Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 60

Θέμα: Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;

Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;

Ειναι απογευμα Τριτης 6 Μαιου και βρισκομαι να περπαταω στους δρομους του Reinbek, ενα μικρο προαστιο του Αμβουργου. Εχω ερθει για δουλεια αλλα εχω ξεμπερδεψει νωρις, οποτε μιας που και ο καιρος ειναι καταπληκτικος ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να κανω μια καλη βολτιτσα τριγυρω.

Βλεπω μικρα μαγαζακια με λιγοστες καρεκλιτσες εξω στο πεζοδρομιο -εκει οπου επιτρεπεται και δεν εμποδιζουν την διελευση πεζων- και πολλοι κατοικοι καθονται απολαμβανοντας ενα παγωτακι η (τι αλλο; ) μια μπυρα στον ηλιο. Κινηση υπαρχει αρκετη αλλα μου κανει εντυπωση οτι δεν ακουγεται ΚΙΧ. Ουτε ενα κορναρισμα, ουτε μαρσαρισματα, ουτε τιποτε αλλο.
    Παω να περασω απεναντι και περιμενω στη διαβαση -προφανως για να περασουν τα αμαξια. Το αμαξι που ΕΓΩ περιμενω ομως να περασει εχει σταματησει και περιμενει και αυτο με τη σειρα του ΕΜΕΝΑ να περασω απεναντι, οποτε κανεις δεν περναει και κοιταζομαστε! :wacko:
    Τελικα του κανω νοημα να περασει και το κανει εχοντας ενα βλεμμα απολογητικο, λες και ενοιωθε ασχημα/ενοχος που ΔΕΝ περασα απεναντι και περασε αυτος.

Την Παρασκευη το βραδυ και μετα απο μερικες μερες στο Αμβουργο, γυριζω στην Αθηνα. Σαββατο πρωι φευγω για Γιαννενα οδικως, οποτε και δεν εχω ακουσει τιποτα απο ειδησεις.

Καθοδον βλεπω πολλα φορτηγα σταματημενα σε κομβους στην ΕΟ, αλλα δεν δινω σημασια.... Στα Γιαννενα, βλεπω πολλα πρατηρια κλειστα αλλα και παλι δεν παει ο νους μου στο κακο.
    Τελικα μαθαινω με εκπληξη οτι υπαρχει μια γενικοτερη απεργια των φορτηγων & μεταφορεων καυσιμων ενω τα δελτια του ασχους φωναζουν οτι "Στερευει απο καυσιμα η χωρα" κλπ.

Εχω προνοησει και εχω γεμισει καυσιμα το κουτι απο πριν οποτε η επιστροφη την Δευτερα το πρωι γινεται χωρις προβλημα.

ΟΜΩΣ......

Ο γυρισμος ειναι τραγικος χαρην στον ΚΟΠΑΝΟ με την Porsche που το παιζει γληγορος και περναει 10-10 τα αυτοκινητα στην Πατρων - Κορινθου στο αντιθετο ρευμα. Καποια στιγμη στο υψος του Αιγιου με προσπερναει με 200+ και λιγο πιο πανω σταματαει δεξια και κανει ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ενω εγω και αλλα διερχομενα κουτια προσπαθουμε να μην την φορεσουμε στον αρχικοπανο!!! Πινακιδα Αθηναικη... ΙΖκατι 3000.

Τελικα επιτρεφω Αθηνα αλλα εκει αρχιζει το παρτι....
    Καποια στιγμη στη Χαμοστερνας βλεπω μια Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ουρα αυτοκινητων που ξεκιναει πριν τα φαναρια των Πετραλωνων και συνεχιζει μεχρι κανα χιλιομετρο πιο πανω -σε ενα πρατηριο Shell.
    Αμαξια σπρωχνονται τσαμπουκαλιδικα με αμαξια, μηχανες με μηχανακια, αλλοι "εξυπνοι" προσπαθουν να χωθουν απο εξω κατευθειαν μεσα στο πρατηριο για να αποφυγουν την ουρα, φωνες, βρισιες, κορνες ενω καποιοι εχουν πιαστει στα χερια και τσιριζουν!
    Μεσα στο χαμο αυτο ενας παππους με 2 πλαστικα μπουκαλια νερου στο χερι προσπαθει να παρει βενζινη, λες και θα τον σωσει αν βαλει 2 λιτρα βενζινης στο αμαξι του!

