cb 400cc super four +1000.Καλως ηρθεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
το yamaha λές?
το είδα κ μου άρεσε. αλλα ερωτεύτηκα 4κύλινδρο,.
το cb 400cc super four![]()
cb 400cc super four +1000.Καλως ηρθεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
το yamaha λές?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΞΑΝΑ!!!!!!
οδηγησε οτι σου καθετε εσενα καλα στο ματι και παρε οτι σου αρεσει.:smilea:
απλα να εχεις στο μυαλο σου:
μονοκυλινδρα: πολλοι κραδασμοι,ωραια "μπαμ",καθολου τελικη ουσιαστικα φτιαγμενα για την πολη.
δικυλινδρα: λιγοτεροι κραδασμοι,μετρια ξεσπασματα,κανουν ταξιδακια,καλυτερη τελικη.
τρικυλινδρα: ΜΑΚΡΙΑ. δεν σε νοιαζει,δεν ρωτας![]()
τετρακυλινδρα: οι λιγοτεροι κραδασμοι,καθολου ξεσπασματα (δουλευουν στις πολλες στροφες), κανουν πολλα ταξιδακια ανετα και ξεκουραστα.δεν κανουν για πολη (συνηθως).
εγω προτεινω δικυλινδρο.
![]()
ΟΧΙ ΤΟ V-STROM!!!
![]()
![]()
τι τα θελετε κοριτσια πραματα τα μηχανακια?
βρες αγαπη μου εναν γκομενο-χορηγο με μοτοσακο της αρεσκειας σου, κατσε πισω, απολαυσε το τοπιο κι ασε τους προβληματισμους...
:rotflmao:
καλως ορισες...
υ.γ. εγω εχω καλο μοτοσακο αλλα ανεβαζω μονο 90-60-90 με φυσικο μαυρο ισιο μακρυ μαλλι και πρασινο ματι...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
το yamaha λές?
Τρελοκοτσιδού..!!!!
καλώς το το κορίτσι και απο εδώ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
καλησπέρα. αν και νέο μέλος μόλις 1 εβδομάδας γνώρισα ήδη κάποιους απο σας.
....
![]()
(ίδια είσαι.....πώ πώ πώ....)
+++Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(άλλα 200 ποστ απο κατω)
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
...την εξτραλαντζ ...
ρε ποιός έκανε την αρχή και όλοι με λενε "εχτραλαρτζ"?
![]()
γαμωτ... ενα μετρο να μετρηθω!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. εγω εχω καλο μοτοσακο αλλα ανεβαζω μονο 90-60-90 με φυσικο μαυρο ισιο μακρυ μαλλι και πρασινο ματι...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βρες αγαπη μου εναν γκομενο-χορηγο με μοτοσακο της αρεσκειας σου, κατσε πισω, απολαυσε το τοπιο κι ασε τους προβληματισμους...
καλως ορισες...
δεν μας διευκρυνισες το φυλο του συνεπιβατη ομως![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
και εντάξει, μετρήθηκες, τα άλλα δυο προσόντα τα καλύπτεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γαμωτ... ενα μετρο να μετρηθω!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
καλως ορισες...
Χμμμ... αμα αυτο το 90 ειναι υψος αυτο το 60 ειναι IQ και το αλλο 90 βαρος, να σου κανω τη χαρη να απολαυσω το τοπιο απ το καλο μοτοσακο σου, προβληματισμοι αληθεια τι ειναι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Χμμμ... αμα αυτο το 90 ειναι υψος αυτο το 60 ειναι IQ και το αλλο 90 βαρος, να σου κανω τη χαρη να απολαυσω το τοπιο απ το καλο μοτοσακο σου
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε κατανα δεν ντρεπεσαι λιγο? εσενα σε "παιρνω" και χωρις μετρησεις διοτι παιζει συναισθημα...
ντρουνα...οι τρεις περιφερειες του παραδεισου...(η κολασης αν ξεφευγουν πολυ απο τα προαναφερθεντα νουμερα...:rotflmao: ) στηθος-μεση-γλουτοι...
αναφορικα με αυτο που ειπε αυτος ο οζζζζζζζζζυς πως τονελενε να ξεκαθαρισω οτι ντους μαζι με αγορακι δεν κανω...:hypnotize
υ.γ.βεβαια ,αν ειναι ωριμος και συνειδητοποιημενος αντρας,το συζηταμε... :rotflmao: :rotflmao:
ντρουνα...οι τρεις περιφερειες του παραδεισου...(η κολασης αν ξεφευγουν πολυ απο τα προαναφερθεντα νουμερα...:rotflmao: ) στηθος-μεση-γλουτοι...
αναφορικα με αυτο που ειπε αυτος ο οζζζζζζζζζυς πως τονελενε να ξεκαθαρισω οτι ντους μαζι με αγορακι δεν κανω...:SIZE] :rotflmao: :rotflmao:
Ααααα αυτα τα νουμερα εννοουσες!!!! μωρε καλα το ψυλιαστηκα εγω πως αν και τερας εφυιας (60 IQ ειναι αυτο,οχι παιζουμε) κατι μου διεφευγε...
Οσο για το ντους με αγορακι ξανασκεψου το βρε εγω εχω κανει και μου αρεσε παρα πολυ, αν θυμαμαι καλα γιατι παιζει και γεροντικη ανοια (δεν θυμαμαι αν στο ανεφερα αναμεσα στα αλλα μου προσοντα)
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ειλικρινα θα ψηνομουνα αλλα μου τα χαλας στο iq...πολυ ειναι βρε κοπελα μου...αν εχεις κατι σε iq τσουχτρας να το παρω...:rotflmao: :rotflmao:
ειλικρινα θα ψηνομουνα αλλα μου τα χαλας στο iq...πολυ ειναι βρε κοπελα μου...αν εχεις κατι σε iq τσουχτρας να το παρω...:rotflmao: :rotflmao:
Iq καθυστερημενου οστρακου τελευταια προσφορα, να τ αφησω;
![]()
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche