ΙΠΠΕΑ συγχαρητηρια,το επιασες το νοημα.Αυτοι μονο με σατανικες διεργασιες ασχολουνται και οχι για κατι καλο.Ισως το μεθοδευαν καιρο.
ΙΠΠΕΑ συγχαρητηρια,το επιασες το νοημα.Αυτοι μονο με σατανικες διεργασιες ασχολουνται και οχι για κατι καλο.Ισως το μεθοδευαν καιρο.
BBBBBBBBB
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
κατι επι του θεματος εχεις να πεις η θα μεινεις παλι στην ειρωνια?
αυτο που γραφεις εσυ τι ειναι δηλαδη?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
εσυ αποκαλεις αυτο δημοκρατια?σου φαινεται δημοκρατια?
και για να ξεκολλαμε στο τι ειναι πρακτορας,να εξηγηθω.
πρακτορας δεν ειναι αυτος που εχει licance to kill, η παει στην πρεσβεια των ηπα και εισπραττει το τσεκ καθε εβδομαδα,ουτε λεω στο οτι δεν συμφωνω σε τιποτα με τα ρεπορταζ που κανει.αλλου ειναι το θεμα οτι σε καθε ρεπορταζ οταν η εκπομπη τελειωνει σκοπος του ειναι να στρεψει την γνωμη του τηλεθεατη σε μια συγκεκριμενη οπτικη(με διαφορους τροπους),και αυτο εχει μεγαλη διαφορα με την αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων.Αυτο ειναι δημοκρατικο?
ελα παντογνωστη συνεχισε να προβληματιστουμε και αλλο
sorry but drugs dont work
δήλαδη αυτό τώρα είναι ψέμα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
να μην αναφερω το τι εχει αναφερει για την κουβα και τους αντιφρονουντες που φυλακιζονται,βασανιζονται κλπ.ποσο αντιαμερικανικο ειναι αυτο?
Δηλαδή να λέει μόνο για τους αμερικάνους (και καλά να τους κάνει), μη θίξει κάνα αριστερό.
Ας μη θυμηθούμε καλύτερα τον ... πατερούλη... και άλλα τέτοια
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΝΑΙΑΣ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Τελικα τα καταφεραμε.Για αλλη μια φορα ,απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε.Θαυμασια οραση που βλεπει παντα μονο το δεντρο και χανει το δασος[QUOTE]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με την τροπη που πηρε η συζητηση, οφειλω να εκφρασω ενα προσωπικο συμπερασμα. Μερικοι αριστεροι, εχουν εξελιχθει, απο το πολυ νταντεμα τοσα χρονια, σε αρχιφασιστες. Εχουνε χασει τελειως το κριτιριο και την αντικειμενικοτητα τους. Ενας απο τους πιο προσγειωμενους και αντικειμενικους δημοσιογραφους, με πραγματικο ρεπορταζ, κατηγορειτε για πρακτορας, επειδη καποιου του φανηκε οτι σε καποια εκπομπη μεροληπτησε για κατι και τρεχα γυρευε. Και ολα αυτα την στιγμη, που η σαβουρα στην τηλεοραση εχει χτυπησει κοκινο. Αν ο Κουλογλου ειναι πρακτορας, τοτε ολοι αυτοι που ασχολουνται με την ζωη του Κουγια, τις Μ@λ@κιες του Λαζοπουλου και τα βυζια και το αναλαφρο μυαλο της Μενεγακη και της Καλομοιρας τι ειναι;
Μπράβο ρε φίλε!!! Έτσι ακριβώς!!! Τελικά οι "αριστεροί" έχουν πράγματι κάποιες στιγμές τις πλέον φασιστικές απόψεις.![]()
μερολήπτησε όχι λάθος συγνώμη ήταν πράκτορας επειδή φιλοξένησε ανθρώπους κάποιος εκ των οποίων είπε ευτυχώς ηττηθήκαμε... τόλμησε να πει για την καταπίεση στην Κούβα... ξέχασε ο "σύντροφος" να αναφέρει επίσης πως τα έπαιρνε o Κούλογλου από την CIA το FBI την NSA ενώ είχε στενές επαφές με την Intelligence Service και την Μοσάντ!!!
Μία φράση του Πανούση την οποία έχω ξαναγράψει αρκετές φορές τα λέει όλα...
Κρίμα καπετάνιο... κρίμα...![]()
ΥΓ Να μας κάνει ο "σύντροφος" drow μία περιγραφή για την "ελεύθερη" δημοσιογραφία στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση και στις χώρες της ανατολικής ευρώπης...![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Το προβλημα μας ρε μαγκες ειναι τι ρολο βαραει ο Κουλογλου (Πραγματικα καλος και χρυσος αλλα το Lexus το διαφημισε);
Ή το οτι τα λαμογια της ΕΡΤ, που στην ουσια την πληρωνουμε, θελωντας και μη εν ετει 2008 κοβει οτι γουσταρει ο προεδρος και αφηνει τον εμετο να βγαινει απο τις οθονες μας;
Κοφτε πια αυτη τη μαλακεια με την ορθογραφια, την CIA και την αριστερα σε καθε thread που ξεκινα μια σοβαρη συζητηση
φιλακια
mustili
Και που ειναι το κακο να διαφημισει Lexus???
Δεν ειναι η Παπαρηγα...Ενας δημοσιογραφος ειναι...
Η σοβαρη κουβεντα αποκλειει την πολιτικη της διασταση???
Δεν ξέρω αν αυτο ειναι δημοκρατικό, ομως ΔΕΝ ειναι δημοκρατικό να ΜΗΝ επιτρέπεις να ακουστεί αυτή η άποψηΑρχικά δημιουργήθηκε από drow
αλλου ειναι το θεμα οτι σε καθε ρεπορταζ οταν η εκπομπη τελειωνει σκοπος του ειναι να στρεψει την γνωμη του τηλεθεατη σε μια συγκεκριμενη οπτικη(με διαφορους τροπους),και αυτο εχει μεγαλη διαφορα με την αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων.Αυτο ειναι δημοκρατικο?
![]()
Τέλος απο μένα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χτες στο ΑΝΤ1 είχε μια εκπομπη με Κανάκη (Ράδιο Αρβύλα) την οποία την είδα για κανένα 10 λεπτο από το τέλος. Guest speaker μέσω τηλεφώνου ο πρόεδρας της ΕΡΤ και θέμα το κόψιμο της εκπομπής.
Μιλάμε αποφασίζομεν-διατάσομεν- έχουμε γούστο και ξέρουμε- και στην τελική έτσι μας αρέσει.
Καλό παιδί ο πρόεδρας, με στυλάκι ίδιο με τον νέο μέτοχο του βάζελου.
Γκολ και ξύλο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ζητω η δημοκρατικη χουντα!
:μουνια::μουνια::μουνια::μουνια::μουνια::μουνια::μουνια:: ουνια:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα. Για μένα απλά η καλύτερη εκπομπή που έχει μεταδοθει στην ελληνική τηλεόραση. Ρεπορτάζ με ουσία, σοβαρή έρευνα, κριτική σκέψη, που δεν δίσταζε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και που φυσικά έρχεται σε αντίθεση με όλη τη σαβούρα που μας πασάρουν σαν δημοσιογραφιά και στην τηλεόραση και στον έντυπο τύπο. Ήταν από τους ελάχιστους λόγους που είχα για να πατήσω το on στο χαζοκούτι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι οτι εχει κανενα ιδιαιτερο νοημα ουτε περιμενω κανεις να το διαβασει εκει μεσα αλλα ενα πρόχειρο μειλ το εστειλα να εχω το αλλοθι μουΤο κολπο κυριοι σιγα σιγα πιάνει.Μας ταίζεται Γιουροβιον και υποκουλτούρες με τα δικά μας τα λεφτά και οτι αξιόλογο παει να πεί δυό πράγματα παραπάνω και αξίζει να το πληρώνουμε δε σας γουστάρει και το πετάτε στα σκουπίδια ,εκεί δηλαδή που πρέπει να πετάξουμε εσάς και τα μυαλά σας.
Ρεπορτάζ χωρις σύνορα δεν έχει πια.
Βλακεία χωρίς σύνορα όμως έχει και θα συνεχίσει να έχει μέχρι να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζετε και να σας στέιλουμε απο εκεί που ήρθατε.
Άλλωστε μη φοβάστε.Δεν κινδυνεύατε απο τον Κούλογλου.Μας έχετε κοιμήσει αρκετά ώστε ενας μόνο Κούλογλου και λίγοι αλλοι σοβαροί δημοσιογράφοι δεν είνει αρκετοί να ξεπεράσουν την δύναμη της κλίκας σας δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας.
Διόλου φιλικά
Ο υποφαινόμενος.
Παρτε και το μειλ τους να το εχετε:
keep@ert.gr
Τρεχα τρεχα μικρουλι...
το να ειναι καποιος αριστερος,δεν ειναι κατι το αοριστο.Ειναι συγκεκριμενη σταση ζωης,ειναι η παλη για την επικρατηση της λαικης εξουσιας,ειναι ο αντικαπιταλιστικος-αντιμονοπωλιακος-αντιμπεριαλιστικος αγωνας,ειναι η αποδοχη του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου,η αποδοχη του μαρξισμου-λενινισμου και παρα πολλα αλλα,και δεν καταλαβαινω το διπολο καλομοιρα η πρακτορογλου.και οι δυο για μενα τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετουν απλα ο πρακτορογλου σε κανει να πιστευεις πως παει κοντρα στο υπαρχων συστημα.και θα σε παρακαλουσα να μην με αποκαλεις συντροφο σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αριστερος με ποιου τα κριτηρια?Τα δικα σου,προσωπικα η κοματικα?Τα δικα μου?Τους αριστεριζοντες τι να τους κανουμε συντροφε?Να τους στειλουμε για αναμορφωση?
Οτι κι αν ειναι ο Κουλογλου (ο οποιος δεν μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης ) εκανε μια εκπομπη στην κρατικη (βλεπε κυβερνητικη) τηλεοραση που ειχε ερευνα και ποιοτητα.
Κατσε τωρα να βλεπεις Καλομοιρα και αθλητικα και να πληρωνεις καθε μηνα την ΕΡΤ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
δεν ειμαι ουτε φιλος σου,ουτε συντροφος σου και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπράβο ρε φίλε!!! Έτσι ακριβώς!!! Τελικά οι "αριστεροί" έχουν πράγματι κάποιες στιγμές τις πλέον φασιστικές απόψεις.![]()
μερολήπτησε όχι λάθος συγνώμη ήταν πράκτορας επειδή φιλοξένησε ανθρώπους κάποιος εκ των οποίων είπε ευτυχώς ηττηθήκαμε... τόλμησε να πει για την καταπίεση στην Κούβα... ξέχασε ο "σύντροφος" να αναφέρει επίσης πως τα έπαιρνε o Κούλογλου από την CIA το FBI την NSA ενώ είχε στενές επαφές με την Intelligence Service και την Μοσάντ!!!
Μία φράση του Πανούση την οποία έχω ξαναγράψει αρκετές φορές τα λέει όλα...
Κρίμα καπετάνιο... κρίμα...![]()
ΥΓ Να μας κάνει ο "σύντροφος" drow μία περιγραφή για την "ελεύθερη" δημοσιογραφία στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση και στις χώρες της ανατολικής ευρώπης...![]()
οσο αφορα,την δημοσιογραφια στην ΕΣΣΔ.ενα απο τα κλασσικα τσιτατα των αριστεροχαρουμενενων σε οτι κουβεντα αρχισεις ειναι,τι γινοταν στην ΕΣΣΔ?Η αντιδραστικη ιδεολογια που ακολουθεις εχει κανει καλα την δουλεια της,βλεπω.παρολα αυτα θα σου απαντησω.
η εξουσια στην ΕΣΣΔ κατακτηθηκε με τροπο επαναστατικο,ο οποιος εναι και ο μονος τροπος καταληψης απο ενα επαναστατικο-εργατικο κομμα νεου τυπου.και ειναι ο μονος τροπος,οχι δογματικα,απλα η ιστορια εχει αποδειξει οτι οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια αποτυγχανει,βλεπε αλιεντε στην χιλη το 70.