Το ιδιο σκηνικο συνεχιζεται σε οσα πρατηρια ειναι ανοιχτα...
    Φθανω σπιτι και βλεπω στις ειδησεις οτι αυτο το σκηνικο εχει φορεθει πολυ τις τελευταιες μερες...
    Ασυλληπτα τεραστιες ουρες αυτοκινητων σε πρατηρια που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει λιγο μυαλο θα καταλαβει οτι ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ να γινονται αφου τα καυσιμα ΔΕΝ θα φτασουν για ολους οταν εχεις αλλους 200+ μπροστα σου να περιμενουν!

Και ομως... Τσαμπουκας, φασαρια, βρισιες, μεχρι και ξυλο για ενα κωλολιτρο βενζινης!

Και σκεφτομαι: τελικα ΠΟΣΟ καφρος ειναι ο νεοελληνας;
    Νοιωθω οτι ολοι γυρω μου ειναι σε μια αλλοφρονη ημιαγρια κατασταση, περιμενοντας τη σπιθα που θα τα τιναξει ολα στον αερα. Οι σκηνες αυτες στα πρατηρια ειλικρινα μου θυμισαν σκηνες απο ταινιες Mad Max...

Ρε σεις νεοΚαφροι: ακομα και αν το κουτακι σας μεινει ΧΩΡΙΣ καυσιμα μερικες ημερες, χαθηκε ο κοσμος; ΔΕΝ μπορειτε να πατε με το μετρο στη δουλεια σας η με το λεωφορειο;
    Εξαιρω οσους εχουν να ταξιδεψουν για την δουλεια τους, αλλα αυτοι θα βρουνε καυσιμα καθοδον οπως βρηκα και εγω.
    Ναι, τωρα και εγω ΔΕΝ εχω καυσιμα στο κουτακι, και η μηχανη επισης δεν ειναι για πολλα πολλα. Και λοιπον; Τι εγινε;

Οι ανθρωποι που απεργουν παλευουν για τα δικαιωματα τους. Εμεις πρεπει να γινομαστε ΖΩΑ ρε γ@μωτο καθε φορα που κατι αναπαντεχο συμβαινει;

Ζουμε στην πιο ομορφη χωρα με τους χειροτερους κατοικους....
    Καντε τα ισιωμα ολα πια....

ΥΓ. Διαβαζω στην Ε της προηγουμενη Κυριακης οτι ΜΕΣΑ στα καμμενα της Παρνηθας εχουν ΗΔΗ αποψιλωθει μεγαλες εκτασεις και εχουν ανεγερθει διαφορες ΒΙΛΕΣ....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αφού σας χαλάει το εξωτερικό ρε γαμώτο, τι το θέλετε;

Κάτσε να γυρίσει κι ο TROOPER, θα έχετε πολλά να πείτε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    H αλήθεια είναι πως όποτε πηγαίνω εξωτερικό παθαίνω πολιτισμικό σοκ.

Τεράστια η διαφορά στη ποιότητα ζωής......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διαβαζω στην Ε της προηγουμενη Κυριακης οτι ΜΕΣΑ στα καμμενα της Παρνηθας εχουν ΗΔΗ αποψιλωθει μεγαλες εκτασεις και εχουν ανεγερθει διαφορες ΒΙΛΕΣ....
    Είναι αυτές που χτιζόντουσαν όταν το δάσος υπήρχε ακόμα.

Για τον χαμό με τα καύσιμα , επαυξάνω.

Τους έπιασε ο πανικός όλους και έτρεχαν να γεμίσουν λές και γινόταν πόλεμος και ανατινάζαν τα διυληστήρια. Κάποιοι πλούτισαν μέσα στο Σ/Κ απλά και μόνο με ενα cent επάνω στην τιμή αφού ξεπούλησαν μέχρι και την μούργα απο τις δεξαμενές τους.

Ο επίλογος πάντα ίδιος... την Δευτέρα τα Ι.Χ βυτία εφοδιάζουν κανονικά τα βενζινάδικα.

