Αν και τα δυο ειναι το ιδιο στην ουσια,εγω και εσυ δεν πουλησαμε τον ΟΤΕ ουτε φαγαμε τα λεφτα κανενος ουτε...ουτε...ουτε....κτλπ κτλπ
Αν και τα δυο ειναι το ιδιο στην ουσια,εγω και εσυ δεν πουλησαμε τον ΟΤΕ ουτε φαγαμε τα λεφτα κανενος ουτε...ουτε...ουτε....κτλπ κτλπ
Κατσε τωρα γιατι το θεμα δεν εινα παιξε γελασε....μιλαμε για το "κουμπι" του ελληναρα, το Α και το Ω, το αντικειμενο το οποιο αποτελει για εναν ολοκληρο λαο, το συμβολο των αξιων του...
το αυτοκινητο!
Εδω ο αλλος εκανε θυσιες...εκοψε τα γαλλικα στα παιδια, παρατησε την δευτερη -παρανομη- γκομενα, χρεωθηκε μεχρι το 2085 για να παρει το αμαξι και εσυ ρε καφρε βυτιοφοριατζη του στερεις το δικαιωμα στο ονειρο;
Ποιος εισαι εσυ ρε; Γιατι δεν τους αφηνεις να το χαρουν; Τωρα που εχει φτιαξει ο καιρος ρε κερατα;;!!
![]()
![]()
Παντως η απεργια επιβεβαιωσε το γεγονος πως το 70% των κινουμενων οχηματων που συνανταμε καθημερινα στους δρομους, μεταφερουν βοδια που απλως ψωλαρουν...οσοι ειχαμε πραγματικα λογο να μετακινηθουμε σημερα το καναμε(προς και απο στις δουλειες μας δηλαδη)...οι υπολοιποι κατσαν σπιτια τους...
και ηταν χαρα θεου σημερα στους δρομους...τουλαχιστον κατα το ημισυ μειωμενη η κινηση και μιλαμε για Δευτερα ε;
Οποτε βαση αυτου, εγω ευχομαι (και μιλαω πολυ σοβαρα) να δινουν με δελτιο απο εδω και περα την βενζινη, μπας και γλυτωσουμε δια παντως απο τους αργοσχολους κρετινους και τις καρακαξες που αρεσκονται στο να χρησιμοποιουν το αυτοκινητο και να πηζουν μεσα στην κινηση για να πανε για καφε, για ψωνια, για να γ@μησουν/θουνε και δεν ξερω και εγω τι αλλο...![]()
Μισθωμενα απο το κρατος βυτιοφορα θα εξυπηρετουν τις βασικες αναγκες για να μην παραλυσει το καρτος και ολοι οι υπολοιποι να μαθουμε να περπαταμε, να ποδηλατουμε και να χρησιμοποιουμε τα ΜΜΜ
Φανταστικο, ας μην ληξει ποτε η απεργια παναϊα μου...:wacko:
Το δασος που χτιζονται αυτες ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ....!!! ( αν αναφερεστε για τις οικοδομες τελειωμενες και μη που εδειχνε χτες η τηλεοραση...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είναι αυτές που χτιζόντουσαν όταν το δάσος υπήρχε ακόμα.
Gandalf
Δεν εχουν καμμια σχεση με τα καμενα....![]()
Ναι ειμαστε φτωχογειτονια στη Νικαια.Η πλατεια ελευθεριας ανηκει στον κορυδαλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εμενα ο αδελφουλης μου παντως που ταξιδευει λογο επαγγελματος οπωτε γυρνα (και παει σε κατι φτωχα μερη οπως νικαια-οχι στη πλατεια ελευθεριας παντως)λεει και ξαναλεει ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ τωρα τι σας πιανει ολους λες και τη χωρα την κανει η εκαθοστε κυβερνηση και οχι ΕΜΕΙΣ ολοι μας!
Αν τον χαλαει η νικαια υπαρχουν κι αλλα μερη πιο σικ.Κολωνακι,Β.Π κλπ.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Καλάάάά ειμαστε εμείς στην ψωροκόσταινα.....Τι εχει το Χαμπούργκο ?Πράσινο ,ποδηλατόδρομους ,καθαριότητα,παρκάκια παντού,οδηγούς που σέβονται πεζούς κ μικρά οχήματα ,ολα τα δίκυκλα δηλαδή...............Ψαραγορά τεράστια ,γκρίχισε ταβέρνεν με συνταγές που δεν υπάρχουν στην χελάντα....ΑΛΛΑ υπάρχει η ξεφτιλισμένη περιοχή ....ST.PAULI με κοκκινα φανάρια κ κόκκινα υπόγεια γκαράζ που συναντας ανήλικες ΚΑΤΑΤΡΗΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ αλκοολικους .......Ωραία κοινωνία παιδιά....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
...... να γ@μησει το πιο ωραιο γκομενακι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...... για να γ@μησουν/θουνε.......
Ρε παιδιά πολύ στραβά το έχετε πάρει το γ@μησι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ελλάδα και ξερό ψωμί... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις.
