Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμ ρε μάστορα ο άνθρωπος σου εξηγεί γιατί έφυγε απο την επαρχία !!Εσύ σε ολόκληρο post αυτό το συμπέρασμα έβγαλες οτι δεν τον κάλυπτε η ποιότητα ζωής???

Ελεος δλδ χεχε ...
    Ακουσε να δεις κ εσυ "μαστορα",δεν εβγαλα αυτο το συμπερασμα οπως λες απο ολο το ποστ,αν ηταν ετσι θα εκανα quote σε ολοκληρο κ οχι μονο σε αυτο που κρατησα.
    Σχολιασα μονο αυτο το κομματι που ανεφερε πως η επαρχια ειναι για διακοπες.
    Κ κατι αλλο,οχι κ ελεος επειδη ειπα την γνωμη μου,οπως καταλαβα αυτο που διαβασα.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ,μην διαβαζεις αυτα που γραφω!
    No Fear

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Δεν ξερεις το σκηνικο φιλε μου πως εχει και εβγαλες λαθος συμπερασματα!

Ισως κ να ειναι ετσι φιλε μου,κανενα προβλημα.Κ εγω ζω κ μενω στην επαρχια κ τα βλεπω ολα αυτα απο κοντα,αλλα κ παλι θα προτιμουσα να μεινω εδω παρα να τραβηχτω Αθηνα.
    Καθε επιλογη ειναι σεβαστη βεβαιως!
    No Fear

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: Re: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
    Ισως κ να ειναι ετσι φιλε μου,κανενα προβλημα.Κ εγω ζω κ μενω στην επαρχια κ τα βλεπω ολα αυτα απο κοντα,αλλα κ παλι θα προτιμουσα να μεινω εδω παρα να τραβηχτω Αθηνα.
    Καθε επιλογη ειναι σεβαστη βεβαιως!

παντως επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο, τη γραφη και το ποιος ειναι ο belzeboulis & o zid και πως μιλανε, εξακολουθεις να εισαι λιγο "τσιτα"! Κανεις δε κατηγορησε την επαρχια, τουλαχιστον σε αυτο εδω το θρεντ! Ηρεμησε λοιπον, μια παρεα ειμαστε!

μαλλον εχω πυρετο, δεν εξηγειται αλλιως τοση ηρεμια και χαλαροτητα που με εχει "πιασει"!

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

μΕ φαίνεται πως μερικοί δεν διαβάζουμε από την αρχή τα ποστ ... και βγάζουμε ότι συμπέρασμα μας καπνίσει ....

(και ναι η Αθήνα είναι μπουρδέλο .... αλλά και κάποιες πόλεις στην επαρχία με συγκεκριμένες νοοτροπίες και υπέρμετρο γραψαρχιδισμό είναι πολύ χειρότερες .... τουλάχιστον για όποιον ΔΕΝ θέλει μόνο διακοπές ... )
    Μαλλον κ εσυ φιλε μου δεν καταλαβες καλα,τι σχολιασα.Σχολιασα ακριβως οτι εβαλα στο quote.Οπως διαβασα το συγκεκριμενο κομματι,μου εδωσε να καταλαβω πως για εκεινον η επαρχεια ειναι μονο για διακοπες,κατι για το οποιο με βρισκει αντιθετο.
    Τωρα αυτο που λες για το οτι βγάζουμε ότι συμπέρασμα μας καπνίσει,δεν σε τιμα κ πολυ να πω την αληθεια.
    No Fear

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    παντως επειδη ακομα δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο, τη γραφη και το ποιος ειναι ο belzeboulis & o zid και πως μιλανε, εξακολουθεις να εισαι λιγο "τσιτα"! Κανεις δε κατηγορησε την επαρχια, τουλαχιστον σε αυτο εδω το θρεντ! Ηρεμησε λοιπον, μια παρεα ειμαστε!