οταν καταλαβεις την εξουσια τι θα κανεις?θα αφησεις τα τσιρακια της αστικης ταξης να αλωνιζουν και να υποστηριζουν την αντι-επανασταση?Εδω,θα σου θυμησω τι εγινε με τον τσαβες στην βενεζουελα,πως ενα απο τα πολλα πραξικοπηματα υποστηριχτηκε απο ολα τα μεγαλα "δημοκρατικα" και "ελευθερα" ιδιωτικα τηλεοπτικα καναλια.Βεβαια,ο τσαβες δεν εχει σοσιαλισμο,απλα η διακυβερνηση του εχει καποια λιγα σοσιαλιστικα στοιχεια.
Εν ολιγοις,δεν γινεται να εχεις λαικη εξουσια και να αφηνεις τους πρακτορες τησ αστικης ταξης να αλωνιζουν.
οσο αφορα τις φασισιτικες αποψεις που αναφερεις,η ιστορια η ιδια εχει αποδειξει οταν τα πραγματα σφιξανε ποιοι αποδεχτηκανε με χαρα το φασισμο,ποια ταξη(η αστικη) τα εκανε πλακακια με τους φασιστες,και ποιοι συνργαστηκανε με τους ιμπεριαλιστες για να χτυπησουν την εργατικη ταξη.Επισης μας εχει δειξει ποιοι πολεμησανε τον φασισμο,φυλακιστηκαν και βασανιστηκαν.Αλλα η δικη σου "προοδευτικη" ιδεολογια και ολοι οσοι την υπηρετουσαν σε ολες αυτες τις καταστασεις την εκανε για το εξωτερικο και αυτοεξοριζονταν,οταν καποιοι αλλοι λιωνανε στα ξερονησια.
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
δήλαδη αυτό τώρα είναι ψέμα ;;;
Δηλαδή να λέει μόνο για τους αμερικάνους (και καλά να τους κάνει), μη θίξει κάνα αριστερό.
Ας μη θυμηθούμε καλύτερα τον ... πατερούλη... και άλλα τέτοια
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΝΑΙΑΣ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Τελικα τα καταφεραμε.Για αλλη μια φορα ,απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε.Θαυμασια οραση που βλεπει παντα μονο το δεντρο και χανει το δασοςμαλιστα,βασανιζονται ανθρωποι στην κουβα.Ενω στον ελευθερο δημοκρατικο κοσμο ολα ειναι καλα.δεν υπαρχουν βασανισμοι,δεν υπαρχουν παρανομες κρατησεις και προφυλακισεις,δεν υπαρχουν προληπτικες συλληψεις και προληπτικοι πολεμοι.
Παμε και στην κουβα τωρα.η κουβα ενοχλουσε και ενοχλει τους αμερικανους,και για αυτο εχουν ξοδεψει αμετρητα χρηματα για αποπειρες δολοφονιας του φιντελ,προπαγανδα κλπ.Εννοειτε βεβαιως πως εχει γεμισει και με πρακτορες το νησι.Οταν ενας συλλαμβανεται τι πρεπει να γινει?να αφεθει ελευθερος?να του πουμε και μπραβο?
και επειδη μαντευω και την συνεχεια και το τι θα πεις."δεν υπαρχει ελευθερια αποψης και λογου στην κουβα"
μαθε λοιπον πως στην κουβα κουμαντο κανει η πλειοψηφια,πως οι αποφασεις παιρνονται κατοπιν συνελευσεων στις γειτονιες,στους χωρους εργασιας κλπ.αν δεν σου φαινεται δημοκρατικο οι αποφασεις να παιρνονται απο τους πολλους(εργαζομενους και οχι γραβατακηδες) και οχι απο τους 10-15 που παιρνουν αποφασεις στην αστικη "δημοκρατια" τοτε σε τι δημοκρατια πιστευεις?στην δημοκρατια των λιγων,ισχυρων,και πλουσιων?
και κλεινω με τον πατερουλη που αναφερεις...
Ο Σταλιν ζει και σπερνει εφιαλτες
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