Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Sprint ST 1050 μπλε..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Μια χαρά είναι το μπλέΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Ασε τον Θωμά, πήρε το μπλέ και τό κανε κομπλέ![]()
νομιζω οτι τους πρωτους μήνες του 2008 ειχε σταματησει η παραγωγη για μια αλλαγη που ηταν υποχρεωμενη να κανει η triumph στο τεποζιτο.... (δεν γνωριζω λεπτομερειες αλλα κατι τετοιο ειχε παιχτει...)
Αυτό έγινε στη μέση του 2007 και σταμάτησε το μοντέλο. Τα 08 με το σιδερένιο ντεπόζιτο (τα προηγούμενο έχουν πλαστικό) πρωτοβγήκαν τέλη φθινοπώρου.
Στην Αθήνα μου είπαν 30-40 μέρες παράδοση.
Εγώ τώρα τι να πιστέψω????
Τι από τα παραπάνω σου δημιουργούν την εντύπωση ότι πρέπει να πιστέψεις ή το ένα ή το άλλο![]()
Ακόμα δεν την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αν είναι να γίνεται έτσι και να πληρώσω και 14000 ε όχι δεν θα πάρω.
Θέλω Εξυπηρέτηση και όχι χαμαλίκι.
Η μηχανή είναι όνειρο ζωής και όχι γαριδάκια για μην μπορούν να βγάζουν άκρη.
Δεν παίρνω Triumph τέλος.
Ακριβώς σε τι στράβωσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Ακόμα δεν την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αν είναι να γίνεται έτσι και να πληρώσω και 14000 ε όχι δεν θα πάρω.
Θέλω Εξυπηρέτηση και όχι χαμαλίκι.
Η μηχανή είναι όνειρο ζωής και όχι γαριδάκια για μην μπορούν να βγάζουν άκρη.
Δεν παίρνω Triumph τέλος.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ελα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακριβώς σε τι στράβωσες;![]()
![]()
![]()
Λοιπόν,
Στην Θεσσαλονίκη μου λένε θα μπορείς να το έχεις σε 3 μήνες, εδώ έχει μόνο κόκκινο. Παίρνω στη Αθήνα μου λένε θα μπορείς να το έχεις σε 1 μήνα. Βγάλε άκρη.
Παω στην αντιπροσωπεία και αντί να με εξυπηρετήσουν, να μου πουν κάτσε ρε φίλε να ψάξουμε να βρούμε άκρη, μου λένε ότι το κόκκινο είναι το πιο ωραίο χρώμα.
Εξυπηρέτηση Θεσσαλονίκης απαράδεκτη! Ύφος 10 καρδιναλίων και αντιμετώπιση ερασιτέχνη.
To V-strom μου το παίρνουν 5.500? ενώ σε αντιπροσωπείες όπως Honda, Yamaha, Suzuki 6.300?.
Επίσης το ότι υπάρχει ένας μόνο στην Θεσσαλονίκη με Triumph και είναι και ερασιτέχνης εμένα με προβληματίζει αυτό. Δηλαδή αν θέλω κανα ανταλλακτικό πόσο καιρό θα κάνει να έρθει? 1 μήνα, 3, 5? 10 ? πόσο.
Και επίσης ρε παιδιά, όταν πας να σκάσεις 13.500 χιλιάρικα θέλεις να σε αντιμετωπίζουν επαγγελματικά και όχι έτσι.
15 μέρες ΜΑΧ από Αγγλία σύμφωνα με την εμπειρία μου αν δεν υπάρχει στην Αθήνα. Με πίεση, 1 βδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Επίσης το ότι υπάρχει ένας μόνο στην Θεσσαλονίκη με Triumph και είναι και ερασιτέχνης εμένα με προβληματίζει αυτό. Δηλαδή αν θέλω κανα ανταλλακτικό πόσο καιρό θα κάνει να έρθει? 1 μήνα, 3, 5? 10 ? πόσο.
Στα περί Θεσσαλονίκης δεν σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω. Τα παιδιά στην Ηλιοφίλ στη Μιχαλακοπούλου είναι πολύ εντάξει και εξηγημένα.
+955Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Στα περί Θεσσαλονίκης δεν σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω. Τα παιδιά στην Ηλιοφίλ στη Μιχαλακοπούλου είναι πολύ εντάξει και εξηγημένα.
Συμφερει να κατέβεις Αθήνα να το πάρεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αφού είναι έτσι τα πράγματα και αφού σκοπεύεις να δώσεις 13.500, ίσως είναι καλύτερα να πάρεις το μηχανάκι από Αθήνα.
Είναι πιθανό να έχει μοντέλα η αντιπροσωπεία της Αθήνας και όχι της Θεσσαλονίκης.
Για Θεσσαλονίκη πάντως ξέρω ότι υπάρχουν 2 μηχανικοί και έχω ακούσει και για τους δύο τα καλύτερα λόγια.
Ρε παιδιά εγώ δεν λέω για τους μηχανικούς, μπορεί να είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.
Αυτό που λέω είναι οτι πρέπει να σε εξυπηρετούν σωστά και να σου λένε την αλήθεια και όχι χαζομάρες.
Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω λόγω χρόνου. Αλλά για αυτό κάνουν καταστήματα και σε άλλες πόλεις, για να μην κατεβαίνει ο κόσμος στην Αθήνα.
Anyway, απλά δεν μου αρέσουν αυτά.