Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: Εθνικη κορινθου πατρων.....γνωμες και αντιγνωμιες

Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
    Κουσπαδες, Λευκιμη
    Θα'ρθω στα Λευκι να παμε στον καβο ω'ρε παιδι!!

ωρε παιδι με επαρλακιασες! ειμαστενε πολλοι κερκυραιοι τελικα,
    O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!

Δεν ειμαι Κερκυραιος αλλα εχω ερθει πολλες φορες και εχω πολλους φιλους απο Λευκιμη,πολη,Κασσιωπη,Αχαραβη,Σιδαρι!

Παντως πολυ γουσταρω γιατι ειστε θεοτρελοι(με την καλη εννοια)

Θα παραθεσω συμβουλη γεροντα,για να μην τρεχουμε με τις μηχανες:

''Παιδια προσεχετε στους δρομους γιατι τρεχουνε σαν τρελοι με τα αυτοκινητα να προλαβουνε το καραβι''

''Και γιατι τρεχουνε''

''Ξερω γω,μαλλον αποφασισανε οι γκομενες να μαμηθουνε την τελευταια στιγμη''

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαΧΑΧαχΑΧαχΧΑΧαχαααα
    :rotflmao:

το μαμιμενο το καραβι ειναι ο λογος που σπαμε τα ρεκορ αθηνα ηγουμενιτσα, το τελευταιο μου ηταν 3h 50min απο αχαρνων μεχρι το λιμανι δικαβαλος με την γυναικα και tank bag
    O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    το να λεμε οτι ο δρομος ειναι επικινδυνος ειναι σαν να λεμε οτι τα οπλα σκοτωνουν, το οτι πολλοι την εχουν δει σουμαχοροσι και πανε οπως ναναι στον δρομο δεν μπορει να χαρακτηρισει τον δρομο, μιας και σπουδαζα πατρα και ημουν καθε σκ αθηνα εχουν δει πολλα τα ματια μου οχι ομως απο τον δρομο αλλα απο την καφριλα μερικων, η χαραξη του ειναι σωστη με εξαιρεση μερικες στροφες και στο περισσοτερο κομματι καλη προσφυση, ειδικα το κομματι απο αιγιο μεχρι πατρα εχει καλο κρατημα, οπως και σε πολλες στροφες που ριχνουν ασφαλτο συχνα.
    απο πλευρας κινδυνου ειναι το ιδιο οπως να πας με την οικογενεια σου στον αγιο κυριακη πρωι η στην επιδαυρο την ιδια μερα, εκει βεβαια αν τρακαρεις θα σκοτωθει ο αλλος μιας και εισαι με αυτοκινητο και ως μεγαλυτερο ζωο στην τροφικη αλυσιδα τρως το μικροτερο,
    οπως και στον κορινθου πατρων η νταλικα θα καταπιει εσενα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ΧΑΧΑ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΙΑ !!! ΩΡΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;;

ΕΓΩ ΟΧΙ ΓΜΤ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ειμουν κερκυρα απο την κυριακη μεχρι την πεμπτη, τωρα τα κεφαλια μεσα τον αλλο μηνα θα ξαναπαω

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    Αθήνα Πάτρα μια ώρα και τριάντα λεπτά από Πατήσια έως κέντρο Πάτρας.
    Διόδια διόδια (180χιλ) μια ώρα και πέντε λεπτά.

Από πάνω : Αντίρριο Θήβα μια ώρα και 35 λεπτά και άλλα 40 λεπτά έως Αθήνα 2 ώρες και ένα τέταρτο. Χωρίς να βάλουμε χρόνους για κέντρο.

Τεσταρισμενο πολλές φορές, και με τους καλύτερους χρόνους και για τις δυο περιπτώσεις.
    ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ(ΚΙΟΥΡΚΑ).ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΟΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    δεν ξερω τη λετε εγω τη εχω συνηθειση πια και μου φενεται γνωστη τουλαχιστων τη μερα βεβαια ποσο να παω με το srx μου.. τα βραδια βεβαια ειναι σκετη κολαση τη δευτερα που κατεβενα απο επανω ασπρισαν πολλες φορες τα μαλλια μου!
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Για λεγε για λεγε
    Τι να πω ?
    Ότι το βράδυ συγκρούσθηκα με ένα κάκτο που πετάχτηκε ξαφνικά μέσα στην εθνική ?
    Και ήταν ο βαμημένος όλος ζουμί

Λοιπόν ο καινούργιος δρόμος περνά αρκετά πιο ψηλά από τον παλιό με μεγάλες γέφυρες (η κορίνθια και η Αχαΐα έχουν πολλά ποτάμια που βγαίνουν σε κορινθιακό και πατραϊκό κόλπο) και λοιπά, διότι η ζώνη που περνά ο παλιός είναι σε ζώνη με κτήματα υψηλής απόδoσης και δίπλα σε σπίτια και δεν συμφέρει να τον διαπλατύνουν λόγω των υψηλών απαλλοτριώσεων.
    Ο παλιός θα γίνει περιφερειακoς για να αποφορτιστεί η παλαιά εθνική που είναι ήδη πολύ επιβαρημένη
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται

Ο Τίγκας είναι στο πρώτο στάδιο του στερητικού συνδρόμου "πίστας", όπου έχει αρχίσει να βλέπει πίστες εκεί που δεν υπάρχουν!!!

ΤΙΓΚΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ .....

γιατί το δεύτερο στάδιο του στερητικού συνδρόμου είναι επώδυνο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ

Λοιπόν ο καινούργιος δρόμος περνά αρκετά πιο ψηλά από τον παλιό με μεγάλες γέφυρες (η κορίνθια και η Αχαΐα έχουν πολλά ποτάμια που βγαίνουν σε κορινθιακό και πατραϊκό κόλπο) και λοιπά, διότι η ζώνη που περνά ο παλιός είναι σε ζώνη με κτήματα υψηλής απόδoσης και δίπλα σε σπίτια και δεν συμφέρει να τον διαπλατύνουν λόγω των υψηλών απαλλοτριώσεων.
    Ο παλιός θα γίνει περιφερειακoς για να αποφορτιστεί η παλαιά εθνική που είναι ήδη πολύ επιβαρημένη

Και ποτε με το καλο?

Του γνωστου Αγιου?

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Και ποτε με το καλο?

Του γνωστου Αγιου?
    Ανήμερα

Να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω αν όλος ο δρόμος, θα έχει διαφορετική χάραξη

Εδώ είναι μια αεροφωτογραφία ακριβώς στον κόμβο στο Κιάτο
    αριστερά με το περτικαλι βέλος διακρίνεται η νέα χάραξη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ergose.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	13384
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
    ωρε παιδι με επαρλακιασες! ειμαστενε πολλοι κερκυραιοι τελικα,
    και λιγους λες..
    χαιρετισματα απο Αγιο Ματθαίο

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ;;; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ....

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εθνικη βραδυ με αερα και βροχη
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2006, 20:31
  2. ΕΟ Κορίνθου-Πατρών
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2006, 13:15
  3. Απαντήσεις: 3