Για τόσο μαλάκες μιλάμε... ότι ακούσουν απο τα ΜΜΕ το λαμβάνουν ώς καμπανάκι πανικού και τρέχουν. Κάποιοι άλλοι τώρα κόβουν και τα ηλιέλαια!!

Δυστυχώς αυτή είναι η χώρα που δεν υπάρχει μέτρο και σταθμά. Αιώνια στην υπερβολή και στον "Βαλκανισμό" (sic).

Να θυμίσω μόνο οτι μαζί με εμάς είχε μπεί στην Ε.Ε. η Πορτογαλία. Ήταν υποτίθεται πολύ πιο πίσω απο εμάς σε γραφειοκρατία και σε επίπεδο ζωής. Σήμερα θεωρείται οτι μας έχει φτάσει βάσει δεικτών και ετοιμάζεται να μας περάσει με χίλια.

Εμείς;...

Νομίζω οτι το είχαν πεί καλύτερα απο μένα.

Η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον πλανήτη με τους χειρότερους ιθαγενείς για "κατοίκους."

Στο κλουβί μας τώρα για να δείξουμε οτι δουλεύουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    γιατι δε γραφετε μονιμως μια λεξη ρε παληκαρια να τελειωνουμε,ε?

με το συμπαθειο κιολας αλλα το παρακατω τα λεει ολα για την κατασταση μας!

ΜΠΟΥ-ΡΔΕ-ΛΟ*!!!

Ευχαριστω!

*αν κι ακομα κι εκει μια υποτυπωδη ταξη θα τη βρεις στανταρ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    επισης Νικολα μου να σου πω και αλλη μια παραμετρο που δε πηγε ισως το μυαλο σου!

Αν ενας συναδελφος ο οποίος ΕΤΥΧΕ να εχει βενζινη στο αμαξι, δεν ειχε, εγω ΔΕΝ θα μπορουσα να παω για δουλεια μιας και τα ταξί ειχαν απεργια!

Και το κερασακι? Θα μου ελεγαν να παω και με τα ποδια, στ @@δια τους!

Απλα το λεω οτι δεν ειναι τοσο απλο οσο ισως ακουγεται καποιες φορες!

Το ΜΟΝΟ πρατηριο που ειχε βενζινη στα Γιαννενα οπου και εβαλα, πουλουσε την ΑΠΛΗ αμολυβδη στα 1.30+! Και ο κοσμος αναγκαζοταν αφου ΔΕΝ ειχε επιλογες να βαλει.... Μαγκας ο πρατηριας ε;;

Οι ανατιμησεις στο πετρελαιο εχουν τιναξει τα ΠΑΝΤΑ στον αερα σε παγκοσμιο επιπεδο -αλλα εξω ανασκουμπωνονται με σοβαροτητα και ψυχραιμια και κοιτανε για εναλλακτικες πηγες ενεργειας και διαχειρισης.
    Εδω εναλλακτικες πηγες και πρακτικες ΟΧΥΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ μας απο τα δεινα του πετρελαιου τα θεωρουμε γελοια. "Ασε μωρε, αυτα ειναι για τους μλκ τους ξενους! Εμεις θα τη βρουμε την ακρη." λεμε και παραγγελνουμε εναν ακομα φρεντοτσινο αραχτοι στην καφετερια.

Και παιδια οπως ο Βελζεβουλης πανε να κανουν κατι ΚΑΛΟ και ομορφο και παιρνουν....

Εξω οι ανατιμησεις/πτωσεις στις τιμες στα καυσιμα ακολουθουν τις παγκοσμιες τασεις. Εδω -και βασει αρθρων σε εφημεριδες- τα καυσιμα ΜΟΝΟ ανατιμουνται προς τα πανω και ΠΟΤΕ προς τα κατω. Πως θα παει ο Ελληναρας Πλουταρχο το βραδυ; Δεν θα παρει την κουρσα; Οποτε; Βαρατε στο σταυρο. Ωραιοι ε;

Κριτικη σκεψη; Μηδεν.
    Ψυχραιμια; Ανυπαρκτη.
    Σοβαρη και μετρημενη αντιμετωπιση καταστασεων; Ανεκδοτο.

