Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
edit: ευτυχώς η δικιά μου δεν έχει H.I.S.S. !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
edit: ευτυχώς η δικιά μου δεν έχει H.I.S.S. !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i fisa vriskete (sto 929 mou) kato apo to ntepozito,kai sindeo apla ta korkodeilakia stin mpataria,kai ta conectorakia teriazoun mia xara stin fisa tis honda.
apla ena kalodio einai me mia antistasi se seira (1kohm an thimame,den pezei megalo rolo)sto + .
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Νικο, αν δεν κωδικοποιηθει εκεινη την στιγμη ακυρωνεται. Και η τεχνικες οδηγιες απ'την Honda της HISS το λενε και μολις εκλεισα το τηλεφωνο με τον τεχνικο διευθυντη της Honda που και παλι απλος το επιβεβαιωσε.
Over and out..![]()
![]()
Ναι έχεις δίκιο....![]()
Κύριοι, αγνοήστε, σχεδόν, όλα όσα είπα.
Υ.Γ. Ο Γιάννης ή ο Μαρίνος ήταν στο τηλ;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Περσιδης..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι έχεις δίκιο....![]()
Κύριοι, αγνοήστε, σχεδόν, όλα όσα είπα.
Υ.Γ. Ο Γιάννης ή ο Μαρίνος ήταν στο τηλ;![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Εγώ αν ήμουν mod στο παρόν sub forum, θα το είχα....![]()
You BETA believe...
Γιατι ρε, εγω που δεν ειμαι "on a honda" δεν ειμαι "nice guy"?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τέλος καλό, όλα καλά. Μα είπα κι εγώ, τέτοια λολάγρα η Hondaρα ;
Δεν μπορώ, θα την ξαναβάλω τη φωτό![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Ε πως, κι αυτοί που μας τα φροντίζουνε το ίδιο καλοί είναι :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Γιατι ρε, εγω που δεν ειμαι "on a honda" δεν ειμαι "nice guy"?![]()
![]()
![]()
![]()
Το'σωσες..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε πως, κι αυτοί που μας τα φροντίζουνε το ίδιο καλοί είναι :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ'τον εδώ γενικό ποιος θα μας σώσει μετά από τόσο μπούρου μπούρου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Το'σωσες..![]()
![]()
![]()
Ααα.. εγω δεν ξερει τιποτα, περαστικος ημουνα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απ'τον εδώ γενικό ποιος θα μας σώσει μετά από τόσο μπούρου μπούρου...![]()
![]()
![]()
Να'στε καλα ρε παιδια, αλλα επικοινωνησα σημερα με Σαρακακη και μου ειπανε τα ιδια, δλδ οτι το χαμενο κλειδι μετα τον προγραμματισμο θα ισχυει. ποιος σαλονικιος θα μπορεσει να με στειλει σε ενα σωστο μαγαζακι να κανω σωστα την δουλεια μου γιατι αν περιμενω απο αντιπροσωπους......:ZZZ:
Που ακριβως πηρες τηλ? Νουμερο?![]()