χαιρετω ολους τους μηχανοβιους!!!πριν λιγο γραφτηκα,αν και παρακολουθω πολυ καιρο ολα τα θεματα!!πατρινος οπως θα ειδατε!!προς το παρον κυκλοφορω με ενα sportcity 200 και με μια transalp 400!!αν και σε λιγους μηνες λεω να αναβαθμιστω!!!![]()
χαιρετω ολους τους μηχανοβιους!!!πριν λιγο γραφτηκα,αν και παρακολουθω πολυ καιρο ολα τα θεματα!!πατρινος οπως θα ειδατε!!προς το παρον κυκλοφορω με ενα sportcity 200 και με μια transalp 400!!αν και σε λιγους μηνες λεω να αναβαθμιστω!!!![]()
Καλώς ήρθες!![]()
Καλώς όρισες και καλά να περνάμε!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλωσήρθες στην οικογένεια του moto forum..![]()
Καλως ηρθες, αλλα για να εχει και νοημα, για πες περι αναβαθμησης. Δεν πιστευω να θελεις, δεκαημερο προσαρμογης!Τρεχουμε εδω μεσα, τρεχουμε.:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον,ειμαι αναμεσα σε versys και multistrada620 !!!για πειτε τη γνωμη σας!!για να ακουω!!!
υ.γ.:ο ερωτας μου ειναι ktm 950 sm αλλα δυστυχως παει ψηλα,και μεταχειρισμενο δεν ξερω αν βρισκεις καλο και σε νορμαλ τιμη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
λοιπον,ειμαι αναμεσα σε versys και multistrada620 !!!για πειτε τη γνωμη σας!!για να ακουω!!!
υ.γ.:ο ερωτας μου ειναι ktm 950 sm αλλα δυστυχως παει ψηλα,και μεταχειρισμενο δεν ξερω αν βρισκεις καλο και σε νορμαλ τιμη..
Μολις ακουσεις το multi με termignioni θα αποφασισεις![]()
![]()
- Omnia mea mecum porto -
Βερσους θα σου προτινω. Τα ντουκατι, θεωρω οτι ειναι πιο απαιτητικα μηχανακια.Πολυ χαμηλων τονων με βρισκω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
φιλε το εχω ακουσει το ducati με termignoni!!ειναι κ@υλ@ και χωρις termignoni..μονο και μονο που ακους το ξηροκαμπανο!!!!γι΄αυτο κλεινω προς ducati και για design φυσικα..μου αρεσει περισσοτερο το ducati..επιδοσεις σχεδον τα ιδια ειναι ετσι??στο ducati δεν εχω ανεβει,στο versys εχω ανεβει και μου αρεσε πολυ η θεση οδηγησης..1.82 ειμαι οποτε απο θεμα υψους δεν εχω προβλημα!ροπη εχει περισσοτερη το versys ε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
Εγω λεω να περιμενεις
Αφου εισαι 18...
φιλε mats8282 ειμαι 19 και σκεφτομαι σε καμια 10 μηνες να παρω μηχανη,οποτε μετα απο κανα 2μηνο θα εχει γινει απεριοριστων κυβικων το διπλωμα!!!