Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 146

Θέμα: 2ος Αγώνας Π.Π. Enduro - Γρεβενά 3-4 Μαίου 2008 - Συζήτηση

Μου την έδωσε και φεύγω!! Το avatar του/της zapmaria
    και την επόμενη φορά παρακαλώ οι παραγγελίες από το βράδι αν γίνεται.
    Το πρωί κοιμάμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    Τουλαχιστον σε αυτο το forum ακουγονται και καποια σχολια για τον αγωνα.
    Το σιγουρο ειναι οτι οι 2 αγωνες δεν πηγαν οπως επρεπε.
    και μιλαμε οτι εγιναν μεσα στο σπιτι της ΑΜΟΤΟΕ.
    Ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι η "απαθεια" των πρωτοκλασατων οδηγων, οι οποιοι
    δεν ηρθαν ουτε στην συγκεντρωση για το εντουρο (πλην Χελιωτη)
    Να μη ρωτησω που ειναι ο Σ.Α.Μ.Ε.

και να φανταστητε οτι σχεδιαζουμε με τον Στεφανο να κατεβουμε Χαλκιδα,,,,,,
    εγω παντως θα το ξανασκεφτω.
    Για κάτσε ρε φίλε?

Σε πιο άλλο φόρουμ περίμενες να ακούσεις???
    Ακόμη δεν γυρίσαμε... πτώματα... άλλη δουλειά δεν έχουμε?

Κάθε πράγμα στο καιρό του! Αν ο Γκρέτσης και συ λυσσάτε για κουτσομπολιά... να περιμένετε

Γιατί δεν πήγαν όπως έπρεπε οι 2 αγώνες?
    Τι σε χάλασε δηλαδή στην Καλαμπάκα?
    Ποιό είναι το σπίτι της ΑΜΟΤΟΕ?

Ποιά είναι η "απάθεια" των πρωτοκλασσάτων οδηγών?
    Ποιά συγκέντρωση για το enduro??????????? Ποιός την όρισε και τι συζητήθηκε? Μήπως τίποτα ουσίας?

Άσε φίλε μου... Η εποχή του "θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη" και αυτοδιορίζομαι πρόεδρος πέρασε! Δεν ισχύει πιά...

Όταν το '98 και το 2000 συγκαλούσα συνεχείς γενικές συνελεύσεις ως πρόεδρος του ΣΑΜΕ, κάποιοι που τώρα φωνασκούν τις σαμπόταραν τεχνιέντως.

Και οι ίδιοι άνθρωποι, όντας στο Δ.Σ. του ΣΑΜΕ, παραιτήθηκαν 2 φορές! Τώρα θέλουμε πάλι εκλογές και θέσεις στο προεδρείο? Γιατί άραγε? Να δω με τι δικαιολογίες θα έρθουν οι επόμενες παραιτήσεις...

Φίλε Γιώργο... Μήπως αργά δεν θυμήθηκες να ασχοληθείς με την "πολιτική" του enduro? Μήπως έχεις(έχετε) χάσει επεισόδια?

Προτιμώ να μείνω σιωπηλός, είτε εδώ, είμε μέσα από το φόρουμ μας (offroadteam.gr) 1oν για λόγους αρχής, 2ον επειδή αγαπάω το Enduro και θα το στηρίζω - όποιος και να το κάνει, και ειδικά οι ξεροκέφαλοι, ο Σιούλης και Κορέλης, και 3ον γιατί είμαι ο πρώτος που θα παρεξηγηθώ αν σχολιάσω και πάρω θέση...

Τέλος, μην συγκρίνεις την Χαλκίδα με άλλους... Τα παιδιά της ΑΜΛΕΧ έχουν την δική τους καταξιωμένη ιστορία (μέσα από την ΕΛΠΑ όσο θυμάμαι) με άριστους - άψογους - καλοστημένους αγώνες από κάθε άποψη!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
    To μαλλί του Ντοκ άσπρισε από τα καπέλα ή το έβαψε;
    Ε! Όχι και καπέλα ο Ντοκ!!!

Ένα δίλεπτο τσίμπησα στο κόλλημα στο βράχο του σφιχτού ΣΕΧ που περιμέναμε να περάσει μηχανάκι που είχε ανάψει... και επειδή έφυγα με καθυστέρηση από την ειδική! (περιμέναμε στην εκκίνηση). ΟΛΟΙ της παρέας μου τσιμπήσαμε καπελάκι! Αλλά ποιός νοιάζεται? Χαχαχα!

Εγώ άλλωστε έτρωγα 1' σε κάθε ειδική! Το 2λεπτο καπέλο θα με χάλαγε???? Χαχαχαχα!!!!!

Να τερματίζω θέλω! Να διασκεδάζω θέλω! Να έχει δύσκολα θέλω και σφιχτούς χρόνους! Αυτό γουστάρω, αυτό είχα... μια χαρά ήταν για μένα... Αν είχε και μια βροχούλα... ίδιους χρόνους την Κυριακή... και ένα γυράκι ακόμα, θα ήταν μια χαρά!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
    και την επόμενη φορά παρακαλώ οι παραγγελίες από το βράδι αν γίνεται.
    Το πρωί κοιμάμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    yes sir!:o

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    yes sir!:o
    Τον οκτώμβριο που έχει Θεσσαλονίκη θα τρέξεις?
    Είναι και στην έδρα μου.... εκεί να δεις τι έχει να γίνει
    Νταλίκα θα σου φέρω :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από itsikis
    1. η καλύτερη απλή διαδρομή που έχει μπεί ποτέ σε αγώνα πανελληνίου!!!!!!!εκπληκτικά μονοπάτια μέσα σε δάσος από βελανιδιές, ρυάκια, ποταμάκια και ποταμάρες, 3 τοξοτά γεφύρια, περάσματα πάνω από βράχια........
    2. από τις καλύτερες ειδικές που έχουν μπεί ποτέ σε αγώνα πανελληνίου!!!!!!! και οι τρείς εντουράδικες με την 2η να φέρνει σε extreme........απίστευτες.......
    3. εξαιρετική σήμανση και τις 3 ημέρες...............
    Συμφωνώ απολύτως! Λεπτομέρεια: Πολλά θαυμαστικά ρε αδελφάκι μου! Ψαρωτικά και αχρείαστα!!! Αλλά... κάλλιο γαϊδουρόδενε...

τώρα όσον αφορά τα διάφορα που ακούστηκαν:

1. ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ...
    Συμφωνώ απολύτως!

2. ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ: το Σαββάτο οι χρόνοι ήταν πολύ σφικτοί, την Κυριακή η οργάνωση έδωσε +2 λεπτά σε 3 ΣΕΧ και +5 στο τελευταίο.... ως εξ τούτου: πολλά καπέλα το σαββάτο, κανένα καπέλο την Κυριακή.........
    Το Σάββατο ήταν σφιχτοί καθώς στο πρώτο έρασμα "ψάχναμε" την διαδρομή΄αφού δεν είχε χαρακτεί το πάτημα, στην εκκίνηση των ειδικών περιμέναμε έως και 3 λεπτά! και είχε κολλήματα που περιμέναμε στην ουρά... Στον 20, 30 γύρο χαλάρωσαν τα πράματα...
    Κυριακή +4' στα τρία πρώτα ΣΕΧ, +6' στο κλείσιμο του κύκλου.

Γνώμη μου είναι πως οι χρόνοι στο πανελλήνιο θα πρέπει να είναι σφικτοί αλλά όχι υπερβολικοί αφού σε συνδυασμό με την υψηλή δυσκολία και διάρκεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο το πράγμα..... δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πολύ σφικτός και από χρόνους και από δυσκολία και από διάρκεια, με αποτέλεσμα να μπορούν να αναταπεξέλθουν μόνο οι πραγματικά επαγγελματίες οδηγοί........
    Δεν θα τόλεγα ότι ήταν μόνο για "επαγγελματίες", απλώς αυτοί δεν κατάλαβαν και τόση κούραση... Ο αγώνας δεν είχε τρομερές δυσκολίες ή σημεία που δεν έβγαιναν, απλώς οι χρόνοι στο 10 -20 πέρασμα τον έκανε να φανεί δύσκολος...