Παίδες, μπανανία είναι η ελλάδα. Για μπουρδέλο μίλησε ο άλλος φίλος, αλλά συγγνώμη κι'ολας, στα μπουρδέλα υποτίθεται περνάς γαμάτα (με όλη την έννοια της λέξεως)...
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ναι ελλάδα και ξερό ψωμί... το άλλο με τον τοτό το ξέρεις.
Παίδες, μπανανία είναι η ελλάδα. Για μπουρδέλο μίλησε ο άλλος φίλος, αλλά συγγνώμη κι'ολας, στα μπουρδέλα υποτίθεται περνάς γαμάτα (με όλη την έννοια της λέξεως)...
Και τουλάχιστον πηδ@ς εφ' όσον έχεις πληρώσει, στην μπανανία μας από τη μια πληρώνεις και από την άλλη σε κυνηγάνε να σε πηδήξουν...![]()
![]()
![]()
![]()
@@@μπου ρδε λο@@@
αλλα και χωρις τιμοκαταλογο
ακου 2 ευρο η βενζινη και να τρεχουν
με μπετονια :a31:
Και κλασσικά κοιτάμε μόνο προς τα πάνω...συγκρίνουμε μόνο τον εαυτό μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση...το 5% της Γης...
Ας κοιτάξουμε κ λίγο το υπόλοιπο 95% των συνανθρώπων μας κ συναισθανθήτε πόσο τυχεροί είμαστε που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα...
ας μην είμαστε αχάριστοι!
Οκ έχουμε χίλια δυο κακά σαν λαός αλλά έχουμε πετύχει τόσα πολλά τις τελευταίες δεκαετίες
που δεν αξίζει να τα μηδενίζουμε όλα...
![]()
εγω παλι παθαινω το σοκ οταν γυρναω πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
H αλήθεια είναι πως όποτε πηγαίνω εξωτερικό παθαίνω πολιτισμικό σοκ.
Τεράστια η διαφορά στη ποιότητα ζωής......![]()
![]()
![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
Οταν γυρισα απο Αγγλια το 2000 περναγα επιτηδες απο τις διαβασεις και σταματαγα την κυκλοφορια μονο και μονο για να τσακωνομαι....
Τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλακια εκανα
![]()
![]()
![]()
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!
ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!
προσωπικά θα ξαναμπώ στο τριπάκι που δεν είναι και τόσο φανταστικό.
Το πετρέλαιο τελειώνει ας πούμε σε μια εβδομάδα για πάντα, μετά απο ανακοίνωση του ΟΠΕΚ, ή έστω δεν θα υπάρχει βενζίνη παρά μόνο diesel για βιομηχανικές ανάγκες.
Μπορεί κανείς να φανταστεί την εικόνα των Ελληναράδων που θα χάσουν το "παιχνίδι" τους, μιας και Ι.Χ. πλέον δεν θα υφίστανται ουσιαστικά;
Θα τρέξουν οι περισσότεροι να το μετατρέψουν σε Φ.Αέριο, τουλάχιστον σε όσα μπορεί να γίνει η μετατροπή. Μετά;
Εδώ μια απεργία έγινε και έτρεξαν σαν του Ζιμπουαμπιανούς να πάρουν απόθεμα ακόμα και σε πλαστικά μπουκάλια νερού. Περιττό να πώ πόσο επικίνδυνο είναι αυτό βέβαια , χώρια που κάποια στιγμή θα λιώσει και το μπουκάλι και θα γίνει το έλα να δείς.
Σήμερα ας πούμε άναψε λαμπάκι ρεζερβουάρ και το μόνο που είχα να κάνω , ήταν να περιμένω 15λεπτά για να βάλω λίγο καύσιμο. Χωρίς πανικό , χωρίς τίποτα...
Και αυτό δεν θα το έβαζα ,αλλά δυστύχώς απο το σπίτι μου μέχρι τον ηλεκτρικό δεν υπάρχει τρόπος να πάω οπότε αναγκαστικά μέχρι την Κηφησιά το τουτού κινείται.
Αν δώ βέβαια τα σκούρα, θα πρέπει να ξυπνώ κατά τις 06.00 για να πάρω το ποδήλατο!!! Θα δούμε μέχρι τότε όμως.
Αλήθεια γνωρίζει κανείς ποιές ώρες επιτρέπουν στον ηλεκτρικό , να παίρνεις ποδήλατο στο τελευταίο βαγόνι; Ξέρω οτι στο ΜΕΤΡΟ δεν επιτρέπεται γενικώς αλλά εκεί δεν με νοιάζει.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πετρελαια σωνονται, καφριλες γινωνται , ξεκ@λα , κοιλαραδες , πορσες αναστρεφωμενες στας εθνικας , κι εγω στη μεση του χαους βλαστιμαω ,κακιζω ,ταυροκοιτω και χολωνομαι
Ολα γινονται αχταρμας στο μυαλο μου. Ενα κουβαρι ,ολα μου φταινε ,τιποτα δε καταλαβαινω...
Μετα καπως καθαριζει το μυαλο μου,οι σκεψεις μπαινουν σε μια ταξη και συνειδητοποιω πως...
... πρεπει να ψησω τη Κουλα πριν τελειωσει η βενζινη![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not