Ευχαριστώ amyrouke![]()
Καλησπερα ενας φιλος μου ενδιαφερεται να το αγορασει και μου ειπε αν εχει παρουσιασει προβληματα, επισης με ρωτησε για την αυτονομια και συγκεκριμενα με ταχυτητα 180 χιλ σταθερα στην εθνικη ποσα χιλιομετρα βγαζει ενα ντεποζιτο με αμολυβδη 95 οκτανιων. Ευχαριστω
Εμένα προσωπικά δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και 6 μήνες.
Όσον αφορά την αυτονομία...... δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με ταχύτητα 180-200 μου έβγαλε 200-210 χιλιόμετρα.
Καίει αρκετά όταν την τρέχεις.... λογικό άλλωστε![]()
Γιατί δεν δοκιμάζετε των 100 οκτανίων??Είναι λίγο πιο ακριβή αλλά δουλεύει καλύτερα η μηχανη!![]()
Καλησπέρα. Φίλε pektis επέστρεψα το Σάββατο από μία βόλτα στην Ευρώπη με το bandit. Η βενζίνη εκέι έφτανε μέχρι τα 95 οκτάνια, δεν υπήρχαν παρά μόνο λίγες αντλίες: 92 οκτάνια, 95 οκτάνια και diesel. Η βενζίνη των 95 οκτανίων που την πληρώσαμε από 1,3 euro στην Ελβετία μέχρι και 1,6 στην Ιταλία, με μία ταχύτητα της τάξης των 130km/h έδινε αυτονομία 20km το λίτρο. Δεν νομίζω να υπάρχει βενζίνη 100 οκτανίων γιατί πρώτον τα 100 οκτάνια είναι το ιδανικό και χρησιμοποιείται μόνο για τον προσδιορισμό της ποιότητας της βενζίνης και δεύτερον θεωρώ ότι αν υπήρχε, Ιταλοί, Γερμανοί, Ελβετοί, Ολλανδοί, Δανοί θα την είχαν στα βενζινάδικά τους. Δεν ξέρω τι παίζει με την Ελλάδα αλλά δεν νομίζω να έχουμε κάτι που η πλειοψηφία της υπόλοιπης Ευρώπης δεν έχει... λέω εγώ τώρα...
υ.γ : όταν καταφέρω να καταλάβω τι ακριβώς μου συνέβη τις τελευταίες 15 μέρες θα ετοιμάσω ένα ταξιδιωτικό... Τα λέμε...![]()
Καλώς ήρθες φίλε vasdekiss!!Στην προκειμένη περίπτωση είπα για βενζίνη 100 οκτανίων γιατί την έχω δοκιμάσει σε ταξίδι & ισχύει αυτό που λένε ότι βγάζει παραπάνω χλμ.Τώρα από εκεί & πέρα ο καθένας βάζει ότι θεωρεί καλύτεροΠεριμένω foto από το ταξίδι
![]()
![]()
Προσωπικα ειχα δοκιμασει τις διαφορες μεταξυ απλης και σουπερ και δεν ειδα κατι ουσιαστικο στην καταναλωση.Μαλιστα για να μειωσω το λαθος της μετρησης εβαλα απλη για 1000 χλμ σημειωνοντας τα λιτρα που εβαζα καθε φορα και μετα εκανα αλλα 1000 με σουπερ.Λοιπον δεν ειδα διαφορα. Τωρα αν μιλαμε για 0,1 με 0,2 λιτρα στα 100 χλμ διαφορα, ε λοιπον δεν αξιζει να πληρωνεις 15 με 20 % ακριβοτερα, για να κερδισεις 1 με 2 % καλυτερη καταναλωση ( αν εχει καλυτερη καταναλωση) , και ουτε καταλαβα διαφορα στον τροπο λειτουργιας.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Καλώς ήρθες φίλε vasdekiss!!Στην προκειμένη περίπτωση είπα για βενζίνη 100 οκτανίων γιατί την έχω δοκιμάσει σε ταξίδι & ισχύει αυτό που λένε ότι βγάζει παραπάνω χλμ.Τώρα από εκεί & πέρα ο καθένας βάζει ότι θεωρεί καλύτεροΠεριμένω foto από το ταξίδι
![]()
![]()
Να σημειωσω οτι αφορα για χιλιομετρα στην πολη.
