Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 146

Θέμα: 2ος Αγώνας Π.Π. Enduro - Γρεβενά 3-4 Μαίου 2008 - Συζήτηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
    και τέλος ο Doc την ώρα που αλλάζει φίλτρο πριν βάλει το μηχανάκι στο park ferme.
    To μαλλί του Ντοκ άσπρισε από τα καπέλα ή το έβαψε;
    Enduro Republic, Prime Minister

Επίτηδες το έκανε για να φαίνεται 10 χρόνια νεότερος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πόσο δηλαδή.... 25??????????????????
    Enduro Republic, Prime Minister

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
    Πόσο δηλαδή.... 25??????????????????
    Μην είσαι υπερβολικός....
    28

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Λοιπόν.....

Ο Πάρις μάλλον έχει πρόβλημα σε σύνδεσμο στο πόδι (σήμερα θα πάει για μαγνητική).
    Διαδρομή υπέροχη, ωράρια απίστευτα - επρόκειτο για (κοντά) 9ωρο scramble.

Σημαντικές παραλείψεις στην οργάνωση - το μηχανάκι του Μανωλίδη πήρε φωτιά στον ανεφοδιασμό και δεν υπήξχε πυροσβεστήρας, οι ειδικές ήταν αφύλακτες και κανείς δεν διόρθωνε τις κορδέλλες που έφευγαν (βλέπε ΑΤΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡ. ειδική 3), έδρα του αγώνα ήταν το χωριό Ζιάκα 25 χλμ από τα Γρεβενά, το οποίο δεν είχε την υποδομή να στηρίξει τον αγώνα.

Τέλος υπήρξαν αρκετά λεκτικά επεισόδια μεταξύ γνωστών ανθρώπων του χώρου.
    Αρκετοί αναβάτες προτίμησαν να μη συμμετάσχουν την 2η μέρα (όπου οι γύροι έγιναν 2 για όλους ΚΑΙ δόθηκαν πιο λάσκα χρόνοι στις απλές).

Τα παραπάνω από αξιόπιστη πηγή (παλαιός αγωνιζόμενος) με την όποια επιφύλαξη αφού δεν ήμουν παρών.

You BETA believe...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ουτε εγω ημουν παρων αλλα δεστε το μυνημα που μου ηρθε σημερα για την ξεφτιλα της μοτοσυκλετας που καηκε.

''Ειμαι πολυ περηφανος που στειλαμε το πνευμα της φλογας απο τα Γρεβενα στο πεκινο με χουσαμπερκ 450 και λαμπαδιοδρομο τον φιλο μας Μ______ πρωην αναβατη και νην ζογκλερ.Χορηγος επικοινωνιας Σ_____ς.''

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Σημαντικές παραλείψεις στην οργάνωση - το μηχανάκι του Μανωλίδη πήρε φωτιά στον ανεφοδιασμό και δεν υπήξχε πυροσβεστήρας, οι ειδικές ήταν αφύλακτες και κανείς δεν διόρθωνε τις κορδέλλες που έφευγαν (βλέπε ΑΤΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡ. ειδική 3), έδρα του αγώνα ήταν το χωριό Ζιάκα 25 χλμ από τα Γρεβενά, το οποίο δεν είχε την υποδομή να στηρίξει τον αγώνα.
    Αυτό ισχύει το άκουσα και εγώ. Μηχανάκι καμμένο δεν είδα. όσο για τις κορδέλες τουλάχιστον σε κάποιο σημείο που ήμουν εγώ τρέξαν θεατές και τις δέσανε, ενώ άνθρωπο από την διοργάνωση δεν είδα, μόνο ένα παιδί που είχε ένα γνωστό που έτρεχε και σηκώθηκε και πήγε στην αφετηρία για να βρει καινούρια κορδέλα να δέσει. όσο για το χωριό, το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα χωριό λίγων κατοίκων. Δεν ξέρω αν γνώριζαν ότι γινόταν αγώνας λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα. Ο μόνος που σίγουρα το γνώριζε ήταν ο καφετζής του χωριού, ο οποίος πρώτη φορά είδε τόσο κόσμο άγνωστο να περνάει από το μαγαζί του. :rotflmao: :rotflmao:

Τέλος υπήρξαν αρκετά λεκτικά επεισόδια μεταξύ γνωστών ανθρώπων του χώρου.
    Πριν τον τερματισμό. Αφού να σκεφτείς μετρούσαμε ώρα μέχρι να αρχίσει το μποξ. Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν όταν τερμάτισαν οι πρώτοι αγωνιζόμενοι.

