΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΛΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

μια μικρη παρατηρηση....το ποστ δεν το ανοιξε ο scbr αλλα εγω!!

Ηταν μια συζητηση που εξελιχθηκε διαφορετικα και εγω απλα ψαλιδιασα λιγο

Αυτα οσον αφορα την εναρξη της συζητησης.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Με κουράσατε να διαβάζω και δεν θα απαντήσω γιατί όλοι έχετε δίκιο από την πλευρά σας και εγώ που την έχω φάει στη μάπα τόσα χρόνια, όσο τη σιχαίνομαι τόσο μου αρέσει και με βροχή και νύχτα και με 150+ αλλά δεν είναι ο χειρότερος δρόμος, υπάρχουν και πιο χάλια…..

Να προσέχετε πάντως και όχι μόνο στο Πάτρα Αθήνα.
    Καλές βόλτες
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 200 ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 200 ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ειπαμε αλλα οχι και ετσι.
    θελεις 1 με1½ ωρα παραπανω. με τους ιδιους ρυθμους
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    Ωπα?
    Για να το δω στο χαρτη!!

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΕΙΝΑΙ 60ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.220 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 280 ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΥΤΕ ΦΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ(ΦΩΚΙΔΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    kat'arxhn na zhtisw sygnwmh gia ta greeklish pou grafw alla kanena mou pc den dia8etei GR
    Sthn synexeia 8a h8ela na pros8esw se olh sas thn synomilia mia mikrh paren8esh an mou epitrepete ..
    Ton sygekrimeno dromo ligo - poly ton exoume "kanei" oloi, (proswpika apo ta 8 mou xronia para8eriza sto diminio mexri kai ta 15 kai meta voltes pros ta ekei..). Ton ezhsa kai zoume toulaxiston mia fora ton xrono kai exoume dei h viwsei pampola peristatika (oxi mono ekei vevea alla kai se alla odika diktia). Afto pou proswpika exw symperanei einai oti PANTOU xreiazete synesh kai aftosygratish sthn odigish.. Den paizoun rolo ta aloga pou exeis kai h telikh. To diko mou grafei 299 otan paei pros to tsita kai to prohgoumeno mou mhxanaki ta 278. Den ta egrapsa sto sygekrimeno aksona logo an 8elete fovou. Nai ton fovaame kai egw. Ton prospernaw omws kai egw syxna mias kai anevenw aitoloakarnania. Anagkaio kako. Den ton 8eorw toso asfalh. Pistevw oti se pola tou shmeia einai epikyndinos. Mou exoun petaxtei zwa (2poda/4poda ).
    Xreiazete pantou (pistevw) prosoxh !!

Na eiste Oloi kala

(sorry kai pali gia ta pola Greeklish kai to megalo Post)

Thnks
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    όσο και καλό να είναι το οδόστρωμα (που δεν είναι)....είναι τίγκα χάλια λέμε όλες οι εθνικές της Ελλάδας.........γιατί πολύ απλά οδηγούν σε αυτές Ελληνάρες....................ώρε τσαπρρρρρρρρρ!!!!!!

τίποτε άλλο νομίζω δεν χρειάζεται να ειπωθεί.....
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Πηγαινω 25 χρονια οδηγοντας, κι αλλα 15 πιο πριν σαν επιβατης αυτην την διαδρομη, καθ' οδον για Αγρινιο ή Λευκαδα αργοτερα.

Την εκανα τουλαχιστον 10 με 15 φορες τον χρονο.
    Εχουν δει πολλα τα ματακια μου ...
    Οπως, "τον Χριστο φανταρο", "τον Νονο μου γαϊδαρο", κ.α.

Τα τελευταια 5-6 χρονια προτιμω να πηγαινω την διαδρομη απο Αραχωβα - Ναυπακτο που ειναι 60χλμ μεγαλυτερη και καμμια ωρα αργοτερη, αλλα σου διναι την αισθηση οτι πας βολτα.

Τον δρομο αυτον τον εχω κανει με ΟΛΕΣ τις συνθηκες και παντα με μεγαλες ταχυτητες.

Το οτι γραφω ακομα, ειναι γιατι πολλες φορες "ειχα Αγιο".
    Οχι απο λαθη δικα μου ...
    Δεν θα ντρεπομουνα να το πω!

Οτι και να λεμε ειναι "καρμανιολα".
    Κι επειδη τον "βλεπουμε" σαν Εθνικη, αναπτυσουμε ΟΛΟΙ ταχυτητες και τον κανει ακομα πιο επικινδυνο!!!

Απο πανω λοιπον με αργοπορεια μιας ωρας, αλλα απολαμβανοντας την φυση ...
    Εκτος αν βιαζεσαι ...
    Εκει, βαζεις το κεφαλι σου στο ξυλο και παρακαλας να "κολησει" το μαχαιρι ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εθνικη βραδυ με αερα και βροχη
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2006, 20:31
  2. ΕΟ Κορίνθου-Πατρών
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 13:15