3. 4. 5. 6.
    Ακριβώς όπως τα λες!

Τέλος όσον αφορά τις γκρίνιες, προστριβές, εντάσεις και τσαμπουκάδες του Σαββάτου (γιατί την Κυριακή δεν είπε κανένας κουβέντα, αφού αντικειμενικά ήταν από τους καλύτερους αγώνες ever.......) προκλήθηκαν κατά την γνώμη μου από κάποιους κακομοίρηδες "γρήγορους" που πρώτη φορά έφαγαν ΠΟΛΥ καπέλο ή "πνίγηκαν"και κάπου έπρεπε να τα ρίξουν.... έτσι βρήκαν προσχήματα ως δικαιολογίες το απομακρυσμένο PARK FERME, την μεγάλη απόσταση μεταξύ των ειδικών, την ώρα ενημέρωσης του σαββάτου (11.00μμ), το ότι οι χρόνοι εκκίνησης δόθηκαν το σαββάτο το πρωί κτλ....

για να μην παρεξηγηθώ: όντως υπήρχαν σοβαρά λάθη (έλλειψη πυροσβεστήρων,κριτών και ίσως των σφικτών χρόνων, τα οποία η οργάνωση διόρθωσε την Κυριακή και μπράβο της) αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν την ένταση και τον εκνευρισμό....

αυτά........

Ισίδωρος
    Περίπου έτσι... Την κοντής ψ@λής της φταίν οι τρίχες... Αλλά το ένα ΔΕΝ αναιρεί το άλλο. Τα καλά και τα κακά πρέπει να επισημαίνονται, ΟΧΙ για ανταμοιβή και "τιμωρία", αλλά για γνώση και συμόρφωση.

Νομίζω ότι ο Ισίδωρος έδωσε την ΑΠΟΛΥΤΗ περιγραφή.

Με μια πρόταση -όπως ομολόγησε και ο οργανωτής (Γιάννης Σιούλης) και μπράβο του που το κατάλαβε: Ο αγώνας ήταν "μεγαλειώδης" σε όλα του, αλλά η οργάνωση δεν ήταν ικανή να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις του... (λίγο ανθρώπινο δυναμικό - Ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου οργάνωσης - αγώνα)

Παλαιό μέλος
    Καλή η κριτική, αλλά καλύτερες οι προτάσεις:

Πώς ο αγώνας θα ήταν τέλειος?

1. Με διάρκεια 7:30 ώρες αντί για 8:50, με μικρότερο κύκλο, ή μικρότερες ειδικές!!! Προσωπικά λατρεύω τους μεγάλους, δύσκολους και εξαντλητικούς αγώνες, αλλά αν έχεις να οδηγήσεις την Κυριακή τη νύχτα για 8 ώρες... Κι επειδή ΔΕΝ είμαστε όλοι επαγγελματίες να μας μεταφέρουν.... κι επειδή το έχω δει μια φορά το έργο παρκάροντας κάτω από μια νταλίκα στην Ουγγαρία... θεωρώ ότι αυτού που είπανε ότι οι αγώνες enduro ΔΕΝ πρέπει να ξεπερνούν τις 7:30 ώρες, κάτι ξέρουν!
    2. Οι ειδικές ήταν υπερβολικές! Δεν χρειαζόταν τόσος κόπος από την οργάνωση! Άλλωστε, οι διαφορές που παίχτηκαν ήταν πολύ μεγάλες ανάμεσα στους πρώτους! Μικρότερες ειδικές θα ήταν καλύτερα φυλασσόμενες από τους -λίγους- ανθρώπους της οργάνωσης, θα είχαν λιγότερα κλεψίματα - κοψίματα κορδελών.
    3. Τα ΣΕΔ είναι ΠΑΝΤΑ χρειαζούμενα... Τόσο για τον έλεγχο της ασφάλαιας, όσο και για τον έλεγχο της διέλευσης από τα δύσκολα περάσματα. Μπορούσες από το flying να πας στο επόμενο ΣΕΧ από... "άσφαλτο" χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς! (Για αυτό τα "πήρε" ο Πολ...)
    4. Το θεσμικό πλαίσιο (Εκπαίδευση στελεχών / σωστή λειτουργία park-ferme / σωστή λειτουργία ΣΕΧ, σημαιών, κριτών / Δημοσιοποίηση Γενικού κανονισμού, Τεχνικού κανονισμού) πρέπει να καθιερωθεί αφού μιλάμε για ΕΝΑ πλέον επίσημο πρωτάθλημα, που μια ένσταση μπορεί να τινάξει τον αγώνα στον αέρα! Rules is rules! Καλώς ή κακώς... και πρέπει να υπάρχουν ΓΡΑΠΤΑ και τεκμηριωμένα!
    5. ....job discription.... Κόσμος υπήρχε... Αλλά ήξερε τι να κάνει?
    6. Θέματα ασφαλείας: πυρόσβεση, paramedics, ασθενοφόρα, "έξοδοι" κινδύνου πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή.

Παλαιό μέλος
    Και φυσικά, να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στα θετικά:

ΜΠΡΑΒΟ στον εμπνευστή, οργανωτή, χαράκτη της διαδρομής, σηματωρό, παλουκωτή των ειδικών, προπομπό, σκούπα, ενδιάμεσο σκληροπυρινικό καράφλα και πάντα γρήγορο Νούλη! Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν κι αυτόν, δεν θα υπήρχε η ΑΜΟΤΟΕ, και το "εναλλακτικό" enduro... Αν δεν ήταν και τόσο ξεροκέφαλος...

Α!!! Ο ΖΖ Top μάλλον διακοπές έκανε στα Γρεβενά!!! Ηλιοκαμμένοτον είδα!!! Μάλλον για μπάνια ήρθε! Χαχαχαχα!!!!!

Ο αγώνας είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά και προετοιμασία!!! 20 σχεδόν χιλιόμετρα ειδικών!!! με παλούκωμα και κορδέλιασμα... και κύκλος 80 km με πολύ καλή σήμανση... είναι Μπεν Χουρ!

Η παρουσία των Εθελοντών Σαμαριτών του Ερυθρού Σταυρού!

Η διαδρομή που ήταν 110% εντουράδικη!

Η γρήγορη απονομή της 2ης μέρας που μας έστειλε γρήγορα στα σπίτια μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road

[/B]

Μητσο πας καλα ρε φιλε?
    Ξεκινας με επιθεση ,και τελικα συμφωνεις στο οτι οι 2 αγωνες δεν ηταν οπως επρεπε?
    (ΔΥΟ ΑΓΩΝΕς ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ)

και σε ξαναρωταω που ειναι οι οδηγοι????

Σε ενα εχεις δικιο. ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ?????????????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada

και σε ξαναρωταω που ειναι οι οδηγοι????
    Οι οδηγοί ήταν εκεί που είναι πάντα! Έρμαια των χορηγών, εταιριών τους, ακόμη και του πάθους τους αν θες, φερέφονα κάποιων παπαγάλων...

Αυτό ίσχυε πάντα.
    Τώρα το κατάλαβες?
    Για αυτό σε ρωτάω: Τώρα το θυμήθηκες? Τόσα χρόνια τι γινόταν νομίζεις? Κάτι διαφορετικό?
    Γιατί ο ΣΑΜΕ δεν λειτούργησε ποτέ? Νοιάστηκε ποτέ κανείς νομίζεις? Κι όταν κάποιος - κάποιοι νοιάστηκαν... ποιός τον(τους) στήριξε?

Όχι φίλε Γιώργο! ΔΕΝ πάω καλά! Φαίνεται άλλωστε... 7ος και 9ος βγήκα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road

Το μαλλί φταίει... :rotflmao:
    Enduro Republic, Prime Minister

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Οι οδηγοί ήταν εκεί που είναι πάντα! Έρμαια των χορηγών, εταιριών τους, ακόμη και του πάθους τους αν θες, φερέφονα κάποιων παπαγάλων...

Αυτό ίσχυε πάντα.
    Τώρα το κατάλαβες?
    Για αυτό σε ρωτάω: Τώρα το θυμήθηκες? Τόσα χρόνια τι γινόταν νομίζεις? Κάτι διαφορετικό?
    Γιατί ο ΣΑΜΕ δεν λειτούργησε ποτέ? Νοιάστηκε ποτέ κανείς νομίζεις? Κι όταν κάποιος - κάποιοι νοιάστηκαν... ποιός τον(τους) στήριξε?

Ναι ετσι ηταν παντα οι οδηγοι. Και δεν το θυμηθηκα τωρα.
    Να μην σχολειασει κανεις και τιποτα δηλ. ? Το μονο που θελω ειναι να βοειθησω-αφυπνησω.
    εαν αυτο ενοχλει πες το καθαρα.

οσο για το 7ος 9ος welcome to the club,,,,,,,

Σημασία έχει να περνάμε καλά. Να κάνουμε το εντουρο μας με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια είτε βγούμε πρώτοι είτε τελευταίοι και να γυρνάμε στις δουλίτσες μας και στο σπιτάκι μας καλύτεροι και αναζοωγονημένοι.
    Αμα είναι να χαλιόμαστε και να ξεπαραδιαζόμαστε χεστα.

O κάθε ένας μας έχει διαφορετικές επιδιώξεις, προσδοκίες και απολαύσεις από το αγωνιστικό εντούρο. Είναι αδύνατο να χωρέσουμε όλοι σε ένα καλούπι ή σε μία "γενική δήλωση".

Επίσης οι πλέον κατάλληλοι για να σχολιάσουν τον (κάθε) αγώνα είναι οι παρόντες σε αυτόν. Κυρίως οι αγωνιζόμενοι και κατά δεύτερο λόγο οι εμπλεκόμενοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο (γνώστες-θεατές, support, οργανωτές κτλ) που τον έζησαν από κοντά.

Οι υπόλοιποι (απόντες) μπορούμε απλά να ακούμε. Αυτά όσο αφορά την περιγραφή του αγώνα.

Σχετικά με την περαιτέρω συζήτηση γενικά περί αγώνων, κανονισμών, υποχρεώσεων των οργανωτών/αρχών/αναβατών, σίγουρα έχουμε όλοι το δικαίωμα του λόγου και της άποψης.

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε, ούτε να συγχιζόμαστε αν δεν συμφωνούμε. Ας θυμόμαστε ότι, όπως έγραψα παραπάνω, ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικές επιδιώξεις, προσδοκίες και απολαύσεις από το εντούρο, αγωνιστικό ή μή άρα και διαφορετικές απόψεις.

Το κρίμα είναι ότι σε αυτόν το ελεύθερο, ιντερνετικό, δωρεάν βήμα δεν βρίσκεται ποτέ κανείς οργανωτής (εκτός του Αθανασουλόπουλου) να εκφράσει άποψη και να "συνομιλήσει"...
    Enduro Republic, Prime Minister

Επίσης θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί κατά τον τερματισμό υπήρχε ΜΟΝΟ μια πιατέλα με σουβλάκια και αυτή ΜΟΝΟ για τους αγωνιζόμενους.

Γιατί κύριοι????? Εμείς δεν πεινάσαμε τόσες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο???? εεεεε???

και δεν θέλω ξύρισμα....

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2013, 21:08
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2012, 09:58
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 12:16
  4. 2ος αγώνας Attika Enduro Cup 07
    από dirtbird στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 158