Μηχανάκι καμμένο δεν είδα
    το μηχανάκι του Μανωλίδη πήρε φωτιά στον ανεφοδιασμό και δεν υπήξχε πυροσβεστήρας
    Όπως βλέπεις, γράφω ότι πήρε φωτιά, όχι ότι κάηκε.

Απ'όσο γνωρίζω, το έσβησαν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Eαν μεσα στο σπιτι της AMOTOE συμβαινουν τετοια πραγματα,

(τις συμετοχες δεν τις μαθαμε ποτε, και τα αποτελεσματα μαλον στον doc το χρωσταμε)

εμεις που τρεχουμε ATTIKA πρεπει να κανουμε τουμπες,,,,,,,

και ολα αυτα λιγο πριν το SD

ΑΛΕΛΟΥΙΑ

Πάλι καλά που πρόλαβαν να αντιδράσουν να λες.

καλησπέρα σε όλο το forum.....

μόλις επέστρεψα από Γρεβενά όπου τελικά έτρεξα μόνο την Κυριακή......

εντυπώσεις:

1. η καλύτερη απλή διαδρομή που έχει μπεί ποτέ σε αγώνα πανελληνίου!!!!!!!εκπληκτικά μονοπάτια μέσα σε δάσος από βελανιδιές, ρυάκια, ποταμάκια και ποταμάρες, 3 τοξοτά γεφύρια, περάσματα πάνω από βράχια........
    2. από τις καλύτερες ειδικές που έχουν μπεί ποτέ σε αγώνα πανελληνίου!!!!!!! και οι τρείς εντουράδικες με την 2η να φέρνει σε extreme........απίστευτες.......
    3. εξαιρετική σήμανση και τις 3 ημέρες...............

τώρα όσον αφορά τα διάφορα που ακούστηκαν:

1. ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ: χτύπησε όντως ο Πάρης, έκανε βουτίτσα ο Θερριός το Σαββάτο και ένα δυό άλλοι τους οποίους δεν θυμάμαι, κανένα πρόβλημα την Κυριακή.....ορίστε τι πραγματικά συνέβει: το ποτάμι είχε αρκετό νερό και γι'αυτό η οργάνωση είχει σηματοδοτήσει άψογα κάθε πέρασμα και κάθε πέτρα, αν ακολουθούσες τα σημάδια κανένα πρόβλημα..... στο σημείο όπου έπεσε ο Πάρης ακολουθούσε ο Θερριός, όποίος μόλις είδε ότι το σηματοδοτημένο πέρασμα ήταν "κατειλλημένο" αποφάσισε έτσι απλά να ακολουθήσει ένα άλλο το όποίο όμως ήταν πολύ βαθύ και έτσι έκανε μπλουμ.....η ευθύνη είναι καθαρά του Θερριού.....

σε καμία περίπτωση το ποτάμι δεν ήταν επικίνδυνο....ίσα ίσα θα πρέπει όλοι όσοι αγωνίστηκαν να πούμε ευχαριστώ στην οργάνωση που μας επέτρεψε να ζήσουμε τέτοια εμπειρία.....

2. ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ: το Σαββάτο οι χρόνοι ήταν πολύ σφικτοί, την Κυριακή η οργάνωση έδωσε +2 λεπτά σε 3 ΣΕΧ και +5 στο τελευταίο.... ως εξ τούτου: πολλά καπέλα το σαββάτο, κανένα καπέλο την Κυριακή.........