Οι κυβερνησεις μας ειναι βουτηγμενες στη λαμογια και την ΚΟΜΠΙΝΑ μεχρι το τελευταιο κομματοσκυλο, τα ΒΛΕΠΟΥΜΕ και μετα; Παμε και τους ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Αυτοι παιρνουν μισθους χιλιαδων ευρω το μηνα και εγω/εσυ/εμεις για να δουμε αυτα τα λεφτα δουλευουμε ενα χρονο!

Που θα παει αυτη η κατασταση; ΟΛΑ δειχνουν οτι τα πραγματα θα χειροτερευουν ΣΥΝΕΧΩΣ. Και εμεις εδω τι κανουμε; Στα @@ μας -τα 36ωρα να ειναι καλα κ ο μηνας εχει 9;

Δεν εχει πατο πια αυτος ο λακος πια;;
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    γιατι δε γραφετε μονιμως μια λεξη ρε παληκαρια να τελειωνουμε,ε?

με το συμπαθειο κιολας αλλα το παρακατω τα λεει ολα για την κατασταση μας!

ΜΠΟΥ-ΡΔΕ-ΛΟ*!!!

Ευχαριστω!

*αν κι ακομα κι εκει μια υποτυπωδη ταξη θα τη βρεις στανταρ!
    Δημητρη μου οπως ειπες και εσυ, ακομα και σε ενα μπ@ρδελο υπαρχει μια ταξη!
    Εδω ειμαστε σε κατασταση ΑΓΡΙΑ πλεον!

Ο Ελληναρας το μονο που τον ενδιαφερει ειναι πλεον να γ@μησει το πιο ωραιο γκομενακι, να φαει φραγκα απο οπου βρει και να αραζει και να βριζει τους αλλους που τολμανε να μπαινουν στο δρομο του!
    Και ο κοινωνικος περιγυρος; Τον θαυμαζει, τον επικροτει τον λεει μαγκα!

Τραβα εσυ μουσικε των 3 και 60 με τα ποδια στο μαγαζι να παιξεις για να κουνηθει το ξεκ@λο με τις γραβατωμενες κοιλιες απο κατω....
    Νίκος
    Open Horizons

Nα δούμε και πότε θα βάλουμε τάξη και κριτική σκέψη στους εαυτούς μας και στις οικογένειές μας...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    να γ@μησει το πιο ωραιο γκομενακι
    Νίκο, γιατί νομίζω ότι σε αυτό ΟΥΤΕ εσύ θα έλεγες όχι....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και ξανά μανά...πότε θα βάλουμε τάξη στους εαυτούς μας? :smilea:

(γενικώς μιλώ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    έλα μου ντε, τι κακό υπάρχει να γ@μ@ς ωραία γκομενάκια?

α κ επίσης πότε λήγει η απεργία?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς στην περίπτωση της Ελλάδας πλέον είναι ή ολοι ή κανείς.

Γιατί αν το κάνουν 10-100-1000 θα τους πουν μαλάκες και θα τους ποδοπατήσουν. Πλέον θέλει μέτρα "Χούντας Κάστρο" εδώ.

- Δήμευση περιουσίας στα λαμόγια. Οχι πρόστιμα, οχι αφαίρεση αδειών. Στην ψύχρα δήμευση περιουσίας.

- Όποιος πιάνεται με το χέρι στο μέλι, να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο αμισθί επί 1-2-3-100 έτη κλιμακούμενα.

- Στις φυλακές να μπεί πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας. Να φτιάχνουν πινακίδες ή δεν ξέρω τι άλλο. Αρκετούς χαραμοφάηδες έχουμε μέσα και έξω.

- όποιος θεωρεί έξυπνο και παραβιάζει ουρά σε ταμείο (το πιο απλό λέω τώρα) να τρώει ban για μια μέρα και να πηγαίνει την επόμενη.

κτλ. κτλ...

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός έχει πάρει κατά γράμμα τα λεγόμενα του Ισοκράτη στην υπογραφή μου και τα έχει εφαρμόσει σε όλα τα επίπεδα. Μόνο που όταν τα έλεγε ο Ισοκράτης είχε και την δαμόκλειο σπάθη των Ρωμαίων κυριάρχων απο πάνω και έπεφτε και καμιά σφαλιάρα που νόμιζαν οτι ήταν τυφώνας.

