Σελίδα 201 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 101151191196197198199200201202203204205206211 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.001 έως 3.015 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re man stous panw pou aneferes, tous dikaiologis kai tipota allo na min eixan
    alla min tous vazoume estw kai sto idio postaki me ton tsiarta :rotflmao:
    Τι γράφεις εκεί ρε παπάρα!!Θύμησέ μου,όταν ξαναπαίξουμε,να σού δώσω το δεξί στη λαδόκολλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Να εισαι Καυτατζογλειο.......

Να την χαρεις απο κοντα.....!!!!!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..........

Πρίν άπό αύτό πού είπες....!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

τις ιδιες πορείες κάναμε σχεδόν αν εξαιρέσεις το '96....
    να εξαιρεσεις το 1984,το 1987, το 1991 , το 1996 , το 2001, το 2002, το 2003 , τα δισεκτα ετη, τα μονά ετη, τα ζυγά ετη οντως καναμε τις ιδιες πορειες....

επισης αν εξαιρεσεις τα ετη απο το 1800-2008 ο Ολυμπιακος εκανε τις ιδιες πορειες με την Ρεάλ....
    αλλα περιεργως η Ρεαλ και ο Παναθηναικος ειναι στους δυνατους και ο Ολυμπιακος στους αδυνατους με κατι γραφικες ομαδουλες του ανατολικου μπλοκ....

μαλλον αυτοι που βγαζουν την βαθμολογια στην ΟΥΕΦΑ υπολογιζουν ολα αυτα τα χρονια...
    αλλα τα μαθηματικα που σας μαθαινει ο Κοκκαλης σας βγαζουν δυνατοτερη εδρα στην Ευρώπη.... :

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΔΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ....
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ 4 ΟΜΙΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ......

Υ.Γ. Το 1984 δεν το θυμασαι αλλα τη χουντα τη θυμασαι....
    και μαλιστα ξερεις και το ρολο που επαιξε στην πορεια του Παναθηναικου...βρε περιεργα πραγματα.....
    ανίατη γαβρασθενεια....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τελικα καποιοι εκει στον Παναθηναικο αρχιζουν και καταλαβαινουν το μελλον της πολυμετοχικοτητας.....!!!

Δηλωσεις του Θαν Γιανακοπουλου πριν λιγο ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ......

<<<Λίγο μετά τον Βγενόπουλο έφτασαν στο γήπεδο ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο μεν πρώτος χαρακτήρισε «ευχάριστη» την παρουσία του Βγενόπουλο στις εξέδρες, λέγοντας χαρακτηριστικά «όλοι οι καλοί Παναθηναϊκοί είναι ευπρόσδεκτοι», αλλά τα σημαντικότερα τα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Οταν του είπαν πως το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι και του χρόνου θα παίζει εδώ», ενώ όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει, περιορίστηκε να πει «για να το λέω κάτι θα έχω στο μυαλό μου».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το θέμα της πολυμετοχικότητας και μεταξύ άλλων είπε: «Είναι δύσκολο εγχείρημα. Εδώ εμείς που είμαστε δύο αδέλφια στο μπάσκετ και πολλές φορές έχουμε διαφωνίες. Φανταστείτε τι θα γίνει στην ΠΑΕ, αν υπάρχουν περισσότερα άτομα. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ακούω διάφορα ονόματα για τη θέση του προέδρου, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει... βαρίδια εκεί που ξέρετε, να είναι τίμιος, να είναι σωστός και πάνω απ' όλα να ξέρει το αντικείμενο.

Πρέπει να γκρεμίσει σφηκοφωλιές, να γκρεμίσει παράγκες και να αντιμετωπίσει τον Κόκκαλη. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι δύσκολο να βρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο, αλλά εφόσον βρεθεί όλοι θα πρέπει να σταθούν στο πλάι του».

Οταν του ζητήθηκε να προτείνει κάποιο πρόσωπο για τη θέση του προέδρου, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα γίνει πολυμετοχικός οι άνθρωποι που θα μπουν θα βρουν και την καλύτερη λύση». Οταν ρωτήθηκε αν η οικογένειά του θα αγοράσει μετοχές, απάντησε: «Οποιος πίστεύε ότι δεν θα μπούμε είναι αφελής η βλάκας. Είμαστε 40 χρόνια Παναθηναϊκοί και δεν θα βοηθήσουμε;». >>>

Τα ωραια......

Τωρα ερχονται....!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..........

Πρίν άπό αύτό πού είπες....!!!!

Τι πραγμα...?????

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τελικα καποιοι εκει στον Παναθηναικο αρχιζουν και καταλαβαινουν το μελλον της πολυμετοχικοτητας.....!!!

Τα ωραια......

Τωρα ερχονται....!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μονοι σας καθεστε και βγαζετε τα ματια σας...

μεχρι τωρα το ισχυροτερο χαρτι των γαυρων εναντια στο εγχειρημα της πολυμετοχικοτητας, ηταν η αμφιβολη (συμφωνα με τις φυλλαδες) συμμετοχη των Γιαννακοπουλων...οτι δηλαδη για να μην μπαινουν τα αδερφια καποιο λακκο εχει η φαβα...

αφιερωμενο λοιπον σε ολους εσας:

«Οποιος πίστεύε ότι δεν θα μπούμε είναι αφελής η βλάκας. Είμαστε 40 χρόνια Παναθηναϊκοί και δεν θα βοηθήσουμε;»

σε ευχαριστω ρε συ Stoubi που εκανες τον κοπο να το postαρεις...

υγ. το υπολοιπο των δηλωσεων μπορειτε να το ερμηνευσετε οπως σας βολευει, για μενα ειναι μια χαρα...εσεις ψαξτε...ψαξτε ....ολο και κατι μεμπτο θα βρειτε για να ασχολειθειτε αυτη την εβδομαδα

και μην ξεχνιομαστε ε...απο τον "Μονομαχο"...Μαρκος Αυρηλιος στον μουφα και πετσινο καισαρα:

''The time for honoring yourself will soon be at an end...''

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μονοι σας καθεστε και βγαζετε τα ματια σας...

σε ευχαριστω ρε συ Stoubi που εκανες τον κοπο να το postαρεις...

υγ. το υπολοιπο των δηλωσεων μπορειτε να το ερμηνευσετε οπως σας βολευει, για μενα ειναι μια χαρα...εσεις ψαξτε...ψαξτε ....ολο και κατι μεμπτο θα βρειτε για να ασχολειθειτε αυτη την εβδομαδα

και μην ξεχνιομαστε ε...απο τον "Μονομαχο"...Μαρκος Αυρηλιος στον μουφα και πετσινο καισαρα:

''The time for honoring yourself will soon be at an end...''
    Δεν κανει τιποτα.......

Για τα υπολοιπα.....

( Αρκει να μην την κανεις γυριστη σε κανα χρονο και να λες οτι δεν στα λεγαμε....... )

re paidia ekeinoi oi ithikoi prwtathlites....pou kruftikan??

alla eipame...den tous endiaferei....etsi Pano?

re paidia ekeinoi oi ithikoi prwtathlites....pou kruftikan??

alla eipame...den tous endiaferei....etsi Pano?
    φιλαρακι εγω δεν κρυβομαι ΠΟΤΕ....οχι σαν και σενα που εισαι σαν τα σαλιγκαρια.....του χρονου παλι...και θυμασαι τι σου ειπα και στον καφε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλαρακι εγω δεν κρυβομαι ΠΟΤΕ....οχι σαν και σενα που εισαι σαν τα σαλιγκαρια.....του χρονου παλι...και θυμασαι τι σου ειπα και στον καφε.....

agorina egw eimai edw apo augousto kai krazw sunexia, dne efuga stigmi
    kai otan efaga tesera apo ton gauro me peiraxe kai to eipa
    oxi san esas pou exafanistikate twra kai lete den mas noiazoun oi tesares giati iemaste ithikoi prwtathlites

kai mia aporia re paides
    stin aek kanoun diagwnismo poios ienai pio tsirko??

ti kotsanes elege o lube :rotflmao:

leei oti den eprepe i aek na katevei...as ton enimerwsi kapoios oti dne ienai sto xeri tis, DEN GINETAI NA MHN KATEVEI

den exei kinitro leei....to champions league ton xalaei mallon :rotflmao: kai oute thewrei sovaro thema na foraei tin fanela tis aek kai na katevei na tin timisei

an i aek evgene C L omws, den tha elege tipota apo auta...

telos leei... i aek antimetwpizetai san mikri omada.......TI TO PERIERGO VRIKE SE AUTO? :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	paparazzi_siteaekntemis3.jpg 
Προβολές:	58 
Μέγεθος:	19,6 KB 
ID:	130305

agorina egw eimai edw apo augousto kai krazw sunexia, dne efuga stigmi
    kai otan efaga tesera apo ton gauro me peiraxe kai to eipa
    oxi san esas pou exafanistikate twra kai lete den mas noiazoun oi tesares giati iemaste ithikoi prwtathlites
    απο τον αυγουστο κραζεις....αλλα ασχολεισε και με την ομαδα μου....συνεχεια ομως.....και σου ειπα εγω οτι ευχαριστηθηκα με τις τεσσαρες???και ναι....στο γηπεδο θεωρω οτι ειμαι πρωταθλητης...αφου πηρα τους περισσοτερους βαθμους....

υ.γ. εχω γραψει απο καιρο,οτι δεν θα ξανασχοληθω με τα αγωνιστικα....μονο σε θεματα κανονισμων και γεγονοτων θα επεμβαινω για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....μην με τσιτωνεις γιατι ξερεις οτι θα μου ειναι δυσκολο να μην απαντησω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    απο τον αυγουστο κραζεις....αλλα ασχολεισε και με την ομαδα μου....συνεχεια ομως.....και σου ειπα εγω οτι ευχαριστηθηκα με τις τεσσαρες???και ναι....στο γηπεδο θεωρω οτι ειμαι πρωταθλητης...αφου πηρα τους περισσοτερους βαθμους....

υ.γ. εχω γραψει απο καιρο,οτι δεν θα ξανασχοληθω με τα αγωνιστικα....μονο σε θεματα κανονισμων και γεγονοτων θα επεμβαινω για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....μην με τσιτωνεις γιατι ξερεις οτι θα μου ειναι δυσκολο να μην απαντησω....
    panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite

eipes oti den euxaristithikes, alla den se enoiaxe kiolas

ante stamatw na se tsiglaw

panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite

eipes oti den euxaristithikes, alla den se enoiaxe kiolas

ante stamatw na se tsiglaw
    αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....ειπα οτι με χαλασε.....αλλα οχι και να μου κοπει και ο υπνος....ναι εχει τυχει και αυτο.....αρα μην το συνεχισουμε αλλο....αλλα γουσταρεις και αισθανεσαι για την ομαδα σου....και αλλα εγω.....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20