Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    ναι ρε παιδια συμφωνω μαζι σας και εγω σαν πελατης το ιδιο κανω

αλλα εγω πρωτα πριν παω σε ενα μαγαζι θα ρωτησω κανα φιλο θα ψαξω λιγο τη δουλεια και θα παω στο μαγαζι μετα μπορει να τον πριξω αλλα θα αγορασω..

αλλα ειναι μερικοι που μπενουν συνεχεια ρωτανε ρωτανε και ποτε δεν αγοραζουν ε δε θα κατσω να τρωω τα νευρα μου με αυτους

αυτος που θα αγορασει τον καταλαβαινεις... και αυτος που θα στα πριξει παλι τον καταλαβαινεις
    Δεν είναι ακριβώς έτσι.Εφ' όσον είσαι υπάλληλος σε μαγαζί και πληρώνεσαι να κάνεις τη δουλειά αυτή,με τούς όρους που έχεις συμφωνήσει,πρέπει να την κάνεις.
    Ο υπάλληλος βέβαια,στίς περισσότερες περιπτώσεις,έτσι σκέφτεται.Να πληρώνεται κανονικά με όσο το δυνατόν λιγώτερο κόπο.
    Και εσύ που έχεις ρίξει τα ωραία σου λεφτάκια στην επιχείρηση,θα ανεχτείς την συμπεριφορά του που διώχνει υποψήφιους αγοραστές;Ρε μαρς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Gandalf +660

Vangelis

παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    Φίλε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε πιστεύω οτι με τα γραφόμενα σου προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον (απαράδεκτο) τρόπο που έχουν ορισμένοι "επαγγελματίες". Επισημαίνω όμως οτι κάποια στιγμή όλοι οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουμε οτι την δουλειά την κάνουμε για να βγάλουμε το ψωμί μας, όχι για την διασκέδασή μας.

Εάν λοιπόν μπεί πελάτης στο μαγαζί ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να το εξυπηρετήσει ευγενικά και τυπικά - και ας μην χαμογελάει - όχι να κατεβάζει μούτρα και να έχει υφάκι. Το ίδιο ισχύει για όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ

Συγγνώμη εάν έθιξα πρόσωπα ή καταστάσεις, την άποψη μου εκφράζω

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    αμα ειχες εσυ ομως μαγαζι με αξεσουαρ μηχανων δε θα ελεγες τα ιδια...

Δηλαδη φιλε μονο αυτα τα μαγαζια εχουν ζορι στη δουλεια???

Φιλε ζορι υπαρχει σε ολες τις δουλειες,καθε μια διαφορετικο αλλα παντα ΖΟΡΙ ειναι

παντου εχει πεσει δουλεια λογο toy internet αλλα πιο πολυ σε μαγαζια με αξεσουαρ επειδη εχει τεραστιες διαφορες... βλεπε arai στο ebay 400-450 ευρω και εδω περα 850++

Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
    Φίλε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε πιστεύω οτι με τα γραφόμενα σου προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον (απαράδεκτο) τρόπο που έχουν ορισμένοι "επαγγελματίες". Επισημαίνω όμως οτι κάποια στιγμή όλοι οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουμε οτι την δουλειά την κάνουμε για να βγάλουμε το ψωμί μας, όχι για την διασκέδασή μας.

Εάν λοιπόν μπεί πελάτης στο μαγαζί ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να το εξυπηρετήσει ευγενικά και τυπικά - και ας μην χαμογελάει - όχι να κατεβάζει μούτρα και να έχει υφάκι. Το ίδιο ισχύει για όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ

Συγγνώμη εάν έθιξα πρόσωπα ή καταστάσεις, την άποψη μου εκφράζω

και εγω συμφωνω μαζι σου... απλα μερικοι ανθρωποι δε παλευονται

παντως εμενα με εχει πει και το αφεντικο μου αυτοι που ζητανε παραλογα πραγματα μη τους δινεις σημασια

Mονο για δοκιμαστηριο κανει το συγκεκριμενο μαγαζι

+10000 gandalf
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    κοιτα μετα απο ενα καιρο που δουλευεις σαν πωλητης αποκτας εμπειρια οταν μπει καποιος απο αυτα που ρωταει καταλαβαινεις αν θελει να αγορασει τοτε τον εξυπηρετεις ωραια και ομορφα.. αλλα οταν καποιος μπενει μεσα και βλεπεις οτι δε προκειται να παρει αν δεν ψαξει ολη τιν ελλαδα πρωτα και στα πριζει...

