Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 146

Θέμα: 2ος Αγώνας Π.Π. Enduro - Γρεβενά 3-4 Μαίου 2008 - Συζήτηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μαλλον για το δικο μου μυνημα λεει ο φιλος που ειπα οτι καηκε.

Το δικο μου ποιος το εσβησε??????

Φυσικά εγώ (who else?) και στο επανέφερα.....

για κάποιο περίεργο -εγωκεντρικό- λόγο, νόμιζα ότι εννοούσες εμένα.... :o :o

You BETA believe...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από itsikis
    με αποτέλεσμα να μπορούν να αναταπεξέλθουν μόνο οι πραγματικά επαγγελματίες οδηγοί........

Έχουμε και επαγγελματίες οδηγούς στην Ελλάδα ?

Εκτός και αν εννοείς τους 7-8 που τους πληρώνουν την συμμετοχή και τους δίνουν μηχανή - τεχνική υποστήριξη.

Αφού θέλουν να κάνουν αγώνες πετώντας έξω τους χομπίστες (του οποίου του έχει στοιχίσει κανα χιλιαρικάκι το ΣΚ) ας κάνουν αγώνα του χρόνου στα Γρεβενά με 10 συμμετοχές.

Υγ. Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω οτι δεν έχουμε καλούς οδηγούς, λέω οτι δεν έχουμε επαγγελματίες οδηγούς. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν που να ζεί στην Ελλάδα απο την αγωνιστική οδήγηση.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Έχουμε και επαγγελματίες οδηγούς στην Ελλάδα ?

Εκτός και αν εννοείς τους 7-8 που τους πληρώνουν την συμμετοχή και τους δίνουν μηχανή - τεχνική υποστήριξη.

Αφού θέλουν να κάνουν αγώνες πετώντας έξω τους χομπίστες (του οποίου του έχει στοιχίσει κανα χιλιαρικάκι το ΣΚ) ας κάνουν αγώνα του χρόνου στα Γρεβενά με 10 συμμετοχές.

Υγ. Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν λέω οτι δεν έχουμε καλούς οδηγούς, λέω οτι δεν έχουμε επαγγελματίες οδηγούς. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν που να ζεί στην Ελλάδα απο την αγωνιστική οδήγηση.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Φυσικά εγώ (who else?) και στο επανέφερα.....

για κάποιο περίεργο -εγωκεντρικό- λόγο, νόμιζα ότι εννοούσες εμένα.... :o :o
    Φυσικα καταλαβα οτι το εκανες εσυ αλλα για ενα περιεργο - μαζοχιστικο - λογο , ηθελα να το δω γραμμενο απο σενα.

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Παντως τωρα που διαβαζω μεσω τηλεφωνου στον Πολ Νικολαου αυτα που λεει ο Ισιδωρος ......................επαψα να τον ακουω γιατι μαλλον μασουλησε το τηλεφωνο απ'αυτα που ακουσε.

Φιλε μου, για ρωτα τον Πωλ να σου πει, και μετεφερε τα και σε μας, να καταλαβουμε τουλαχιστον τι εγινε πραγματικα, και ποιος επεζησε! Γιατι λιγα σκορπια και αοριστα διαβαζουμε, και η φαντασια μας πλαθει σεναρια. Ο ενας, μονο ακουσα ο αλλος, μου ειπαν, δεν ειδα...Τι στο καλο... μετα απο καθε αγωνα εισαστε λαλιστατοι, τωρα βουβαθηκατε?
    Μαλλον ο φιλος Ισιδωρος που τα ειδε ολα ροδινα, ειχε παει σε αλλο αγωνα, η.....
    Γιατι με 66.5%, εγαταλειψεις τη 1η μερα, και το 58% απο οσους τερματισαν(31 αναβατες), με καπελλα, δειχνει οτι κατι δεν εγινε καλα. Ο Πωλ ειναι εγγυηση.Σωστος και εμπειρος.
    Παντως σε ενα πραμα λεει ο Ισιδωρος αληθεια: Η περιοχη των Γρεβενων εχει απο τις πιο ωραιες εντουρο-διαδρομες στην Ελλαδα.
    www.2cv.gr

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    Και μια που αναφέρθηκε....
    Πίσω από τα αυτοκίνητα βρισκόταν το park ferme.
    Υπό την σκιά του βουνού λοιπόν.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_2178 (375 x 500).jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	129654

Και ένα από τα γεφυράκια, που βρισκόταν υπό κατασκευή??? ή επισκευή???
    Η διαδρομη περνούσε από την άλλη πλευρά, δηλαδή το είχε στα δεξιά της.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_2184 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	129655

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Παντως τωρα που διαβαζω μεσω τηλεφωνου στον Πολ Νικολαου αυτα που λεει ο Ισιδωρος ......................επαψα να τον ακουω γιατι μαλλον μασουλησε το τηλεφωνο απ'αυτα που ακουσε.

Φιλε μου, για ρωτα τον Πωλ να σου πει, και μετεφερε τα και σε μας, να καταλαβουμε τουλαχιστον τι εγινε πραγματικα, και ποιος επεζησε! Γιατι λιγα σκορπια και αοριστα διαβαζουμε, και η φαντασια μας πλαθει σεναρια. Ο ενας, μονο ακουσα ο αλλος, μου ειπαν, δεν ειδα...Τι στο καλο... μετα απο καθε αγωνα εισαστε λαλιστατοι, τωρα βουβαθηκατε?
    Μαλλον ο φιλος Ισιδωρος που τα ειδε ολα ροδινα, ειχε παει σε αλλο αγωνα, η.....
    Γιατι με 66.5%, εγαταλειψεις τη 1η μερα, και το 58% απο οσους τερματισαν(31 αναβατες), με καπελλα, δειχνει οτι κατι δεν εγινε καλα. Ο Πωλ ειναι εγγυηση.Σωστος και εμπειρος.
    Παντως σε ενα πραμα λεει ο Ισιδωρος αληθεια: Η περιοχη των Γρεβενων εχει απο τις πιο ωραιες εντουρο-διαδρομες στην Ελλαδα.
    Επηδει το κομματι ''χωμα'' δεν ειναι απ'της αδυναμιες μου και δεν επιλεγω να μπαινω σε τετοιες συζητησεις, αλλα το σαββατο που εγινε ο ''τσαμπουκας'' με πηρε τηλ. για να μου πει ποσο ειχε τσαντιστει με την ολη φαση.

Τον ψηνω αυριο να κανω την γραμματεα του και να γραψω οτι εζησε και οτι θελει να πει, αν και πολυ φοβαμαι οτι αμα πει αυτα που θελει ,θα φυγει ολο το thread και μεις μαζι.

Στα γρηγορα μου ειπε να ρωτησω, γιατι το σαββατο ειχε 92 συμμετοχες + 10-15 που περιμεναν και το Σαββατο απ'οτι θυμαμαι 50?

Σεβομαι τον χαρακτηρισμο που εκανες γι'αυτον τον ανθρωπο και το ιδιο ακομα νιωθω και εγω (και κατι παραπανω) μεσα σε 1 χρονο μονο που τον ξερω.

Το Σκ θα ειμαστε παρε'ι'τσα 36ωρο, και θα περασουμε απο κεινα τα μερη που εχει απ΄της καλυτερες ασφαλτινες διαδρομες.

Να ειμαστε καλα και καποια στιγμη να μπουνε τελος σ'αυτες της κατεστημενες μαλακιες της Ελληνικης νοοτροποια μπας και καποιοι ανθρωποι παρουν αυτο που τους αξιζει, μιλαω για ολα τα αθληματα στην Ελλαδα. Απλα παντου το ιδιο.

Τερμα η μεταφορα λογου , αν μπορεσει και εχει τον χρονο να τα πει ευχαριστως θα τα μεταφερω αλλιως

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Τον ψηνω αυριο να κανω την γραμματεα του και να γραψω οτι εζησε και οτι θελει να πει, αν και πολυ φοβαμαι οτι αμα πει αυτα που θελει ,θα φυγει ολο το thread και μεις μαζι.

Σεβομαι τον χαρακτηρισμο που εκανες γι'αυτον τον ανθρωπο και το ιδιο ακομα νιωθω και εγω (και κατι παραπανω) μεσα σε 1 χρονο μονο που τον ξερω.

Τερμα η μεταφορα λογου , αν μπορεσει και εχει τον χρονο να τα πει ευχαριστως θα τα μεταφερω αλλιως

Πες του Τακης Γκρετσης. Και οτι θελει να μαθει...
    Νασαι καλα. Ευχαριστω-ουμε εκ των προτερων, για τη ''γραμματειακη" υποστηριξη...!
    www.2cv.gr

Τουλαχιστον σε αυτο το forum ακουγονται και καποια σχολια για τον αγωνα.
    Το σιγουρο ειναι οτι οι 2 αγωνες δεν πηγαν οπως επρεπε.
    και μιλαμε οτι εγιναν μεσα στο σπιτι της ΑΜΟΤΟΕ.
    Ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι η "απαθεια" των πρωτοκλασατων οδηγων, οι οποιοι
    δεν ηρθαν ουτε στην συγκεντρωση για το εντουρο (πλην Χελιωτη)
    Να μη ρωτησω που ειναι ο Σ.Α.Μ.Ε.

και να φανταστητε οτι σχεδιαζουμε με τον Στεφανο να κατεβουμε Χαλκιδα,,,,,,
    εγω παντως θα το ξανασκεφτω.

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

Μπραβο Γιωργο που τοπιασες. Το enduro.gr κατεβασε ακομα και τη διαφημηση, και στα αλλα βασιλευει η σιωπη. Μονο εδω υπαρχει συζυτηση.
    Ευτυχως που υπαρχει και η Ζapmaria!
    www.2cv.gr

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

Έχουμε καλό διαχειριστή
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
    Μην είσαι υπερβολικός....
    28
    Εγώ φταίω ρε!! Που δεν έτρεξα στους Veterans να πάρω κούπα!!! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Εγώ φταίω ρε!! Που δεν έτρεξα στους Veterans να πάρω κούπα!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε για καλό το λέω
    Αφού σαν παιδάκι έγινες και σου το είπα και εκείνη την ώρα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2013, 21:08
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2012, 09:58
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 12:16
  4. 2ος αγώνας Attika Enduro Cup 07
    από dirtbird στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 158
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 08:47