Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Εμφιαλωμένο νερό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μολις μου ηρθε μειλ απο το υπουργειο Τρομολαγνειας και Παραπληροφορησης.

"Μην γραφετε μακρασκελη κειμενα στο νετ.Τα γραμματα στα κουμπια των πληκτρολογιων τυπωνονται με μελανι το οποιο μετα απο εκτεταμενη πληκτρολογηση απορροφαται απο τα δαχτυλα των χεριων και εχει αποδειχτει ιδιαιτερα τοξικο για τον ανθρωπο.Μην πληκτρολογειτε. Καλυτερα καντε quote. "

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Και ως γνωστον τα πληκτρολογια ειναι 150 φορες πιο βρωμικα απο καπακια τουαλετας

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και ως γνωστον τα πληκτρολογια ειναι 150 φορες πιο βρωμικα απο καπακια τουαλετας
    Η έρευνα έγινε στην Αγγλία, no more comments
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αυτη η εκπομπη στον ΣΚΑΙ με τα <<βρωμικα>> σπιτια λες να μην ειναι στημενη?

:rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι περίπου όπως τα αναφέρει ο Βαγγέλης..
    πολύ δε περισσότερο αν σκεφτείτε πόσες μέρες μένουν συσκευασμένα σε παλέτες έξω στον ήλιο και την ζέστη και μάλιστα τυλιγμένα με το χοντρό αυτό νάυλον που κάνει εντονότερο το φαινόμενο του μεγεθυντικού φακού..

εγώ πάντως παίρνω εμφιαλωμένο σε γυάλινα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αυτη η εκπομπη στον ΣΚΑΙ με τα <<βρωμικα>> σπιτια λες να μην ειναι στημενη?

:rotflmao:
    γιατί;

θεωρείς ότι είναι υπερβολικά όλα αυτά;
    άμα είσαι της λογικής πχ τα πλακάκια της κουζίνας δεν τα χρειαζόμαστε (δεν ακουμπάμε κάτι πάνω τους) και άρα δεν χρειάζεται να τα καθαρίζουμε (και αυτή είναι αληθινή ατάκα που άκουσα από άγγλο ηλικίας 19) δεν θέλει πολύ
    λίγο το ένα δε χρειάζεται
    λίγο το άλλο βαριέμαι
    λίγο το τρίτο το ξέχασα

μαζεύονται και να μια κουζίνα πραγματικό αχούρι
    ε άμα αρχίσεις από την κουζίνα πας και στα άλλα

μετά λες πχ μα πώς χάλασε ο φούρνος; ε μα τον καθάρισες ποτέ τι να σου κάνει κι ο φούρνος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε μιχαλη...ωραια...και τωρα βρηκαμε την κυρια αιτια θανατων ξαφνικα.

μη τρωτε αγελαδες ειναι ψυχασθενεις (τρελες),μη τρωτε κοτοπουλα ειναι αδιαθετα (γριπη),μη καπνιζετε (θα παθετε καρκινο),μη πινεται απο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι (παλι θα παθετε καρκινο),μη καβαλατε μηχανες (θα φατε τα μουτρα σας),μη (το aids ειναι παντου),μη καταναλωνετε νερο (κινδυνος λειψιδριας),μη μετακινειτε τα οχηματα σας(τελειωνουν τα αποθεματα πετρελαιου,ποσα χρονια αραγε?????)

αι παρατηστε μας ρε με τις μπουρδες σας.αρνουμαι να μπω σε γυαλα!!!αρνουμαι να πιστεψω κατι το οποιο βγηκε παραεξω ξαφνικα (πλαστικα μπουκαλια υπαρχουν εδω και 20 χρονια) και εκνευριζομαι να μου προβαλεται σαν αποδειξη και ενα κοριτσακι απο το ντουμπαι !!!!

η αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν θελουμε να καταναλωθει νερο,αρα παρτε εμφιαλωμενο και για να εχουν κερδος οι εταιριες, παρτε περισσοτερα μπουκαλια και επισης με λιγη οικολογικη συνειδηση θα δουλευε και η ανακυκλωση.

λοιπον ο χαμπος δεν επαθε τπτ,η μανα μου δεν επαθε τπτ,ο πατερας μου δεν επαθε τπτ,εγω δεν εχω παθει τπτ και ενα σωρο ακομη κοσμος...προβλημα του καθενος ειναι να πιστευει οτι θελει και να πρατει αναλογα.εγω δεν πιστευω σε μπουρδες.το δηλωσα,τελειωσα απο το θρεντ.δεν εχω ορεξη να αντιπαρατεθω με κανεναν.απλα ειπα τη γνωμη μου και η γνωμη μου ειναι οτι ακουω και διαβαζω πολλες μπουρδες τελευταια.

αντιο και γεια σας !!!!!