Γνώμη μου είναι πως οι χρόνοι στο πανελλήνιο θα πρέπει να είναι σφικτοί αλλά όχι υπερβολικοί αφού σε συνδυασμό με την υψηλή δυσκολία και διάρκεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο το πράγμα..... δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πολύ σφικτός και από χρόνους και από δυσκολία και από διάρκεια, με αποτέλεσμα να μπορούν να αναταπεξέλθουν μόνο οι πραγματικά επαγγελματίες οδηγοί........

3. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ: το Σαββάτο δεν υπήρχαν, την Κυριακή υπήρχαν............

απαράδεκτη η έλλειψη αλλά δεν θυμάμαι να είδα ούτε στην Καλαμπάκα........

4. PARK FERME: σε εκπληκτική τοποθεσία μέσα στο δάσος αλλά δυστυχώς 25χλμ από τα Γρεβενά..... (εμένα πάντως δεν με ενόχλησε καθόλου, ίσα ίσα μου άρεσε.....)

5. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ: άν πήγαινες από άσφαλτο οι ειδικές απείχαν αρκετά η μια από την άλλη (βέβαια αυτό είναι κακό μόνο αν είσαι θεατής!!!!) αλλά υπήρχαν αρκετοί χωματόδρομοι (ας είναι καλά οι χάρτες της ΑΝΑΒΑΣΗΣ και το ΜΙΟ μου) που μείωναν κατά τα πολύ τα χλμ........

6. ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ: το Σαββάτο δεν υπήρχε ψυχή στις ειδικές, αλλά την Κυριακή βελτιώθηκε η κατάσταση.....

γενικά πάντως είδα πολύ λίγες κομμένες κορδέλες και αυτό είναι προς τιμήν όλων των αγωνιζομένων........

Τέλος όσον αφορά τις γκρίνιες, προστριβές, εντάσεις και τσαμπουκάδες του Σαββάτου (γιατί την Κυριακή δεν είπε κανένας κουβέντα, αφού αντικειμενικά ήταν από τους καλύτερους αγώνες ever.......) προκλήθηκαν κατά την γνώμη μου από κάποιους κακομοίρηδες "γρήγορους" που πρώτη φορά έφαγαν ΠΟΛΥ καπέλο ή "πνίγηκαν"και κάπου έπρεπε να τα ρίξουν.... έτσι βρήκαν προσχήματα ως δικαιολογίες το απομακρυσμένο PARK FERME, την μεγάλη απόσταση μεταξύ των ειδικών, την ώρα ενημέρωσης του σαββάτου (11.00μμ), το ότι οι χρόνοι εκκίνησης δόθηκαν το σαββάτο το πρωί κτλ....

για να μην παρεξηγηθώ: όντως υπήρχαν σοβαρά λάθη (έλλειψη πυροσβεστήρων,κριτών και ίσως των σφικτών χρόνων, τα οποία η οργάνωση διόρθωσε την Κυριακή και μπράβο της) αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν την ένταση και τον εκνευρισμό....

αυτά........

Ισίδωρος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Μαλλον για το δικο μου μυνημα λεει ο φιλος που ειπα οτι καηκε.

Το δικο μου ποιος το εσβησε??????

Παντως τωρα που διαβαζω μεσω τηλεφωνου στον Πολ Νικολαου αυτα που λεει ο Ισιδωρος ......................επαψα να τον ακουω γιατι μαλλον μασουλησε το τηλεφωνο απ'αυτα που ακουσε.

Kάποιος να διορθώσει τον τίτλο του θρέντ,

άκου Γραβενά.

Μετά να ξυρίσει το ποστάκι μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Kάποιος να διορθώσει τον τίτλο του θρέντ,

άκου Γραβενά.

Μετά να ξυρίσει το ποστάκι μου.
    κοίτα κάτι ξυνοί που επέστρεψαΝ βραδυάτικα....

You BETA believe...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2013, 21:08
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2012, 09:58
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 12:16
  4. 2ος αγώνας Attika Enduro Cup 07
    από dirtbird στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 158