Στην πόλη δεν ξέρω,αλλά σε ταξίδι συμφέρει γιατί πάει καλύτερα η μηχανή & βγάζει 30-40 χλμ. παραπάνω.Το ΄χω δοκιμάσει Αθήνα-Πάτρα πολλές φορές.Πως δεν είδες διαφορά στον τρόπο λειτουργίας??Πάνω από 5,5-6,0 rpm. δουλεύει πολύ καλύτερα & ανοίγει πιο γρήγορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Προσωπικα ειχα δοκιμασει τις διαφορες μεταξυ απλης και σουπερ και δεν ειδα κατι ουσιαστικο στην καταναλωση.Μαλιστα για να μειωσω το λαθος της μετρησης εβαλα απλη για 1000 χλμ σημειωνοντας τα λιτρα που εβαζα καθε φορα και μετα εκανα αλλα 1000 με σουπερ.Λοιπον δεν ειδα διαφορα. Τωρα αν μιλαμε για 0,1 με 0,2 λιτρα στα 100 χλμ διαφορα, ε λοιπον δεν αξιζει να πληρωνεις 15 με 20 % ακριβοτερα, για να κερδισεις 1 με 2 % καλυτερη καταναλωση ( αν εχει καλυτερη καταναλωση) , και ουτε καταλαβα διαφορα στον τροπο λειτουργιας.
Να σημειωσω οτι αφορα για χιλιομετρα στην πολη.![]()
Ποιο μοντελο εχεις; Εγω μιλω για το 2007 υδροψυκτο.
Με την οικονομική οδήγηση των ημερών της απεργίας, γέμισα σήμερα γιατί έλειπα από Αθήνα από την Τετάρτη... Και έκαψε 11,85 λίτρα για 190,5 χιλιόμετρα. Πλακωμένο καίει λίγο παραπάνω, αλλά το καλοκαίρι όπως έχω γράψει έβγαλε 280 περίπου χιλιόμετρα με 17-18 λίτρα (πλακωμένο). Καλά καίει... Με την 100άρα και εγώ δεν είχα δει διαφορές.
Δείτε το motoGP show το επόμενο Σάββατο... Δεν έχει το Bandit (δυστυχώς, λόγω απεργιών). Αλλά θα έχει τον συνάδελφό σας στις Σέρρες. Σχολείο, διαγωνισμός, desmosedici ΘΕΑ, θα τα γράψω κάποια στιγμή αλλά αισθάνομαι ψωνάρα ήδη.Και μη γελάτε με το γορίλα πάνω στο παπάκι... Έραψε κοστούμια σε CBR1000RR σε μερικές στροφές και κέρδιζε μέτρα στην είσοδο της στροφής σχεδόν με όλους τους συμμετέχοντες στο track day/σχολείο. Θέλω να πάρω Aprilia125 για track days, τόσο πολύ μου άρεσε το μικρό. Το bandit μου φαίνεται ελέφαντας τώρα
![]()
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός μαύρου Bandit 650 με ABS K8. Τελικά το αγόρασα απο τον Γκουντούφα στη Μιχαλακοπούλου στην τιμή των 6400 ? με δώρο συναγερμό META Legos3. Έχω κάνει έως τώρα 500 χλμ και έχω πάθει την πλάκα μου. Σύντομα και φωτογραφίες...![]()
Ωραίος! Άντε καλοτάξιδο και άπεφτο!![]()
Συναγερμός είναι το μόνο που έλεγα να μπει από τότε που το πήρα και ακόμα τον βάζω... Αυτός ο ΜΕΤΑ είναι νομίζω αυτός που εγκρίνει και η Suzuki. Εντυπώσεις; Κάποιοι συναγερμοί είναι λίγο σπαστικοί. Για τη μοτοσικλέτα τα ξέρουμε, ΛΟΛ, αλλά αν θέλεις να γράψεις και για αυτό, ωραία είναι να βλέπεις πως την αντιλαμβάνεται και ένας "νέος" χρήστης.
Σ' ευχαριστώ! Να είσαι καλά! Εντυπώσεις από τη μοτοσυκλέτα θα γράψω όταν συμπληρώσω τα 1000 χλμ. Για το συναγερμό έχω να πώ ότι είναι αυτός που εγκρίνει η Suzuki και μέχρι τώρα μου φαίνεται πολύ καλός. Δεν χτυπαέι χωρίς λόγο και έχει και immobilizer. Δηλαδή αν ξεχάσεις να τον ενεργοποιήσεις, σε 1 λεπτό μπαίνει αυτόματα το immobilizer και δεν λειτουργεί η μηχανή ούτε με το κλειδί. Αυτή η λειτουργία είναι προαιρετική. Εγώ ζήτησα να μπεί για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το μόνο σπαστικό είναι όταν σταματάς για βενζίνη και περάσει 1 λεπτό μπαίνει σε λειτουργία και πρέπει να πατήσεις το κουμπί του τηλεχειριστηρίου για να μπορέσεις να πατήσεις τη μίζα.![]()