Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
καταρχην ειναι ΚΙΤΤ......![]()
κατα δευτερον αυτος θα παταγε το ''BOUTS'' button γιατι θα την ειχε μπουτσισει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
καταρχην ειναι ΚΙΤΤ......![]()
κατα δευτερον αυτος θα παταγε το ''BOUTS'' button γιατι θα την ειχε μπουτσισει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να τρέχεις απο 150 εως 270 χ.α.ω μέσα σε κατοικημένη περιοχή και σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης είναι τουλάχιστον παρανοικό για 'μενα οσο καλός κι' αν είναι ο συνδυασμός οδηγική ικανότητα/άσφαλτος.
Του βάζω Χ του τύπου απο τώρα, γίνει δε γίνει splater movie σε κανα κουτί/σπίτι/χωράφι.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
και στο 1:11 μαστορα, αν δεν το κραταγε θα τον εκλαιγαν τωρα...
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+οσα θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κανενας σοβαρος και ειδικα αγωνιζομενος (φανταζομαι) δεν θα εκανε κατι τετοιο σε δημοσιο δρομο,και υπο τετοιες συνθηκες....![]()
![]()
Οι αγωνιζόμενοι είναι επαγγελματίες που εχουν σκοπό να βγάζουν την κ@υλ@ τους στην πίστα και οχι στους δημόσιους δρόμους.
Μάλλον wannabe αγωνιζόμενος είν' αυτός...αλλα δεν το βλέπω να προφτάνει να γίνει.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν κάνει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο...ούτε οι κλίσεις είναι παρανοϊκές .... το μόνο που χρειάζεται είναι να μη σε νοιαζει και πολυ η ζωούλα σου ... όλα τ' αλλα γίνονται εύκολα μετά ...
για να μη παρεξηγηθώ δε με ενοχλησε ο τρόπος που οδηγούσε γενικά, πολλοί το ' χουμε κάνει απο εδώ μέσα κάποτε... η ταχύτητα όμως που έχει μεσα στην κίνηση και στην κατοικημένη περιοχή είναι δολοφονική ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο αναβατης ειναι πολυ καλος -εξαιρετικα απαλος και μετρημενος στις κινησεις του καθως στριβει, και γενικοτερα εχει ενα εξαιρετικο ρυθμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν κάνει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο...ούτε οι κλίσεις είναι παρανοϊκές .... το μόνο που χρειάζεται είναι να μη σε νοιαζει και πολυ η ζωούλα σου ... όλα τ' αλλα γίνονται εύκολα μετά ...
για να μη παρεξηγηθώ δε με ενοχλησε ο τρόπος που οδηγούσε γενικά, πολλοί το ' χουμε κάνει απο εδώ μέσα κάποτε... η ταχύτητα όμως που έχει μεσα στην κίνηση και στην κατοικημένη περιοχή είναι δολοφονική ...
ΟΜΩΣ.... Σχετικα με την ταχυτητα που γραφει το κοντερ εχω καποιες αμφιβολιες -και απορω που δεν σχολιαστηκε απο κανεναν.Το κοντερ αναγραφει 220+ σε πολλα σημεια αλλα πραγματικα ΔΕΝ φαινεται να πηγαινει με τοσα.
Εδω καποια στιγμη πλησιαζει ενα αγροτικο και το προσπερναει χωρις μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα και το κοντερ του δειχνει 140+!![]()
Επειδη εχω ταξιδεψει στην Αυστρια, ξερω οτι ειδικα στον επαρχιακο δρομο οπου κινειται ο τυπος, τα ορια ειναι ΠΟΛΥ αυστηρα και οι οδηγοι τα τηρουν με θρησκευτικη ευλαβεια.
Το αγροτικο πηγαινε το ΠΟΛΥ με 80 χλμ/ωρα. Ολοι ξερουμε πως ειναι οταν περνας καποιον με +60 χαω και σιγουρα δεν ειναι ετσι οπως φαινοταν στο βιντεο.![]()
Κατι μου λεει οτι εχει πειραξει γραναζωμα κλπ και το κοντερ δειχνει αλλα αντι αλλων (συνηθισμενη πρακτικη σε βιντεακια τελικων στο εξωτερικο).![]()
Οπως και να εχει παντως, ωραιος αναβατης, ΚΑΚΩΣ που πηγαινε με οσα πηγαινε ετσι στην κινηση...
Νίκος
Open Horizons
Η διαδρομή είναι εύκολη....
Τα χιλιόμετρά του είναι πολλά σε ορισμένα σημεία και υπερβολικά πολλά όταν περνάει από κατοικημένη περιοχή.
Σιγά το κατόρθωμα... Μάλλον κάποιος ντόπιος είναι που ξέρει τον δρόμο απ' έξω....
Και στο τέλος 300.... πςςςςςςςς τι είπες τώρα..... πιάνουν τα μηχανάκια 300;![]()
Θα συμφωνήσω με τον ΚουκουρούκουΠΑΠ.... Η μαλακία είναι τέχνη.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η διαδρομή είναι εύκολη....
Η μαλακία είναι τέχνη.
Για ποιον; Για τον ιδιο ή για αυτον τον ατυχο που θα βρισκοταν στο δρομο του;
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
Γι' αυτόν φυσικά.....
Σε τέτοιους "δρόμους" κινούμαστε καθημερινά, εμείς, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, τα παιδιά μας κλπ και κάθε φορά που γυρίζουμε πίσω σώοι, είμαστε τυχεροί.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πω πω τι καφες και μαλακιες!!!!με αυτο το βιντεο ανοιξε το ματι μου!!!!!!
καυλα!!!!το καλυτερο βιντεο που εχω δει μετα απο τον αγιο τεζα!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Πάει πολύ ΖΩ-ΠΕΘΑΙΝΩ ο αναβάτης.Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει κάποιες ικανότητες αλλά μάλλον δεν έχει μυαλό.