τοτε τον γραφω και εγω στα .............

δε θα του μιλησω ασχημα βεβαια.. αλλα θα του πω οι τιμες ειναι γραμμενες κοιτα τις μονος σου

μονο ετσι μενεις ψυχραιμος αλλιως δε παλευεται η κατασταση!!

για αυτη τη περιπτωση εχει αδικο ο πωλητης δε λεω...

απλα σε γενικες γραμμες μιλαω

αγαπητε φιλικοτατα θα σου πω οτι καλος πωλητης δεν ειναι ο ψυχολογος που καταλαβαινει ποιος κανει τι, κ τι ρολο βαραει , αλλα αυτος που καταφερνει να πεισει καποιον που δεν θα αγοραζε να αγορασει...
    αλλα επειδη ολοι εδω στο ελλαντα ειμαστε large τυποι κ δουλευουμε απο hobby κυριως παιζει το φαινομενο που περιεγραψαν οι παραπανω με τα δοκιμαστηρια....
    panta vromikoi panta laspomenoi

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    McTalas, η συμπεριφορά των συγκεκριμένων είναι γνωστή από παλιά. Εχουν το υφάκι της πωλήτριας στο Tiffany´s στην καλύτερη, ή του 1ου ξαδέλφου του Rossi που αντί να είναι στις πίστες μαζί του, κατέληξε στην Μιχαλακοπούλου με τους μαλάκες...

Η αποθήκη στην Ηλιούπολη και το Δίκυκλο στην Βουλιαγμένης είναι αψογοι. Οι δε τιμές τους είναι σχεδόν ίδιες με τους ισπανούς.
    Κάντε μια βόλτα κι από κει. Καλό το net και σε μερικά πράγματα είναι αναντικατάστατο, αλλά υπάρχουν καλές τιμές και εξυπηρετικοί έμποροί δίπλα μας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παντως ο ιδιος ειχε και την αντιπροσωπια Alpinestars και πλεον δεν την εχει

Απο υφακι παντως πανε πολυ καλα :a14:

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αυτο που εχω καταλαβει εγω στα 15-16 χρονια που κανω αυτη την δουλεια.. το 40% ειναι παλιοι μηχανοβιοι πριν να γενηθω εγω (ασχετος που μετα ρωτανε αν το CBR600RR που θελουν να παρουν ειναι αεροψυκτο η υδροψυκτο και αν μπορει να βαλει βαλιτσα και διπλο σταντ για να παει φακελους απο Περιστερι στην Συγγρου), το 90% ειναι κολλητοι του "αφεντικου" απ'το δημοτικο η το στρατο (ασχετος που το "αφεντικο" ειναι μπροστα τους η 1 μετρο πιο περα, τον κοιταει και προσπαθει να μην γελασει) οποτε και δικαιουνται και 20% εκπτωση σε οτι παιρνουν, το 50% εχουν ξαναγορασει κατι απ'το μαγαζι και ετσι εξυπακουεται οτι δικαιουνται 10% εκπτωση σε οτι παιρνουν απο'δω και περα.. πανω απο 50% που μπαινουν ειναι πληρως ενημερωμενοι για τα παντα οποτε ερχονται και με υφακι "ακου εμενα που τα ξερω για να μαθεις"..

Την γουσταρω την δουλεια που κανω και τη κανω με κεφι, οχι επειδη ειναι μια "δουλεια" αλλα.. οταν μου ερχεται καποιος σαν το χθεσινο στης 7:30 (7 κλεινω, υποτιθεται), θελει καλο και φθινο κρανος και καθεται μεχρι της 8:30 να του εξηγησω διαφορες του Airoh με το Arai και μετα μου λεει οτι ηθελε κατι στα 30-40? γιατι στο κατω κατω παπι καβαλαει, ε.. στο τσακ γλυτωνει το βρισημο.. Εδω και χρονια το εχω αλλαξει το συστημα, πρωτα ρωταω τι λεφτα διαθετει για κρανος και μετα συζηταμε τα υπολοιπα. Αλλα σε πολλους δεν πιανει, σου λεει "δειξε μου τι εχεις και βλεπουμε" με το υφακι που λεγαμε πριν, "θα σε μαθω εγω" γιατι ειμαι "παλιος μηχανοβιος" και ξερω τα κρανη καλυτερα απο σενα, εσυ απλος κατεβασε τα απ'τα σταντ.. εκει δεν θα εχω την ιδια ορεξη, τι να κανουμε..

Δεν δικαιολογω κανεναν (δεν ξερω τι εγινε, το "υφακη" που ειχε), να μην παρεξηγηθουμε αλλα ας σκεφτουμε λιγο και την αλλη πλευρα..

Πωω.. παρλαπιπας εγινα παλι.. :rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι βαριεστημένοι να ξεχωρίζουν από τους καλούς!

Daemon παρλαπίπας ήσουν πάντα!!! :rotflmao:

Daemon πολυ σωστος στην ερωτηση μεχρι ποσα λεφτα διαθετει....
    Ειναι νομιζω πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο και για τον αγοραστη,δειχνει πωλητη που ξερει
    καλα το εμπορευμα του

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    αγαπητε φιλικοτατα θα σου πω οτι καλος πωλητης δεν ειναι ο ψυχολογος που καταλαβαινει ποιος κανει τι, κ τι ρολο βαραει , αλλα αυτος που καταφερνει να πεισει καποιον που δεν θα αγοραζε να αγορασει...
    αλλα επειδη ολοι εδω στο ελλαντα ειμαστε large τυποι κ δουλευουμε απο hobby κυριως παιζει το φαινομενο που περιεγραψαν οι παραπανω με τα δοκιμαστηρια....

εγω παντως μια χαρα πουλαω

απο τα 200 ατομα που μπενουν μεσα δε γινεται ολοι να μεινουν ευχαριστιμενοι 2-3 κατι θα τους πειραζει συνεχεια οποτε τι να λεμε τωρα

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    εγω παντως μια χαρα πουλαω

απο τα 200 ατομα που μπενουν μεσα δε γινεται ολοι να μεινουν ευχαριστιμενοι 2-3 κατι θα τους πειραζει συνεχεια οποτε τι να λεμε τωρα
    ναι δεν σου ειπα οτι δεν πουλας μια χαρα, απλα μην εισαι κ τοσο απολυτος για το ποιος θα αγορασει κ ποιος χαιρεται με το να δοκιμαζει κ να αναστατωνει μονο,

εχει γραφτει κ σε αλλο θρεντ ειδικα για τα καταστηματα μοτο/αξεσουαρ, οτι σε μερικα π.χ αν δεν σκασεις με δερματα πανω κατω, κρανος καρμπον, μοτο με αυτοκολλητα camel μαλαισια 91,και εξατμιση μεγαλυτερη απο παο δεν θεωρησαι εν δυναμι αγοραστης κ σε κοιτουν λιγο περιεργα
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    ναι δεν σου ειπα οτι δεν πουλας μια χαρα, απλα μην εισαι κ τοσο απολυτος για το ποιος θα αγορασει κ ποιος χαιρεται με το να δοκιμαζει κ να αναστατωνει μονο,

εχει γραφτει κ σε αλλο θρεντ ειδικα για τα καταστηματα μοτο/αξεσουαρ, οτι σε μερικα π.χ αν δεν σκασεις με δερματα πανω κατω, κρανος καρμπον, μοτο με αυτοκολλητα camel μαλαισια 91,και εξατμιση μεγαλυτερη απο παο δεν θεωρησαι εν δυναμι αγοραστης κ σε κοιτουν λιγο περιεργα

:rotflmao:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι πολύ κιτσαρίας
    από Road67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 12:36
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50