Γιώργο δεν αντιλέγω ως προς τη τρομολαγνεία που γενικά επικρατεί ούτε αναφέρθηκα σε θάνατο. Απλά ο περισσότερος κόσμος έχει στο μυαλό του ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε (τις φιάλες PET) όσες φορές θέλουμε ενώ είναι κατασκευασμένες για μια χρήση. Επίσης ο φίλος αυτός μας έλεγε & μας εξήγησε επιστημονικά (πράγμα που εγώ δε μπορώ τώρα να κάνω) ότι αυτές οι συσκευασίες δεν ανακυκλώνονται ουσιαστικά. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει τρόπος.
    Δεν αντιπαρατείθεμαι μαζί σου. απλά αναφέρω τα παραπάνω. & εγώ τα χρησιμοποιώ άπειρες φορές, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ίσως κάποια στιγμή συμβεί κάτι, & δεν εννοώ θάνατο, αλλά μια δηλητηρίαση ή κάτι αντίστοιχο.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    δεν θες να ξερεις τι εχει μεσα το δικο μου :hypnotize

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    ......

Βασικά να προσέχουμε τις ημερομηνίες λήξης, δεν αφορούν το περιεχόμενο τόσο, (στα πλαστικά μπουκάλια και στα αλουμινίου) αλλά στην προστασία που έχουν ανάμεσα στο περιεχόμενο και στην συσκευασία.

Υπάρχει ένα λεπτό φιλμ-μεμβράνη που προστατεύει το νερό ή το αναψυκτικό απο την άμεση επαφή με το πλαστικό ή αλουμινένιο δοχείο, αυτή η μεμβράνη χαλάει με το χρόνο και η άμεση επαφή αλλοιώνει το υγρό.
    ........

η μεμβρανη ειναι στο αλουμινιο

τα PET δεν εχουν αλλα και να ειχαν με την θερμοκρασια που τρωνε για να "μεγαλωσουν" δεν θα εμενε τιποτα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος
    Διαβάζοντας το αρχικό κείμενο, το πίστεψα! Φαίνεται αληθινό, χρησιμοποιεί επιστημονική ορολογία, την οποία διαβάζοντάς τη, λες: "που να ψάχνω τώρα τι είναι το πολυαιθυλένιο, η τερερφθαλάτη ή PET, η διθυλοδροξυλαμίνη και το τετραπροπαμεθυλγκαβλοφθοριουροβουτανολικό οξύ;" Διαβάζεις στην υπογραφή και ένα "τμήμα υγιεινής του Πανεπιστημίου N.U.F.P.B. (national university for plastic bottles)" και λες: για να τα λένε αυτοί, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Κι όμως είναι πανεύκολο για τον κάθε σκυλά, να γράψει ένα τέτοιο κείμενο, το οποίο δεν ακούγεται καθόλου παράλογο, αν και σε περίπτωση που ίσχυε, θα υπήρχαν πολύ περισσότερες ενδείξεις, από το κοριτσάκι στο Ντουμπάι και το γατάκι στην Καμπούλ, το οποίο αν δεν έπινε το γάλα του επί 14 χρόνια στο ίδιο πλαστικό μπουκάλι, δε θα είχαν μειωθεί τα αντανακλαστικά του τόσο, ώστε να μην προλάβει να απομακρυνθεί και να αποφύγει τη βόμβα με απεμπλουτισμένο ουράνιο που το χτύπησε κατακέφαλα. Μετά όταν διάβασα τα links που παρέθεσαν άλλοι χρήστες, η αρχική άποψη που σχημάτισα, καταρρίφθηκε. Το βέβαιο είναι πως κανείς, δε μπορεί να είναι σίγουρος, για τίποτα! Για ένα τέτοιο θέμα, ακόμη και ένας επιστήμονας θα μπορούσε να εξαπατηθεί. Πρέπει να γίνει έρευνα πανεπιστημιακού επιπέδου για να βγει ασφαλές συμπέρασμα.

έχουν βγεί, φίλε δαμιανέ.
    Δυστυχώς...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ... δαμιανέ.

Εμένα λες;

πέτρο, το νικ σου δεν είναι βανδαμιανος? (βανδιεμεν)

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    εχω κανα χρονο το ιδιο πλαστικο μπουκαλι στο ψυγειο μου για κρυο νερο :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

μη φοβασε εσυ ρε μπαμπινο, στο ψυγειο συντιρειτε το μπουκαλι... (αρκει να μπαινεις στο ψυγειο να πινεις νερο) χι χι χι και :rotflmao: :rotflmao:
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Ξέρετε και πόσα σπίτια χρησιμοποιούν τα πλαστικά των 1,5 και 2 λίτρων από τα αναψυκτικά για παγωμένο νερό? Και πόσα από αυτά τα μπουκάλια χρησιμοποιούνται ακόμα και μετά από 5 και 10 χρόνια (σε εξοχικά, χωριά, κοκ)? Πόσοι έπαθαν κάτι? Τώρα αν υπάρχει και μία πιθανότητα 0,0001%, ΟΚ παίρνουμε τα ρίσκα μας!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα ακριβύνει και θα βάζουμε νερό στο Τέλος
    από javrar6 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 10:59
  2. φάλαινα και θαλασσινό νερό
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2006, 08:50
  3. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ
    από toyota στο forum Off topic