μαλλον εχω πυρετο, δεν εξηγειται αλλιως τοση ηρεμια και χαλαροτητα που με εχει "πιασει"!
    Μην μου αγχωνεσαι,εχω καταλαβει πολυ καλα πως το ποστ εχει να κανει με τα ζορια που εφαγε το παλικαρι στην επαρχια κ πως επιτελους την εκανε απο εκει κ ηρεμησε.Κανεις δεν ειπε πως το ποστ εχει γινει για να κατηγορησει την επαρχια κ ξαναλεω πως τα σχολια μου εγιναν για εκεινο το κομματι μοναχα,γιατι μου εδωσε να καταλαβω πως εννοησε οτι η επαρχια ειναι για διακοπες.
    Μια παρεα ειμαστε,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μονο εσενα ειδα να μιλας με ηπιο τροπο.
    Ο ενας αρχισε τα "μαστορα" κ τα "ελεος",κ ο αλλος τα οτι μας "καπνισει".
    Τωρα αν ειναι τροπος αυτος να απευθυνθεις σε καποιον που δεν ξερεις...
    No Fear

Re: Re: Re: Re: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
    Ακουσε να δεις κ εσυ "μαστορα",δεν εβγαλα αυτο το συμπερασμα οπως λες απο ολο το ποστ,αν ηταν ετσι θα εκανα quote σε ολοκληρο κ οχι μονο σε αυτο που κρατησα.
    Σχολιασα μονο αυτο το κομματι που ανεφερε πως η επαρχια ειναι για διακοπες.
    Κ κατι αλλο,οχι κ ελεος επειδη ειπα την γνωμη μου,οπως καταλαβα αυτο που διαβασα.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ,μην διαβαζεις αυτα που γραφω!
    Γράφε οτι θες και καλά θα κάνεις !!!

Οπως είπε και ο dimchios παρέα ειμαστε ολοι....

Απλά ο Βελζεβούλης είπε ξεκάθαρα για ποιούς λόγους έφυγε απο το Αιτωλικό... τώρα εσύ στάθηκες σε μια συγκεκριμένη φράση... (εκεί πήγαινε και το έλεος που έγραψα...)

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: ΣΕΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Γράφε οτι θες και καλά θα κάνεις !!!

Οπως είπε και ο dimchios παρέα ειμαστε ολοι....

Απλά ο Βελζεβούλης είπε ξεκάθαρα για ποιούς λόγους έφυγε απο το Αιτωλικό... τώρα εσύ στάθηκες σε μια συγκεκριμένη φράση... (εκεί πήγαινε και το έλεος που έγραψα...)

Ναι φιλε μου,σταθηκα στην συγκεκριμενη φραση,γιατι σε αυτην διαφωνουσα,καταλαβες?
    Εχω μεινει κ εγω ρε παλικαρια στο προσφατο παρελθον στην Αθηνα,εχω φαει κ εγω τα ζορια,να με πιεζει ο χρονος κ να ειμαι συνεχεια στην τσιτα.Μερικες φορες αναρωτιεμαι πως την παλευετε με την ακριβεια που υπαρχει εκει,την δουλεια κ τον ελαχιστο ελευθερο χρονο.
    Κ εδω υπαρχουν αυτες οι δυσκολιες αλλα εκει το παρακανουν το πραγμα!
    No Fear

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    welcome back κωστη !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Κριμα που δεν καταφερες να τελειωσεις αυτο για το οποιο ξεκινησες, καλο κουραγιο μεχρι το επομενο ξεκινημα..

τυποις δεν μπορω ναπω καλως ορισες πισω, αφου δεν μενω Αθηνα. Υπαρχει προβλημα γραμματικης, συντακτικου κ εννοιων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Για χαλαρώστε λίγο κι απολαύστε το αιτωλικό από 1000 μέτρα ύψος.
    Η φωτό αφιερωμένη στον velzeboulis που τόλμησε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aitoliko.jpg 
Προβολές:	48 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	130873

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ
    από MICK στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 12:04
  2. H Honda Pons ΤΕΛΟΣ απο το moto gp
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα