Σελίδα 191 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 91141181186187188189190191192193194195196201 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.851 έως 2.865 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ειπα τελος !

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις λυπαμαι πολυ....

Μηπως θες να μιλησουμε για προεδρους και προπονητες ομαδας που εριχαν φαπες χωρις ελεος σε διαιτητη και απλα τους χαιδεψαν την χωριστρα...????

( Μια και σε βλεπω ζεστο...)
    Δεν πρέπει να λυπάσαι τουλάχιστον όχι εμάς που ΔΕΝ έχουμε καταλάβει τι θες να πεις, αλλά ΜΑΛΛΟΝ να εξηγήσεις τι εννοείς ........... γιατί ΔΕΝ είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε ..... άρα κάτι ΔΕΝ κάνεις καλά ..........

Όσο για το δεύτερο μέρος, αυτό με τις φάπες, παρότι αυτός ο "διαιτητής" τις είχε ΣΑΦΩΣ δουλεμένες .......... σίγουρα είμαι αντίθετος με το τι έγινε, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!

Για την απαλλαγή με βούλευμα π.χ. κουβέντα έτσι ;;;

Σας τα έγραψε και ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Χελάκης ............... ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ;;;
    Για να μην πιάσουμε και Σαλιαρέλη, Κοσκωτά ...........

ΑΣΕ !!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    πως ακριβώς έχασε το παιχνίδι ρε φίλε La_Villa;...

Τα στατιστικά δεν κάνουν λάθη λοιπόν... μόνο εκείνοι που τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν.
    τότε χαίρομαι που σταματας κ ανακαλείς την καραμέλα περι διαιτησιών κλπ κλπ που λέγατε για τα τελευταία χρόνια για τα πρωταθλήματα...στατιστικά γαρ

εκτος αν ερμηνεύεις πάλι τα στατιστικα κατα το δοκούν... κ για παλιότερα έτη δεν ισχύει...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για το θέμα του ΑΡΗ, να υπενθυμίσω οτι οι κερκίδες έμειναν έτσι οχι γιατί δεν έφευγαν οι φίλαθλοι και έκαναν φασαρίες, αλλά επειδή κανείς δεν τους ενημέρωσε επί 20 λεπτά στο οτι πρέπει να βγούν.
    μαλιστα...δεν τους ενημέρωσε κανείς....οπότε 20 λεπτά καθόταν και κοίταγε ο ένας τον άλλον...
    μήπως ερωτεύτηκαν κιόλας απο το πολύ κοίταγμα

ρε μάγε τα πιστεύεις τώρα αυτά που λες???

και ξέρεις ε...θα γινόταν ότι με τους πόντιους κ εμας...θα κατοχυρωνόταν το ματς 3-0 υπερ του Αρη κ φαντάζομαι πάλι δεν θα καταλάβαινες γιατι έγινε αυτό...μιας κ δεν το κατάλαβες με τους πόντιους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Στον αγωνα με τον Αρη δεν εγινε διακοπη του αγωνα....αργησε να αρχισει το δευτερο ημιχρονο....με υπαιτηοτητα 2-3 οπαδων της ΑΕΚ που ειχαν μαζι τους πιστολια/φωτοβολιδες......και εγινε η αποχωρηση με ρυθμους χελωνας για να μην εχουμε παρατραγουδα και προβληματα....

Το CAS δεν εχει βγαλει ακομα αποφαση αν επαιξε σωστα η οχι ο Βαλνερ.....απλα εκδικασε τα ασφαλιστικα μετρα για την μη επικυρωση της βαθμολογιας.....
    ω θεε μου γ@#θηκα στα γέλια με το 1ο...2~3 οπαδοί μάλιστα....δεν το συνεχίζω...όταν καταφέρω να σταματήσω να γελάω μπορεί να απαντήσω

για το CAS...διάβασε μερικές σελίδες πίσω τι έγραψα...και δες αυτό που έβαλε ο μαγος...
    λέει το σκεπτικο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
    1ον) ότι ο βάλνερ έκανε 3 μεταγραφές και απαγορευοτν να παίξει με την 3η ομάδα
    2ον) λεει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα

τώρα αν δεν θέλετε να τα διαβάσετε πάω πάσο....απόφαση δεν έβγαλε αλλά το σκεπτικό που θα κινηθεί το έγραψε...δικαίωμα συμμετοχης λέει σε 3η ομάδα έχει ΜΟΝΟ όταν αλλάζει ήπειρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Διόρθωση !!!
    Το σωστό θα ήταν να γράψεις ...

Δεν μιλήσαμε για επεισόδια.......( ούτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ .... )
    φανταζομαι μιλάς για τους προέδρους σας...σε ποδόσφαιρο κ μπάσκετ

να τα κάνουν οι οπαδοί πάει στο διάολο...να τους δικαιολογήσουμς

ΕΣΥ πως δικαιολογέις στο ότι αυτά τα κάνουν οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ σου...αν εμεις έπρεπε να χασουμε τον αγώνα φανταζεσαι ή γνωρίζεις ποιες έπρεπε να είναι οι συνέπειες οι δικές σας???????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ω θεε μου γ@#θηκα στα γέλια με το 1ο...2~3 οπαδοί μάλιστα....δεν το συνεχίζω...όταν καταφέρω να σταματήσω να γελάω μπορεί να απαντήσω

για το CAS...διάβασε μερικές σελίδες πίσω τι έγραψα...και δες αυτό που έβαλε ο μαγος...
    λέει το σκεπτικο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
    1ον) ότι ο βάλνερ έκανε 3 μεταγραφές και απαγορευοτν να παίξει με την 3η ομάδα
    2ον) λεει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΕΝ είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα

τώρα αν δεν θέλετε να τα διαβάσετε πάω πάσο....απόφαση δεν έβγαλε αλλά το σκεπτικό που θα κινηθεί το έγραψε...δικαίωμα συμμετοχης λέει σε 3η ομάδα έχει ΜΟΝΟ όταν αλλάζει ήπειρο
    αν ξερεις να διαβαζεις......

αυτο.... και

αυτο.... ειναι τα γεγονοτα.....δεν κρυφτηκαμε ποτε.....δεν ειμαστε γαυροι/μελη.....

''Στο 45ο λεπτό στην Θύρα 1 έπεσε η όγδοοη φωτοβολίδα και ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κουκουλάκης, αποφάσισε να διακόψει για λίγα λεπτά τον αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ύστερα από τέσσερα περίπου λεπτά και η Ένωση έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ριβάλντο εκτέλεσε το κόρνερ δίνοντας πάσα στον Ράμος, ο Βραζιλιάνος αμυντικός σέντραρε από τα δεξιά, ο Λυμπερόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Άρη, όμως η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

Το δεύτερο μέρος άργησε μια ώρα να ξεκινήσει καθώς ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της Σούπερ Λίγκα και τον διαιτητή, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί ο αγώνας αν η Θύρα με τους οπαδούς της ΑΕΚ δεν εκκενωθεί. Μάλιστα στον φωτεινό πίνακα του αγώνα είχε αναγραφεί πως: "Μετά απο απόφαση όλων των αρμόδιων φορέων του αγώνα το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει αν δεν αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ". Η έξοδος των οπαδών της ΑΕΚ έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να επέμβουν τα ΜΑΤ. ''

'Ντέμης Νικολαϊδης: "Θα ήθελα να πω ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την συμπεριφορά κάποιων οπαδών μας που δεν είναι αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν. Όλη η ευθύνη είναι δική μου που μετά από ένα χρόνο εμπιστεύθηκα τους οργανωμένους οπαδούς μας και πήρα εισιτήρια. Εγώ προμήθευσα εισιτήρια κι εγώ έχω την ευθύνη.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Άρης για την άψογη φιλοξενία. Ακόμα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Αστυνομία για αυτό που έκανε στο άδειασμα της κερκίδας όπου δεν έγινε γίνει το παραμικρό κάτι που γίνεται σπάνια σε ελληνικά γήπεδα.

Για ένα πράγμα είμαι χαρούμενος που άδειασε η κερκίδα οικιοθελώς. Θα ήθελα να πω ότι ήταν μειοψηφία αυτοί που έκαναν τις όποιες ενέργειες κάτι που μου δίνει αισιοδοξία αυτό το γεγονός και ξανά συγνώμη από τον κόσμο του Άρη".

Η Original, με ανακοίνωσή της, ζητά συγνώμη από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του Αρη και όπως υποστηρίζει: «Εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά.

Αναλυτικά

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

Για μια ακόμη φορά εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε σε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Ζητάμε συγνώμη από τον πρόεδρο του Αρη που μας βοήθησε να δούμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Συγχαίρουμε τον κόσμο μας που με την οικιοθελή αποχώρησή του, βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να φύγει η ΑΕΚ νικήτρια από το Χαριλάου.

αποφαση CAS... αν ξερεις αγγλικα βεβαια....και για να σε βοηθησω δεν λεει μονο αυτα που εγραψες....αλλα και οτι...και να παρει πισω τους βαθμους σε περιπτωση δικαιωσης της η αμεσα εμπλεκομενη ομαδα παλι υποβιβαζετε....αρα το ζητουμενο μη επικυρωσης την βαθμολογιας δεν θα την βλαψει....αντιθετως αν γινουν δεκτα τα ασφαλιστικα μετρα θα βλαψει τα play off....την επομενη ευρωπαικη παρουσια των ομαδων που θα παρουν μερος σε αυτα.....και την παρουσια της Ελλαδας στο EURO2008....

και στην τελευταια παραγραφο....τα εξοδα και ποιος θα πληρωσει αυτην την διατησια θα αποφασηστει μολις εκδικαστει η βασικη αγωγη και βγει η τελικη αποφαση....

ΓΚΕΓΚΕ....ακομα....η εστω ακομα....δεν ξερουμε αν ο Βαλνερ επαιξε παρανομα.....γιατι απλα δεν εχει εκδικαστει και δεν εχει βγει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.....οταν με το καλο βγει κανε και κολοτουμπες....εχεις συνηθησει αλλωστε.....αλλα μην γραφεις ανακριβιες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Aγαπητε για να τελειωνουμε.....

Δεν μιλησαμε για επεισοδια......( ουτε μας ενδιαφερει....)

Μιλησαμε για διακοπη αγωνα με υπαιτιοτητα της αεκ περα των 30 λεπτων ( περιλαμβανομενου και του ημιχρονου) που προβλεπει ο νομος ......

Χρειαζεσε καποια αλλη διευκρινιση...????

Να σου θυμισω τα λογια του προεδρου σας....??

<<<Ντέμης Νικολαϊδης: "Θα ήθελα να πω ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την συμπεριφορά κάποιων οπαδών μας που δεν είναι αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν. Όλη η ευθύνη είναι δική μου που μετά από ένα χρόνο εμπιστεύθηκα τους οργανωμένους οπαδούς μας και πήρα εισιτήρια. Εγώ προμήθευσα εισιτήρια κι εγώ έχω την ευθύνη. >>>

Αυτα και Τελος..!

φιλε μου ουτε εγω εγραψα για επεισοδια....αργησε να αρχισει το δευτερο ημιχρονο μετα απο αποφαση ολων των εμπλεκομενων πλευρων....για να αδειασει η θυρα με τους Αεκτζηδες....

τα ρεστα μου....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Το δεύτερο μέρος άργησε μια ώρα να ξεκινήσει καθώς ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της Σούπερ Λίγκα και τον διαιτητή ......

Η Original, με ανακοίνωσή της, ζητά συγνώμη από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του Αρη και όπως υποστηρίζει: «Εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά.

ΓΚΕΓΚΕ....ακομα....η εστω ακομα....δεν ξερουμε αν ο Βαλνερ επαιξε παρανομα.....γιατι απλα δεν εχει εκδικαστει και δεν εχει βγει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.....οταν με το καλο βγει κανε και κολοτουμπες....εχεις συνηθησει αλλωστε.....αλλα μην γραφεις ανακριβιες....

πες ότι ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά!!!!
    δεν γίνεται με τίποτα!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ....
    θα είναι λυπηρό για σένα αν το πιστέψω

μας βάζεις ανακοίνωση της original?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ελεος δηλαδή....λυπήσου τα στομάχια μας που πλέον πονανε απο τα γέλια
    "Εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου..." ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΛΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ????ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ????ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ????ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
    ΑΗΑΗΗΑΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑ......δεν μπορώ άλλο ρεεεεεεεεεεεεεε

το CAS μίλησε επι της ουσίας κ ειπε αυτά που έγραψα....ακουσε,διάβασε όλοι οι δημοσιογράφοι αυτα λένε...ο Βαλνερ έπαιξε ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ

μπααα...νέος κανονισμός....μετα απο μια ώρα επεισοδίων να αδειάσει η κερκίδα!!!!!!ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ?????να δειάσει το γήπεδο πρώτα???οπο΄τε μην φωνάζετε ότι τόπτε δεν τητρήθηκαν οι κανονισμοί.... ο διαιτητης έκανε λαθος που δε ζήτησε να αδειάσει το γήπεδο γα να ξεκινησει ο αγώνας...στο Βικελίδης πως το ζήτησε δηλ???επιφώτηση του ήρθε

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

πες ότι ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά!!!!
    δεν γίνεται με τίποτα!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ....
    θα είναι λυπηρό για σένα αν το πιστέψω

μας βάζεις ανακοίνωση της original?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ελεος δηλαδή....λυπήσου τα στομάχια μας που πλέον πονανε απο τα γέλια
    "Εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου..." ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΛΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ????ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ????ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ????ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????
    ΑΗΑΗΗΑΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑ......δεν μπορώ άλλο ρεεεεεεεεεεεεεε

το CAS μίλησε επι της ουσίας κ ειπε αυτά που έγραψα....ακουσε,διάβασε όλοι οι δημοσιογράφοι αυτα λένε...ο Βαλνερ έπαιξε ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ

μπααα...νέος κανονισμός....μετα απο μια ώρα επεισοδίων να αδειάσει η κερκίδα!!!!!!ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ?????να δειάσει το γήπεδο πρώτα???οπο΄τε μην φωνάζετε ότι τόπτε δεν τητρήθηκαν οι κανονισμοί.... ο διαιτητης έκανε λαθος που δε ζήτησε να αδειάσει το γήπεδο γα να ξεκινησει ο αγώνας...στο Βικελίδης πως το ζήτησε δηλ???επιφώτηση του ήρθε
    απο ολα αυτα που εγραψα στο ''ΕΝΑΣ'' κολλησες εεεεεε????δεν μου φαινεται και περιεργο αφου γαυρος εισαι τοσα καταλαβαινεις....Ποτε ζητησαν συγγνωμη οι Προεδροι σου η οι φιλαθλοι σου???ΠΟΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ....ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.....

το CAS αποφασισε επι τις ουσιας για την επικυρωση η οχι της βαθμολογιας.....και τα ασφαλιστικα μετρα....και απο την στιγμη που ο Α.Κ. δεν ειχε πια εννομο συμφερον ως υποβιβασμενος δεν εκαναν δεκτη την αιτηση του....ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΧΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΒΑΛΝΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....θα δου μεταφραζα και τις 22 σελιδες της αποφασης αλλα παλι θα διαβαζεις παλι επιλεκτικα η θα λες τα δικα σου.....

Μα στην Ν.Σμυρνη δε εγινε τιποτα....ουτε μπηκαν και πλακωθηκαν οπαδοι στο χορταρι με καδρονια....ουτε εκαναν καταληψη μιας θυρας καποιοι οπαδοι.....ουτε δακρυγονα επεσαν....και βεβαια δεν ηταν οπαδοι του Ολυμπιακου.....ηταν

υ.γ. η Παραμυθια στην Θεσπρωτια δεν ειναι???
    υ.γ.2 μικρος μου ελεγαν να τρωω ψαρακια για να εχω καλη μνημη....ευτυχως που τα σιχενομουνα και δεν ετρωγα ποτε.....
    υ.γ.3 το αρθρο ειναι απο το ΦΩΣ......ως γνωστον κιτρινομαυρη φυλλαδα....:wacko:
    υ.γ.4 α ναι ξεχασα...και ο Σκορδας με τον Ντεμη πλακακια τα εκανε.....αφου δεν κουρεψε το γκαζον με τον γαυρο και ετσι εχασε βαθμους η υπερομαδαρα της ευρωπης...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1210106041_fos_b.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	129679

Αλλη μια καλη κινηση....Γραφουν οι κιτρινες φυλλαδες οτι θα αγορασουμε τον Εντινιο και ενημερωσαμε σχετικα την ομαδα του για την ενεργοποιηση της οψιον...

Και για να μην ξεχναμε αν ερθει τελικα ο Κλειτον που μας εχουν φαει με την υποθεση ο Εντινιο θα παιξει στην φυσικη του θεση,σεντερ φορ,με τον Κλειτον δεξι χαφ

Αντε να δουμε τι θα κανουμε...

ΥΓ Μην ασχολειστε αλλο με την παραγκα δεν θα βγαλετε ακρη...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απο όσο διαβάζω και άκουσα και εγώ, τόσο Εντίνιο όσο και Κλέϋτον , φαίνεται πλέον να έχουν ρότα προς ΑΕΚ. Ο ΟΣΦΠ δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει πάνω απο 1.5 για τον Κλέυτον και μάλλον χάνει το παιχνίδι.
    Απομένει να δούμε τελικά, αν ο ΠΑΟ σκοπεύει να κάνει κίνηση για τον Κλέϋτον ή ήταν κίνηση εντυπωσιασμού απο τον Βγενόπουλο.

Είναι νωρίς ακόμα πάντως.

Επίσης μάλλον δεν πρόκειται να συνεχίσει και ο Τζέφερσον πλέον σαν ιδέα μεταγραφής αφού φαίνεται πως η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί προς Χαλκιά που τον ξέρει και καλύτερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ααααααα να μαι παλι εδω αγαπητοι μου αμπαλοι και ασχετοι :rotflmao: :rotflmao:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007 2008 ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.+_ το γραφω πρωτο να μη τοπ ξεχασω

ειδατε χθες τον Κροκους δηλωσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ποσο ποναει... στη χεστα της χαρτινης ομαδας του με την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ασχοληθηκε παλι..

και τι ειπε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι " χωρις τον Αντωνη ΚΑΙ ΤHN ENΣΤΑΣΗ θα ηταν 7-8 ποντους πισω" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι Η ΑΕΚ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao:

"Είναι για τα μπάζα οι άνθρωποι. Πριν 1 μήνα ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι δεν παίζουμε καλή μπάλα και δεν έχουμε καλούς παίκτες. Μετά από ένα μήνα τι έγινε και ήταν πρωταθλητές; Φάγανε την 4αρα και συνήλθαν τώρα."

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ....

...."Δεν έχει τελειώσει, βέβαια, το πρωτάθλημα και δεν έχει καμία σημασία να δω που θα καταταγεί η ομάδα μας, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ, είτε δεύτερη, είτε τρίτη"...."Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν το έχουμε καταφέρει και αυτό, ξαναλέω, δεν θα αλλάξει με το να βγει η ομάδα μας ΠΡΩΤΗ φέτος"...."Το ρόστερ της ΑΕΚ πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Είναι άξιο και ικανό να βγει ΠΡΩΤΟ τη φετινή περίοδο"...."Ακόμη και τώρα που μιλάμε μπορεί και να τερματίσει ΠΡΩΤΗ, υπάρχουν ακόμη πέντε αγωνιστικές"...."Με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε, ΠΡΩΤΟΙ θα έπρεπε να ήμασταν. Αλλο θέμα είναι αυτό και άλλο το ότι παίζουμε κακό ποδόσφαιρο"...."Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι άξιο και ικανό να βγει πρώτο τη φετινή περίοδο"...."Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ. Δε νομίζω ότι το χειριστήκαμε καλά. Σας είπα και πριν πως όταν μια ομάδα δεν έχει καλή απόδοση, μοιραία και οι ποδοσφαιριστές της δεν πιάνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Αρα δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να κρίνουμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Εχω πολύ καλή άποψη για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Ξεχωριστά για τον καθένα έχω πολύ καλή άποψη"...

Α ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ "4ΡΑ" Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΑ PLAY-OFFS? XAXAXAX RE POΣΟ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ... ΧΑΧΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΑ ΧΑΧΑΑ

PS
    play-offs? Τιν τουτ? σε αυτο παιζουν και πανηγηριζουν μονο οι τριτοδευτεροι γαυροβαζελοι καιπολυ τους ειναι...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007-2008 ΑΕΚ! ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΤΕΣ

και Η δηλωση TΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ:

"Δεν μπορεί ο κάθε προπονητής που έρχεται στον Ολυμπιακό να θέλει τους δικούς του ανθρώπους και να παίζει το δικό του σύστημα. Ο προπονητής το μόνο που θα μπορεί να φέρει θα είναι έναν βοηθό. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανένα προπονητή να μας τινάξει στον αέρα".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

ΖΩΑ ΓΑΥΡΟΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "ΖΗΤΩ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ " ΧΑΧΑΧΑΧΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΣΑ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΡΩ-Κ-ΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    δεν θυμαμαι καλα ο πρωταθλητης προεδρος ειχε ολοκληρωσει τη ...μεταμφυτευση μαλλιων οταν εκανε τις δηλωσεις τοτε:wacko:

α ρε ΑΕΚαρες το μεγαλυτερο κακο που κανετε ειναι οτι μας εχετε κανει ολους ν αγαπησουμε τον προεδρο! :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ.δε στελνετε μερικους βατραχους Λαρισσα μερια??????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	roula+cosmopolitan.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	24,3 KB 
ID:	129689
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    δεν θυμαμαι καλα ο πρωταθλητης προεδρος ειχε ολοκληρωσει τη ...μεταμφυτευση μαλλιων οταν εκανε τις δηλωσεις τοτε:wacko:

α ρε ΑΕΚαρες το μεγαλυτερο κακο που κανετε ειναι οτι μας εχετε κανει ολους ν αγαπησουμε τον προεδρο! :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ.δε στελνετε μερικους βατραχους Λαρισσα μερια??????

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ "ΑΓΑΠΑΓΕ" ΣΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ? ΧΑΧΑΧΑΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ "ΑΓΑΠΗΣΕ" Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20