Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Εμφιαλωμένο νερό.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Εμφιαλωμένο νερό.

Μού ήρθε με mail κι επειδή έρχεται καλοκαιράκι....

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Πολλοί από εμάς δε γνωρίζουμε ότι η επαναχρησιμοποίηση πλαστικού μπουκαλιού είναι αιτία δηλητηρίασης.
    Από άγνοια, σίγουρα, χρησιμοποιούμε συνεχώς το ίδιο πλαστικό μπουκάλι, είτε στο αυτοκίνητο, είτε στη δουλειά μας. Αυτό δεν ενδείκνυται καθόλου.
    Μας προειδοποιεί το γεγονός του θανάτου ενός 12χρονου κοριτσιού από το Ντουμπάι, το οποίο κορίτσι, χρησιμοποιούσε καθημερινά πηγαίνοντας στο σχολείο το ίδιο μπουκάλι για 16 μήνες.
    Με δυο λόγια το πλαστικό (πολυαιθυλένιο τερερφθαλάτη ή PET) εμπεριέχει εν δυνάμει καρκινογόνα στοιχεία (διθυλοδροξυλαμίνη ή DEHA). Τα πλαστικά μπουκάλια είναι ασφαλή μόνο για μία χρήση. Αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο, το διάστημα δεν πρέπει να ξεπεράσει τη μια βδομάδα, δεδομένου ότι δε θα το αφήσουμε σε μέρος με υψηλή θερμοκρασία.
    Επαναλαμβανόμενο πλύσιμο ή ξέπλυμα του μπουκαλιού μπορεί να δημιουργήσει αλλοίωση της χημικής σύνθεσης του πλαστικού και τα καρκινογόνα στοιχεία να διαρρεύσουν στο νερό, το οποίο θα πιούμε.
    Συνεπώς, ενδείκνυται να χρησιμοποιούμε μπουκάλια, τα οποία είναι κατασκευασμένα για πολλές χρήσεις, π.χ. γυάλινα.
    Παρακαλούμε να διαβιβάσετε αυτή την πληροφορία και σε άλλους.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ : Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
    ΔΕΠΑ Α.Ε.
    Τμήμα Υγιεινής & Ασφάλειας
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ενα λεπτακι να παρω τηλ στο υπουργειο εθνικης αμυνης να του πω να αλλαξουν τα παγουρια που εχουν στον στρατο με γυαλινα.......

και ελεγα γιατι μυριζουν κατουριλα,που να φανταστω οτι ηταν η αλλιωση του πλαστικου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Εμφιαλωμένο νερό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μπράβο ρε Βαγγέλη δεν το ήξερα
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    συγχωρηστε με (βαγγελη φυσικα και δε πηγαινει προς εσενα αυτο) αλλα δεν αντεχω τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυτά που έγραψε ο Βαγγέλης για τα PET, ισχύουν. Μου το επιβεβαίωσε φίλος ο οποίος δουλεύει σε εταιρία που φτιάχνει τέτοιου είδους πλαστικά. Μας το έχει πει εδώ & πολύ καιρό.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εχω κανα χρονο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι στο ψυγειο μου για κρυο νερο :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    εχω κανα χρονο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι στο ψυγειο μου για κρυο νερο :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
    το πρωτο κακο σκυλι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    το πρωτο κακο σκυλι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ενα λεπτακι να παρω τηλ στο υπουργειο εθνικης αμυνης να του πω να αλλαξουν τα παγουρια που εχουν στον στρατο με γυαλινα.......

και ελεγα γιατι μυριζουν κατουριλα,που να φανταστω οτι ηταν η αλλιωση του πλαστικου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εμεις ειχαμε αλουμινενια και βαζαμε και χαπια μεσα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αυτά που έγραψε ο Βαγγέλης για τα PET, ισχύουν. Μου το επιβεβαίωσε φίλος ο οποίος δουλεύει σε εταιρία που φτιάχνει τέτοιου είδους πλαστικά. Μας το έχει πει εδώ & πολύ καιρό.

ναι ρε μιχαλη...ωραια...και τωρα βρηκαμε την κυρια αιτια θανατων ξαφνικα.

μη τρωτε αγελαδες ειναι ψυχασθενεις (τρελες),μη τρωτε κοτοπουλα ειναι αδιαθετα (γριπη),μη καπνιζετε (θα παθετε καρκινο),μη πινεται απο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι (παλι θα παθετε καρκινο),μη καβαλατε μηχανες (θα φατε τα μουτρα σας),μη (το aids ειναι παντου),μη καταναλωνετε νερο (κινδυνος λειψιδριας),μη μετακινειτε τα οχηματα σας(τελειωνουν τα αποθεματα πετρελαιου,ποσα χρονια αραγε?????)

αι παρατηστε μας ρε με τις μπουρδες σας.αρνουμαι να μπω σε γυαλα!!!αρνουμαι να πιστεψω κατι το οποιο βγηκε παραεξω ξαφνικα (πλαστικα μπουκαλια υπαρχουν εδω και 20 χρονια) και εκνευριζομαι να μου προβαλεται σαν αποδειξη και ενα κοριτσακι απο το ντουμπαι !!!!

η αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν θελουμε να καταναλωθει νερο,αρα παρτε εμφιαλωμενο και για να εχουν κερδος οι εταιριες, παρτε περισσοτερα μπουκαλια και επισης με λιγη οικολογικη συνειδηση θα δουλευε και η ανακυκλωση.

λοιπον ο χαμπος δεν επαθε τπτ,η μανα μου δεν επαθε τπτ,ο πατερας μου δεν επαθε τπτ,εγω δεν εχω παθει τπτ και ενα σωρο ακομη κοσμος...προβλημα του καθενος ειναι να πιστευει οτι θελει και να πρατει αναλογα.εγω δεν πιστευω σε μπουρδες.το δηλωσα,τελειωσα απο το θρεντ.δεν εχω ορεξη να αντιπαρατεθω με κανεναν.απλα ειπα τη γνωμη μου και η γνωμη μου ειναι οτι ακουω και διαβαζω πολλες μπουρδες τελευταια.

αντιο και γεια σας !!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

HOAX
    http://www.hoax-slayer.com/plastic-bottles-cancer.html

Βασικά να προσέχουμε τις ημερομηνίες λήξης, δεν αφορούν το περιεχόμενο τόσο, (στα πλαστικά μπουκάλια και στα αλουμινίου) αλλά στην προστασία που έχουν ανάμεσα στο περιεχόμενο και στην συσκευασία.

Υπάρχει ένα λεπτό φιλμ-μεμβράνη που προστατεύει το νερό ή το αναψυκτικό απο την άμεση επαφή με το πλαστικό ή αλουμινένιο δοχείο, αυτή η μεμβράνη χαλάει με το χρόνο και η άμεση επαφή αλλοιώνει το υγρό.

Βέβαια η παραμονή τους στον ήλιο επιταχύνει την διαδικασία, αλλά αν δείτε σε εργοστάσια συσκευασίας και σε αποθήκες εμπόρων τα κιβώτια με τα νερά και τα αναψυκτικά κάθονται εκτεθειμένα στον ήλιο και στην ζέστη για πολλές εβδομάδες, ειδικά τα νερά για μήνες ολόκληρους μερικές φορές.

Δεν θα πάθουμε καρκίνο, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να έχουμε το ίδο μπουκάλι για πολλούς μήνες

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μη τρωτε αγελαδες ειναι ψυχασθενεις (τρελες),μη τρωτε κοτοπουλα ειναι αδιαθετα (γριπη),μη καπνιζετε (θα παθετε καρκινο),μη πινεται απο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι (παλι θα παθετε καρκινο),μη καβαλατε μηχανες (θα φατε τα μουτρα σας),μη (το aids ειναι παντου),μη καταναλωνετε νερο (κινδυνος λειψιδριας),μη μετακινειτε τα οχηματα σας(τελειωνουν τα αποθεματα πετρελαιου,ποσα χρονια αραγε?????)

αι παρατηστε μας ρε με τις μπουρδες σας.αρνουμαι να μπω σε γυαλα!!!αρνουμαι να πιστεψω κατι το οποιο βγηκε παραεξω ξαφνικα (πλαστικα μπουκαλια υπαρχουν εδω και 20 χρονια) και εκνευριζομαι να μου προβαλεται σαν αποδειξη και ενα κοριτσακι απο το ντουμπαι !!!!

η αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν θελουμε να καταναλωθει νερο,αρα παρτε εμφιαλωμενο και για να εχουν κερδος οι εταιριες, παρτε περισσοτερα μπουκαλια και επισης με λιγη οικολογικη συνειδηση θα δουλευε και η ανακυκλωση.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα ακριβύνει και θα βάζουμε νερό στο Τέλος
    από javrar6 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 10:59
  2. φάλαινα και θαλασσινό νερό
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2006, 08:50
  3. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ
    από toyota στο forum Off topic