Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 96

Θέμα: VFR 800 vs Sprint St

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Sprint ST 1050 μπλε..

Sprint ST 1050 μπλε..
    Μια χαρά είναι το μπλέ

Ασε τον Θωμά, πήρε το μπλέ και τό κανε κομπλέ

νομιζω οτι τους πρωτους μήνες του 2008 ειχε σταματησει η παραγωγη για μια αλλαγη που ηταν υποχρεωμενη να κανει η triumph στο τεποζιτο.... (δεν γνωριζω λεπτομερειες αλλα κατι τετοιο ειχε παιχτει...)

Αυτό έγινε στη μέση του 2007 και σταμάτησε το μοντέλο. Τα 08 με το σιδερένιο ντεπόζιτο (τα προηγούμενο έχουν πλαστικό) πρωτοβγήκαν τέλη φθινοπώρου.

Γεια χαααραα! Το avatar του/της tbaris

Sprint

Στην Αθήνα μου είπαν 30-40 μέρες παράδοση.

Εγώ τώρα τι να πιστέψω????

Τι από τα παραπάνω σου δημιουργούν την εντύπωση ότι πρέπει να πιστέψεις ή το ένα ή το άλλο

Ακόμα δεν την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αν είναι να γίνεται έτσι και να πληρώσω και 14000 ε όχι δεν θα πάρω.

Θέλω Εξυπηρέτηση και όχι χαμαλίκι.

Η μηχανή είναι όνειρο ζωής και όχι γαριδάκια για μην μπορούν να βγάζουν άκρη.

Δεν παίρνω Triumph τέλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
    Ακόμα δεν την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αν είναι να γίνεται έτσι και να πληρώσω και 14000 ε όχι δεν θα πάρω.
    Θέλω Εξυπηρέτηση και όχι χαμαλίκι.
    Η μηχανή είναι όνειρο ζωής και όχι γαριδάκια για μην μπορούν να βγάζουν άκρη.
    Δεν παίρνω Triumph τέλος.
    Ακριβώς σε τι στράβωσες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ακριβώς σε τι στράβωσες;
    Ελα ντε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Ποιο ήταν το πρόβλημά σου;

Ωχ δεν πρόλαβα τους άλλους!

Λοιπόν,

Στην Θεσσαλονίκη μου λένε θα μπορείς να το έχεις σε 3 μήνες, εδώ έχει μόνο κόκκινο. Παίρνω στη Αθήνα μου λένε θα μπορείς να το έχεις σε 1 μήνα. Βγάλε άκρη.

Παω στην αντιπροσωπεία και αντί να με εξυπηρετήσουν, να μου πουν κάτσε ρε φίλε να ψάξουμε να βρούμε άκρη, μου λένε ότι το κόκκινο είναι το πιο ωραίο χρώμα.

Εξυπηρέτηση Θεσσαλονίκης απαράδεκτη! Ύφος 10 καρδιναλίων και αντιμετώπιση ερασιτέχνη.

To V-strom μου το παίρνουν 5.500? ενώ σε αντιπροσωπείες όπως Honda, Yamaha, Suzuki 6.300?.

Επίσης το ότι υπάρχει ένας μόνο στην Θεσσαλονίκη με Triumph και είναι και ερασιτέχνης εμένα με προβληματίζει αυτό. Δηλαδή αν θέλω κανα ανταλλακτικό πόσο καιρό θα κάνει να έρθει? 1 μήνα, 3, 5? 10 ? πόσο.

Και επίσης ρε παιδιά, όταν πας να σκάσεις 13.500 χιλιάρικα θέλεις να σε αντιμετωπίζουν επαγγελματικά και όχι έτσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
    Επίσης το ότι υπάρχει ένας μόνο στην Θεσσαλονίκη με Triumph και είναι και ερασιτέχνης εμένα με προβληματίζει αυτό. Δηλαδή αν θέλω κανα ανταλλακτικό πόσο καιρό θα κάνει να έρθει? 1 μήνα, 3, 5? 10 ? πόσο.

15 μέρες ΜΑΧ από Αγγλία σύμφωνα με την εμπειρία μου αν δεν υπάρχει στην Αθήνα. Με πίεση, 1 βδομάδα.

Στα περί Θεσσαλονίκης δεν σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω. Τα παιδιά στην Ηλιοφίλ στη Μιχαλακοπούλου είναι πολύ εντάξει και εξηγημένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Στα περί Θεσσαλονίκης δεν σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω. Τα παιδιά στην Ηλιοφίλ στη Μιχαλακοπούλου είναι πολύ εντάξει και εξηγημένα.
    +955

Συμφερει να κατέβεις Αθήνα να το πάρεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αφού είναι έτσι τα πράγματα και αφού σκοπεύεις να δώσεις 13.500, ίσως είναι καλύτερα να πάρεις το μηχανάκι από Αθήνα.

Είναι πιθανό να έχει μοντέλα η αντιπροσωπεία της Αθήνας και όχι της Θεσσαλονίκης.

Για Θεσσαλονίκη πάντως ξέρω ότι υπάρχουν 2 μηχανικοί και έχω ακούσει και για τους δύο τα καλύτερα λόγια.

Ρε παιδιά εγώ δεν λέω για τους μηχανικούς, μπορεί να είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

Αυτό που λέω είναι οτι πρέπει να σε εξυπηρετούν σωστά και να σου λένε την αλήθεια και όχι χαζομάρες.

Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω λόγω χρόνου. Αλλά για αυτό κάνουν καταστήματα και σε άλλες πόλεις, για να μην κατεβαίνει ο κόσμος στην Αθήνα.

Anyway, απλά δεν μου αρέσουν αυτά.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. vfr 800 ή triumph st
    από xtapodias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 15:45
  2. vfr 800 vs cbrxx 1100
    από gispy στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 10:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •