ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΙΝΙΚΟ. ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΡΘΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ....... :![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΙΝΙΚΟ. ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΡΘΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ....... :![]()
Kαλά να πάθεις...........![]()
Και καλώς μας ήρθες.....![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
hello mr gogo kαλως ειλθες.......
δηλαδή τώρα τι κατάλαβες?
ρε φίλε ξέρεις που έμπλεξες?
άντε να δούμε.... σαν πολλές δεν γίναμε?
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Καλώς σας εβρίκαμε![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Βάλετε μωρέ στο κοπέλι μια τσικουδιά!
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Περιεργα γουστα εχεις αλλα περι ορεξεως...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GOGOS POWER
Καλως ηρθες
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Καλώς τον Γιώργο.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλως ηρθες !!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλώς ήρθες!![]()
γουελ καμ!![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Καλως ηρθες συνονοματε!
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?