Θέλουμε βούρδουλα συνέχεια απο πάνω... ακούγεται κάπως "υπερβολική" η φράση μου, αλλά ειδικά σκεπτόμενος παραδείγματα όπως η Αττική Οδό, η γέφυρα του Ρίο - Αντίριο , το Ελ.Βενιζέλος, το ΜΕΤΡΟ ... ακόμα και την Εθνική.... εκεί που μας κάνουν κουμάντο ξένοι και πέφτει η σφαλιάρα αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει... εκεί είμαστε οι καλύτεροι.

Αν είμαστε μόνοι μας, τα κάνουμε ζούγκλα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δειτε τι ανακαλυψα...

Δολιοφθορά σε αυτοκίνητο βουλευτή

ΛΑΡΙΣΑ

Δολιοφθορά έγινε πριν από ενάμιση χρόνο, η οποία αποκαλύφθηκε με αφορμή τροχαίο, στο αυτοκίνητο του βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Το γεγονός προκαλεί έντονο προβληματισμό και συνδυάζεται από τις Αρχές με τη διάρρηξη και κλοπή στο πατρικό σπίτι του βουλευτή στα Βούναινα, πριν ένα μήνα. Οπως αποκαλύφθηκε από το «Βήμα της Κυριακής» στο αυτοκίνητο τύπου Μερσεντές, που του είχε διαθέσει η Βουλή απ' την ημέρα της εκλογής του, το 2004, υπήρχαν τομές στα «ψαλίδια» του αριστερού τροχού.

«Αντιλαμβάνομαι ότι με την πολιτική μου δράση έχω ενοχλήσει μεγάλα συμφέροντα και ισχυρά κέντρα. Δεν φανταζόμουν όμως ότι κάποιοι θα έφταναν στο σημείο να θέσουν σε εφαρμογή μαφιόζικα σχέδια εξόντωσής μου», είπε ο κ.Χαρακόπουλος. Διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει ν'αγωνίζεται χωρίς να ενδίδει σε πιέσεις συμφερόντων και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

Το ατύχημα, που στάθηκε αφορμή για ν' αποκαλυφθεί η ιστορία, έγινε τον Ιανουάριο του '07 όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ο βουλευτής συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση, έξω από τη Λάρισα.

Το όχημα είχε υποστεί σοβαρές φθορές αλλά ο ίδιος και ο οδηγός του γλίτωσαν με μικροτραύματα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/05/2008

Η αποπειρα κατα της ζωης βουλευτη (της ΝΔ κιολας!!!) περασε στα ψιλα γραμματα των εφημεριδων 1.5 χρονο μετα το ατυχημα...Τωρα ανακαλυψανε τα κομμενα ψαλιδια....

Αντε να ενδιαφερθουν για τον απλο κοσμο....Εδω δεν τους καιγεται καρφι για τα ιδια τα στελεχη τους...Σιγα μην κλαψουν για την τιμη της ντοματας και της βενζινης...Σιγα μην πολεμησουν τους νταβατζηδες...Χεστηκανε αν αγοραζουμε την ιδια φετα πιο ακριβα απο οτι την αγοραζει ο Γερμανος....

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.....Και το κεφαλι ειναι σαπιο εντελως...

ΥΓ Αλλα αυτη η ατακα <<Αντιλαμβάνομαι ότι με την πολιτική μου δράση έχω ενοχλήσει μεγάλα συμφέροντα και ισχυρά κέντρα>> ειναι ολα τα λεφτα.....Ο Ελλην Τσε Γκεβαρα της δεξιας....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε ταξιδευτη πριν λιγο καιρο ειχες ζητησει να σου πουμε τι θα κανουμε χωρις καυσιμα.

Ε τωρα ειδες απο πρωτο χερι.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που θα καταληξει αυτη η κατασταση?
    από Xrider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2011, 09:22
  2. Που θα παει η μ@λ@κια με τα Τεστ στα περιοδικα
    από libali10 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 11:30
  3. Ξερουμε που θα βρουμε αυτη την μασκα?
    από KeLeYTiS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2005, 23:45
  4. Φρασεισ Που Θα Μεινουν Στην Ιστορια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 13:17
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων