-
Banned
Απο τοτε που το πηρες κουδουνιζε μαλλον και νομιζεις πως ειναι ο φυσικος του ηχος. Ε! Τοχεις συνηθισει κιολας και δεν σου κανει και καμμια εντυπωση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-
Auto-banned
Έχω ακούσει και μερικά Ducatiα που κάνουν σαν την Μητρόπολη πάντως
-
Banned
-
Auto-banned
Σαν να παίζει αριστερόχειρας δεξιόχειρο μαντολίνο κρατώντας μπουζόκλειδο
:rotflmao:
-
Banned
:rotflmao: Koryfaio Μakis206 :rotflmao: :rotflmao:
-
Auto-banned
Εντάξει για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις εγώ όλα τα μηχανάκια τα συμπαθώ, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο.
Αλλά ότι και το καθένα έχει το χούι του το έχει δεν το συζητώ (εκτός από το δικό μου) 
-
Banned
-
balls of steel
Ναι συμφωνω αλλα το μηχανακι σου ειναι χρεπι καβουρδιστηρι και ταυτοχρονα μπηντες...
Αλλα επειδη ειναι και φαρδυ σαν το πλοιο της αγαπης,οταν ταξιδευει και δεν ειναι χαλασμενο, ειναι μια πολυ καλη μηγοσκοτωστρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-
Ογκόλιθος
Εισαι σε καλο δρομο!
Θα δεις και εσυ καποια μερα το φως και θα το δωσεις οσο οσο το ματρακα που καβαλας
-
Παλαιό μέλος
-
Banned
Την πρωτομαγια που πηγα Πηλιο, τιγκα στο μυγακι η ζελατινα και οι χουφτες. Παντως χαβαλεδες φιλοι μου, οποιος δεν εχει ταξιδεψει με vstrom, δεν ξερει τι θα πει γρηγορο και ανετο ταξιδι, με τοσα λιγα λεφτα. Ολα τα αλλα που λετε τα ακουω βερεσε, αλλα τα λετε ωραια, γι αυτο και συνεχιστε.:rotflmao: :rotflmao:
-
Παλαιό μέλος
-
Banned
Eλεγα να σου στειλω μηνυμα ναρθεις, αλλα σε ειχα χασει τελευταια. Θα ρχοσουνα; Λαυκο πηγα. Μετα την Αργαλαστη.
-
Παλαιό μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Eλεγα να σου στειλω μηνυμα ναρθεις, αλλα σε ειχα χασει τελευταια. Θα ρχοσουνα; Λαυκο πηγα. Μετα την Αργαλαστη.
Ε ενα καφεδάκι θα πίναμε !
Ενα P.M. ήθελε!
-
Banned
Νταλακια μου. Το μετανοιωσα. Μολις μπηκα στον Βολο, κορναριζα σε ολα τα fmx που εβλεπα και ελεγα στην γυναικα, λες να ειαι ο Σακης αυτος;
Την αλλη φορα θα σ ενημερωσω.
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF